Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar nasılsınızz. Neden artık kimse yok ya .
Hiç hamişimizde yok heraldee...
Hamiş haberleri duymak dileğiyle
günaydin arkadaslar ben siteye yeni üye oldum esime bu hafta keci boynuzu kürüne basladik size sorum olacak arkadaslar keci boynuzu kürü yapan arkadaslar lütfen yardim ilk bi hafta günde iki kere icilecegini duydum sonra sadece aksam yataga giderken 1 bardak icilecekmis acaba kürü yapanlar ilk haftada 2 /5 su bardagiyla hazirlaniyorken 1 bardaga düsünce kür yine aynimi hazirlaniyor hani bi bardagi kaliyorya onu napiyonuz sizmi iciyonuz cok uzun oldu kusura bakmayin
artık kimse yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlama
ben 1 bardak su ve 3-4 tane keçiboynuzuyla yine aynı süre kaynatıp bekletiyorum...bilmiyorum diğer arkadaşlar napıyoCADIARZU
kuşşumm burdayızda ama topic çok sessiz gelişme yok o bakımdan herkes sus pus.. ama inşallah en kısa zamanda hamiş haberleri olurda herkes canlanır.kaydirigubbakcemile5
:teselli: BAKIYORUM BAKIYORUM YOK KİMSE. BENDE ÜZÜLDÜM.
YA EVET ARTIK BEBİŞ HABERLERİ VERİRİZ İNŞALLAH. BENİM YARIN ADET OLMAM GEREKOLACAK GİBİDE GELİYOR.KARNIM BAŞLADI AĞRIMAYA. AMA GÖNLÜM İSTERKİ GELMESİN. BENDE BURDA HAMİŞİMMMMM DİYEBİLEYİM. BU AY ÖNÜME GELENE HAMİLEYİM DEDİM :)))) AMA SONRA ŞAKA YAPTIM DEDİM. KENDİMİ ÖLE KANDIRIYORUM ...BEN HAMİLEYİM DİE :)))9sositososito
ben 1 bardak su ve 3-4 tane keçiboynuzuyla yine aynı süre kaynatıp bekletiyorum...bilmiyorum diğer arkadaşlar napıyoCADIARZU
canım arkadaşım inşallah hamişsindir...:CüvCüv: belki allah söyletmiştir delikafadulden bak varya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynıymış.. bazen adet olacam diye beklerken birde bakıyormuşsun hamilesin...:ecrin_bebek: inşallah seninkide öyledir... ama stres yapma kendide tutunanıda düşürürsün allah korusun... :1closedeyes:
ayyy canımm benimmmm.inşallahhhh rabbim artık bizlerinde kucağını doldurur. ama benimki gelio sanırımm. karnım çok ağrıyorrr.yok bu hamilelik değil bence senağlama
KIZLAR MERHABA . DAHA GELEN GİDEN Bİ ŞEY YOK :çok üzgünüm:
BUGÜN 33.GÜNÜM AMA BENİM BAZEN 35.DE GÖRDÜĞÜM OLUYOR. YANİ ŞİMDİLİK BEKLEMEKTEYİM. AMA NASIL GERGİNİM YA. 1 HAFTADIR SANCI ÇEKİYORUM. AMA DAHA GELEN YOK. İNŞALLAH GELMEZ TABİKİ DİLEĞİM. AMA GELECEKSEDE GELSİN İNSANI UMUDA DÜŞÜRMESİN