günaydıın kızlaar HAYIRLI CUMALAAAR..nasılsınıız,keyfiler nasııl??benim adetime 6 gün kaldııı geri sayım yapıyoruuum bakalııım inşallaah allaah o küçük mucizemi karnıma yerleştirmiştiiir noluuur duaa ediiiin bana..AYRICAA OKUYUNCA ŞAŞIRDIIM BEN İNCİRİN TADINA BAYILIYORUUM RESMEEN (kızlar haberiniz olsun iki çeşit incir varmış,incirleri satın aldığım köylü söyledi;benim aldıklarım top şeklinde ve çok yumuşak kurumaya yakın ayrıca herbirinde kurt çıkıyo YANİ İLAÇSIZ oluyo ama diğerleri ilaçlı oluyomuş ona dikkat edin..benim kullandığım incir kaynattığımda BAL GİBİ OLUYO TADI şerbet gibi sizinkiside öylemi acebaa??)Sadece paylaşmak istediiim sağlıcakla kalııın..sevgiler
evet benimkide bal gibi oluyoo,özellikle saraçoğlunun hamilelik tarifinde verdiği gibi 15-16 inciri kaynatırsan aynı reçel oluyo,ben o yüzden içemiyorum sanırım,tatlı şeyleri içemiyorum,zaten oldum olası,şerbet,komposto türü şeyleri içemem,acı ve ya ekşi şeyleri kolay içiyorum,tabii onunda ötesinde mideme çok dokundu ondan içmiyorum