İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ TAKİP LİSTESİ

İSİM
1) ((eslem))
2) gönülsızım
3) nisafidan
4) Filo
5) ece22

8) sevcangoksel
9) YAĞMURCN
10) zencefill
11) rodal
12) oznur83
13) mydaisy260621
14) layd_pacino
15) su_yakamoz

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 16 Ekim 1. Gün
2) 9-10 Ekim
3) 20 Eylül (keçiboynuzu kürü)
4)?
5) 7 Ekim (keçiboynuzu kürü)

8) 27 Eylül (keçiboynuzu kürü)
9) 17 Ekim
10) 17 Ekim
11) 9 Ekim
12)17 Ekim
13) 30 Ekim
14) 29 Ekim
15) ?

ADET TARİHİ
1) 10 Kasım
2) 5 Kasım
3) 26 ekim
4) ?
5) 21-22 Ekim

8) ?
9) ?
10) 13 Kasım
11) ?
12) 17 Kasım
13) ?
14) ?
15) ?

........................................................................................................................................

((( KASIM AYI LİSTESİ )))

euzubesmelepm4.jpg

İSİM
1) aabeyazmelek
2) umutlu99
3) Aybala42

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) ?
2) ?
3) ?

ADET TARİHİ
1) ?
2) ?
3) ?

Kasım ayı hepimiz için hayırlı olsun inşallah, Allahın adıyla başlayalım
Rabbim büyüktür

Son düzenleme:
nisafidan
Filo
ece22
sevcangoksel
YAĞMURCN
rodal

kızlar nerelerdesiniz? adet günleriniz geçti
durumunuz nedir merak ediyoruz? kürün ne gibi etkileri oldu bizleri haberdar edin lüften
temennimiz güzel haberlerle sayfamıza dönmeniz a.s
.

nisafidan
Filo
ece22
sevcangoksel
YAĞMURCN
rodal

kızlar nerelerdesiniz? adet günleriniz geçti
durumunuz nedir merak ediyoruz? kürün ne gibi etkileri oldu bizleri haberdar edin lüften
temennimiz güzel haberlerle sayfamıza dönmeniz a.s
.

canım ben beklemedeyim herhan adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyorm.şimdi oldum diyorum gelmiyor işallah bebiş vardırda gelmez.strestendir diyede korkuyorum.

canım ben listeden silindimmi:uhm:
benim adetimin 4.günü bugün ...daha öncede bahsettiğim gibi bu ay adetim tam zamanında oldu ama kanama her zamanki gibi değildi:sm_confused:sıvı kan şeklindeydi tıpkı deri kesilirde kan akar ya işte o sıvılıkta idi acaba normal olanı bu mu yoksa incir küründenmi kaynaklandı bilmiyorum benneyaptımki:delphin:

arkadaşlar benim günüm geçmişti az önce test yaptım 2.çizgi açık çıktı galiba ben HAMİLEYİİİİM.

slm kızlar nasılsınızz
valla keçiboynuzu kürü iyi geliyoo ben canlı örnekk
eşimin sperm sayısı azdı ve 1,5 yıl bebeğimiz olmadı fakak ben 3 ay düzenli olarak sabah akşam aç karnına ilk önce kürü içirirdim sonra bide keçiboynuz pekmezi 1 kaşık verirdim bunlar tam3 ay düzenli olarak kullandık ve şimdi 2 aylık bebeğim var allah şükürr.. darısı tüm isteyenlere.
ha bu arada kavun çilek ve domates te spermlere iyi geliyoo bunlarıda yedirirdim ben kocişime
:)

canım ben listeden silindimmi:uhm:
benim adetimin 4.günü bugün ...daha öncede bahsettiğim gibi bu ay adetim tam zamanında oldu ama kanama her zamanki gibi değildi:sm_confused:sıvı kan şeklindeydi tıpkı deri kesilirde kan akar ya işte o sıvılıkta idi acaba normal olanı bu mu yoksa incir küründenmi kaynaklandı bilmiyorum benneyaptımki:delphin:

kusura bakma canım 1 kasım kür tarihin dimi? hemen ekliyorum seni
hiç çıkarırmıyım seni, inşallah bu ay hamile kalırsında gerçekten listeden çıkarmış olayımkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar benim günüm geçmişti az önce test yaptım 2.çizgi açık çıktı galiba ben HAMİLEYİİİİM.

maaaşşalllaaaaaaahhh barekalllaaahh ne güzel bi haber bu yaa
canım vakit kaybetmeden kanda da baktırda netleşsin inşallah
tebrik ediyorum güzelim, çok sevindim yaa a.s.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınızz
valla keçiboynuzu kürü iyi geliyoo ben canlı örnekk
eşimin sperm sayısı azdı ve 1,5 yıl bebeğimiz olmadı fakak ben 3 ay düzenli olarak sabah akşam aç karnına ilk önce kürü içirirdim sonra bide keçiboynuz pekmezi 1 kaşık verirdim bunlar tam3 ay düzenli olarak kullandık ve şimdi 2 aylık bebeğim var allah şükürr.. darısı tüm isteyenlere.
ha bu arada kavun çilek ve domates te spermlere iyi geliyoo bunlarıda yedirirdim ben kocişime
:)

aleykümselam güzelim
demek 3 ay kullandıktan sonra faydasını Allahın izniyle gördünüz öylemi
çok iiyiy yaa, bizlerde inşallah faydasını görürde muradımıza ereriz
benimde eşim keçiboynuzu kürünü 3 gün içti 4,ye ben daha içmem dedi
tadını beğenmedi, bende pekmezini aldım, kahvaltılarda yediriryorum bol bol kaydirigubbakcemile3

umutlu canım adet oldum demişsin yaa bende KASIM ayı listesine ekledim seni
bir yanlışlık yoktur inşallah
akıntının sıvılığı içinde bi doktora danışmak lazım
bende merak ettim,

adet gören kızlar sizde de böylemiydi değilmiydi bilgi verin
merakımız gitsin

nisafidan arkadaşım çok tebrik ederim.darısı da başımıza inşallah.başı sen çektin,devamı da bereketli olur umarım:)))güzel haberler insanı umutlandırıyor.

arkadaslar bu incir kürünü bende kullanmak ıstıyorum biliyormusunuz bılmıyorum koylerde kurutulup şekerlenip kavonoza koyulan incırden var onu kaynatsam olurmu acaba dısında toz seker var

kızlar bişey sormak istiyorum sizlere incir kürünü bende denemek istiyorum ama nasıl yapıcam nezaman başlıycam ne kadar süre devam edeceğim beni aydınlatırmısınız

"6-7 tane kuru inciri ortalarından keserek yarım litre suda7-8 dakika kaynatın.Kaynatıp beklettiğini bu suyu yarısını kahvaltıdan 1 saat sonra için diğer yarısını ise öğlen yemeğinden 1saat sonra için ;21 gün buyunca her gün tekrarlayın". diyordu. Bende denedim ve bugün hamile olduğumu öğrendim.

teşekkür ederim flapycim saol tebrik ederim senide canım gözün aydın sağlıcakla alırsın inşallah kucağına darısı başımıza inşallahhhh

"6-7 tane kuru inciri ortalarından keserek yarım litre suda7-8 dakika kaynatın.Kaynatıp beklettiğini bu suyu yarısını kahvaltıdan 1 saat sonra için diğer yarısını ise öğlen yemeğinden 1saat sonra için ;21 gün buyunca her gün tekrarlayın". diyordu. Bende denedim ve bugün hamile olduğumu öğrendim.

yaa bugün ne mübarek gün iki hamiş haberi aldık İNŞALLAH DEVAMI GELİR EN KISA ZAMANDA:Saruboceq:
canım seni tebrik ediyorum Flapy Allah tamamına erdirsin İnşallah:nazar: a.s.
kaç yıllık evlisin bitanem sorun neydi biraz kendinden bahsedermisin:1hug:

yaa bugün ne mübarek gün iki hamiş haberi aldık İNŞALLAH DEVAMI GELİR EN KISA ZAMANDA:Saruboceq:
canım seni tebrik ediyorum Flapy Allah tamamına erdirsin İnşallah:nazar: a.s.
kaç yıllık evlisin bitanem sorun neydi biraz kendinden bahsedermisin:1hug:

Ben 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğlum vardı. Ama 2 yıldır uğraşmamıza rağmen olmuyordu. Allah'ı ma şükürler olsun ki bugün hamile olduğumu öğrendim.

ben 10 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğlum vardı. Ama 2 yıldır uğraşmamıza rağmen olmuyordu. Allah'ı ma şükürler olsun ki bugün hamile olduğumu öğrendim.

canim ayni durumdayiz sanirim.aşilama mi oldun.bir de hamilelik belirtilerin ne oldu.

ya çok mutlu oldum inşallah başarıcaz kızlar bu kür işini:)nisafidan çok sevindim adına..başı çektin hadi inşallah sıra bizde:)sormak istediğim bi şey daha var bi yerde incir kürü için sabah tok karnına öğlede aç karnına diyo bazı yerlerdede sabah akşam aç karnına diyo gerçi ben sabah akşam olanı yapıyorum bence yine olur gibi geliyo yaa mühim olan o suyu o gün içerisinde tüketmek dimi.

Back
X