İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

kizlar cok guzel bilgiler bunlar umarim hepimize faydali olur ben daha baslamadim ama baslamayi dusunuyorum...

selam kızlar ben hastalandım benimki beni yanlız bırakmıyor birer gün öne geliyor yeni tarihim 23 kasım...

yine başa dönmek ne zor değil mi incir ve keçiboynuzunu mu denedin arkadaşım 3 ay sonunda sperm sayısı yükselmiş şimdi incire başlayacak

yine başa dönmek ne zor değil mi incir ve keçiboynuzunu mu denedin arkadaşım 3 ay sonunda sperm sayısı yükselmiş şimdi incire başlayacak

umarım loveli bana yazmışsındır evet canım hemde ne kadar zor anlatamam evet incir ve keçiboynuzunu uyguladık eşim artık sadece akşamları içiyor bende tekrar başlıcam artık

keciboynuzunu we inciri recel olarak tuketmek daha faydali sanirim ...?hem yemesi kolay ...

yha arkadaşlar ben keçiboynuzu kürünü 10gündür eşime içiriyodum ama ALLAH beni kahretmesin:kızgın: ben yanlış anlamışım yarım litre yerine 1litre kullandım şimdi burayı okurken farkettim :mymeka::mymeka:bende diyom 1günde bitmez bu 2günde bi hazırlıyordum ama faydası omuştur azda olsa dimisenağlama

Merhaba arkadaşlar, bende polikistik var ve adetlerim düzenlensin diye hayıt tohumu çayına başladım.
bu ay yine 15 gün gecikmişti kullanmaya başladığımın 3. gününde adetim oldu. Tevsiye ederim. Birde ben nasip olursa cumartesi günü incir kürüne başlayacağım.
Bu iki uygulamayı aynı anda yapmanın bir zararı olur mu acaba?
Herkese kolay gelsin.

Merhaba beni de yazın.Burdan okuyup almıştım bir ay oldu,duruyordu.Ben de yarın başlıyorum.Tam nasıl yapacağımı bilmiyordum.Bu arada problemi de yazayım eşimin sperm sayısı düşük ben de polikistik over var ve aynı zamandan unikornisim (yarım rahim) yani anlayacağınız yok yok ve benim için hamile kalınca iş bitmiyor.Şu ana kadar aşılama tüp bebek yaptırmadık.Tedavi gördük ama taşındım iş ev derken şubata kadar askıya aldım.O zamana kadar da bu kürü denemeye karar verdim.Net bir şekilde farkı görebileceğim yani zaten tam da 3 ay var.Başınızı ağrıttım beni de yazın ama ne zaman adet olacağımı bilmiyorum

kızlar ben 3 gündür adet görüyorum tam zamanında oldum adetimi ama bu ay kanamam çok farklı oldu sanki bir yeriniz kesilir kanar yaa sıvı şeklinde benimde bu ay adetim aynen öyle oldu ben anlamadım ....acaba bu kür sayesinde mi böyle oldu iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama yoğun bir kanama var 3 gündür :uhm:
incir kürü uygulayıp adet gören arkadaşlar varsa sizinde mi böyle oldu açıklarsanız sevinirimsüprizzzzz

ben de adet oluyorum kendime başlayacağım incire eşime başlamayacağım şimdi bu ayda olmazsa sperm tahlili yaptırmasını isteyeceğim bir başka bahar bebeğime yaklaşmak

ben yaptım bu ay 21 gün boyunca devam etmedim ama,adet öncesi bir hafta önceden lekelenmelerim başladı.bu kürden mi bilmiyorum.bugün de adet oldum.

loveli senin de mi öyle oldu.benim de ilk kez bu ay adet öncesi 1 hafta kahverengi ve pembe lekelenmelerim oldu ve bugün adet oldum.demek yumurtaların kalitesiz olduğunu mu gösterirmiş.sonra ne yaptı doktorun? ne önerdi?

valla birşey demedi ben başka sorun için gitmiştim laf arasında sordum ona sonra bakarız dedi ben doğum kontrol hapnı bıraktıktan sonra lekelenmelerim arttı bu ay arkadaşım memleketten fındık getirmişti onları yedim sanırımm faydası oldu lekelenmem daha geç oldu 3 gün önce başladı her gün bir avuçtan fazla kırıp yedim yumurtaları güçlendirdi diye düşünüyorum eğer incir lekelnme yapıyorsa hiç başlamayım fındık daha iyi bir topikte kullandığı hayıt incir gibi bitkilerden daha erken yumurtladığını söyledi şimdi incir yumurtlama problemi olanlara iyi ama ya yumurtlama problemi yoksa o zaman problem olmasın bak şimdi aklıma takıldı aslında önce dr yumurtlamanın kalitesini öğrenmek lazım

valla birşey demedi ben başka sorun için gitmiştim laf arasında sordum ona sonra bakarız dedi ben doğum kontrol hapnı bıraktıktan sonra lekelenmelerim arttı bu ay arkadaşım memleketten fındık getirmişti onları yedim sanırımm faydası oldu lekelenmem daha geç oldu 3 gün önce başladı her gün bir avuçtan fazla kırıp yedim yumurtaları güçlendirdi diye düşünüyorum eğer incir lekelnme yapıyorsa hiç başlamayım fındık daha iyi bir topikte kullandığı hayıt incir gibi bitkilerden daha erken yumurtladığını söyledi şimdi incir yumurtlama problemi olanlara iyi ama ya yumurtlama problemi yoksa o zaman problem olmasın bak şimdi aklıma takıldı aslında önce dr yumurtlamanın kalitesini öğrenmek lazım

cok haklisin canim yaa bende baslayacaktim incire yumurtlama problemim yok problem yaratabilir belki bana...her duydugumuzu uyguluyoruz tam ne ise yaradigini bilmeden..Allah yardimcimiz olsun...

Back
X