İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

abuu kıyamaam beeen hadi sen ol seeen..olmadı ikimiiiz müjdeyi verelim haa nedersiiin..göbeklerimizi beraber şişireliim..nolur bu ay bir mujizee olsun allahım noluuur dualarımızı geri çevirme bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eylee..hadii kucaklıyorum sizii kader arkadaşlarııım,moralimizi sıkı tutalımkii bebişlerimiz bizde kalsın sıkı tutunsunlaar ..

meraba kızlar...bişi sorcam size..incir kürünü 21+7+21 gün uyguladıktan sonra küre devam ediyomuyuz bilgisi olan varmı????

meraba kızlar...bişi sorcam size..incir kürünü 21+7+21 gün uyguladıktan sonra küre devam ediyomuyuz bilgisi olan varmı????
hayır canım toplam da 42 gün uygulanıyo...

zeynocum tebrik ederimhihoyyyt Rabbim sağlıkla kucağına versin:Saruboceq::Saruboceq:darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah:lepi:

günaydın hepinize..bu pazar bizde başladık eşimle kürlere...inşallah sonuç alırız ....mayıs başına kadar çalışma yok....yeni kürtaj oldum...ve kür sonucu sağlıklı hamile kalnları okudukça çok mutlu oldum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar...gelişmelerden haberdar ederim....öpüldünüz...

kızlar şuan korunuyoruz incir kürünü çalışmalara başlayıncamı yapmalıyım kararsız kaldım....

hayır canım toplam da 42 gün uygulanıyo...

zeynocum tebrik ederimhihoyyyt Rabbim sağlıkla kucağına versin:Saruboceq::Saruboceq:darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah:lepi:

yani bu kadar sürede uygulama benim bundan sonraki aylarda yumurtlamam için yeterli olacak mı???
ben bu ay incir kürünün yanında iğnede kullandım yumurtlamak için.çok güzel yumurtalarım oldu doktorum benden bu kadar yumurta beklemediğini söylemişti ve ilaçların dozunu düşük tuttu o yüzden çok faydası olduğuna inanıyorum.eşiminde sperm sayısı azlığını yeni öğrendiğim için keçiboynuzu kürüne yeni başladık aşılama oldum ama tutmadı malesef nasip değilmiş:çok üzgünüm:
zeze ve zeynom hamileymişiniz hadi hayırlı olsun bakalım :teytey:Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edersiniz artık...sizin eşinizde sorun varmıydı??keçiboynuzu kürü ne kadar zamanda etkili oldu:uhm:

sağol canım Allah razı olsun...Rabbim en kısa zamanda sana da göstersin inşallah:Saruboceq: kadınların kürü 2 ay sürüyo..yeterli olup olmadığını bilmiyom canım..saraçoğlu sitesinde ölye diyo..erkeklerinki 3 ay sürüyo..
canım benim eşimde sperm sayısı iyiydi fakat hareketlilikte ve morfolojide sorun vardı..2 ay kullandık biz..aslında devam etmemiz gerek ama bu aralar boşladık biraz...bir de 2. ay küre E vitamini ve SELENYUM takviyesi yaptık..nevroski arkadaşım tavsiye etmişti..istersen ona da sorabilirsin,yardımcı olur..spermler için faydalıymış...işe yaradı mı bilmem..Rabbim izin verdi işte..inşallah sağlıkla kucağıma da verir.ne diyim..
inşallah yardımcı olabilmişimdir. Allahım dualarımızı geri çevirmesina.s.

kızlar hayırlı sabahlar herkese. zezecim sana bişi sorucam canım ya , e vitamini selenyum ve nevroski demişsin bunların hepsi ilaçmıdır birde doktorunuzmu bu öneriyi verdi.

herkese hayırlı sabahlar ve iyi gün geçirilmesini dilerim.. busecim gerçi zezeye sormuşsun ama bende bişey demek istiyom.. tabiki eğer yanlış anlamamışsam e vitamini ve selenyum spermlere iyi gelen vitaminler.. eczanelerden temin edebilirsin.. çünkü benim eşimede doktor vermiş onlardan.. nevroski ise zezeye bunu tavsiye eden arkadaşımızın nicki sanırsam.. inşallah yardımcı olmuşumdur.a.s.

pumpkins nerdesin adaşım yaa.. sanırım senin bugünlerde hasta olman gerekiyordu.. noldu gördünmü kırmızıları yoksa hamilemisin.. :1hug:

sağol esracım. ya benimde eşim varikosel ameliyatı oldu yaklaşık 7 ay önce. doktoru bazı ilaçlar verdi kullandı hepsini. ondan sonra kontrole gitti çok değişiklik olmadığını gördük. ama bu defa ilaç vermedi doktor. kararsız kaldım şimdi aldırsammı acaba bu vitaminlerden.

yeni bi işe başladım.o yüzden bi kaçgündür yazamıyordum.Bana hitap eden bi iş olmasada beni oyalıyo.evde kaldıkça kafam hep bebişde oldugu için bir an önce kendimi evden attım.KK yada girmeyeyim diyorum ama kendime engel olamıyorumkaydirigubbakcemile5hamiş arkadaşların haberlerini alınca daha bi umutlanıyorum.

LATSİBELCİM KK NEDİR ANLAMADIM YENİ İŞİNDE HAYIRLI OLSUN STRES YAPMA HERŞEYİN BİR ZAMANI VARDIR. SABIR CANIMCIM BİRAZ DAHA SABIR

canım benim yaa bildiğim kadarıyla bu ilaçlar sperm azlığı veya hareketsizliği olduğu durumlarda kullanılıyor.. varikosel için değil.. ama ben derimki eşin bir doktora tekrardan görünsün.. eşine keçiboynuzu kürü yapıyormusun bilmiyom ama ondan daha çok memnun kalanları tanıyorum.. rabbim tez zamanda hepimizi bu stresten kurtarırda hepimiz hamiş kalırız. kaydirigubbakcemile5

yeni işin hayırlı olsun canım..kaydirigubbakcemile5 en azından kafanı dağıtırsın dediğin gibi.. bende bir iki gün ara verdim girmedim kk ya ama dayanamadım.. şimdi burdayım işte :dance::dance::dance:

yeni işin hayırlı olsun canım..kaydirigubbakcemile5 en azından kafanı dağıtırsın dediğin gibi.. bende bir iki gün ara verdim girmedim kk ya ama dayanamadım.. şimdi burdayım işte :dance::dance::dance:

........
sağol Esracım.Yaşadığım ilde ne ailem nede arkadaş çevrem var. benim için en iyisi bu diye düşündüm.CADIARZUCADIARZUKK bizde bağımlılık yapmış, daha doğrusu burdaki arkadaşlıklar sohbetlerhihoyyytkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…