İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

Günaydın arkadaşlar nasılsınızz. Neden artık kimse yok ya .
Hiç hamişimizde yok heraldee...
Hamiş haberleri duymak dileğiyle

günaydin arkadaslar ben siteye yeni üye oldum esime bu hafta keci boynuzu kürüne basladik size sorum olacak arkadaslar keci boynuzu kürü yapan arkadaslar lütfen yardim ilk bi hafta günde iki kere icilecegini duydum sonra sadece aksam yataga giderken 1 bardak icilecekmis acaba kürü yapanlar ilk haftada 2 /5 su bardagiyla hazirlaniyorken 1 bardaga düsünce kür yine aynimi hazirlaniyor hani bi bardagi kaliyorya onu napiyonuz sizmi iciyonuz cok uzun oldu kusura bakmayin

günaydin arkadaslar ben siteye yeni üye oldum esime bu hafta keci boynuzu kürüne basladik size sorum olacak arkadaslar keci boynuzu kürü yapan arkadaslar lütfen yardim ilk bi hafta günde iki kere icilecegini duydum sonra sadece aksam yataga giderken 1 bardak icilecekmis acaba kürü yapanlar ilk haftada 2 /5 su bardagiyla hazirlaniyorken 1 bardaga düsünce kür yine aynimi hazirlaniyor hani bi bardagi kaliyorya onu napiyonuz sizmi iciyonuz cok uzun oldu kusura bakmayin

ben 1 bardak su ve 3-4 tane keçiboynuzuyla yine aynı süre kaynatıp bekletiyorum...bilmiyorum diğer arkadaşlar napıyoCADIARZU

artık kimse yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlama

Anam ağlama sen hepimiz burdayızda işte iş güç çalışmalar falankaydirigubbakcemile3 ancak..benim incir kürümün ikinici kısmı da bitti ama ben ümitli değilim bakalım neler olak öptüm seniii:1hug:

artık kimse yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlama

kuşşumm burdayızda ama topic çok sessiz gelişme yok o bakımdan herkes sus pus.. ama inşallah en kısa zamanda hamiş haberleri olurda herkes canlanır.kaydirigubbakcemile5

kuşşumm burdayızda ama topic çok sessiz gelişme yok o bakımdan herkes sus pus.. ama inşallah en kısa zamanda hamiş haberleri olurda herkes canlanır.kaydirigubbakcemile5

:teselli: BAKIYORUM BAKIYORUM YOK KİMSE. BENDE ÜZÜLDÜM.
YA EVET ARTIK BEBİŞ HABERLERİ VERİRİZ İNŞALLAH. BENİM YARIN ADET OLMAM GEREK :utangac: OLACAK GİBİDE GELİYOR.KARNIM BAŞLADI AĞRIMAYA. AMA GÖNLÜM İSTERKİ GELMESİN. BENDE BURDA HAMİŞİMMMMM DİYEBİLEYİM. BU AY ÖNÜME GELENE HAMİLEYİM DEDİM :)))) AMA SONRA ŞAKA YAPTIM DEDİM. KENDİMİ ÖLE KANDIRIYORUM ...BEN HAMİLEYİM DİE :)))9sositososito

:teselli: BAKIYORUM BAKIYORUM YOK KİMSE. BENDE ÜZÜLDÜM.
YA EVET ARTIK BEBİŞ HABERLERİ VERİRİZ İNŞALLAH. BENİM YARIN ADET OLMAM GEREK :utangac: OLACAK GİBİDE GELİYOR.KARNIM BAŞLADI AĞRIMAYA. AMA GÖNLÜM İSTERKİ GELMESİN. BENDE BURDA HAMİŞİMMMMM DİYEBİLEYİM. BU AY ÖNÜME GELENE HAMİLEYİM DEDİM :)))) AMA SONRA ŞAKA YAPTIM DEDİM. KENDİMİ ÖLE KANDIRIYORUM ...BEN HAMİLEYİM DİE :)))9sositososito

canım arkadaşım inşallah hamişsindir...:CüvCüv: belki allah söyletmiştir delikafadulden bak varya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynıymış.. bazen adet olacam diye beklerken birde bakıyormuşsun hamilesin...:ecrin_bebek: inşallah seninkide öyledir... ama stres yapma kendide tutunanıda düşürürsün allah korusun... :1closedeyes:

ben 1 bardak su ve 3-4 tane keçiboynuzuyla yine aynı süre kaynatıp bekletiyorum...bilmiyorum diğer arkadaşlar napıyoCADIARZU

bende yine 2,5 su bardağı kaynatıp 2 ye bölüyorum 2 akşam içiyor eşim...keçi boynuzlarını alırken seçerek alın kızlar kırık olmaması lazım faydası açısından...

bende dün incir kürünün 2. etabına başladım kızlar:)))) 21 gün daha devam saha sonra 1 mayısta çalışmalar başlayacak inşallah....:)))

yasemincim hadi kolay gelsin canım.inşallah emeklerin karşılığını biranönce alırsın.Güzel haberlerini almak dileğiyle .:Saruboceq:

canım arkadaşım inşallah hamişsindir...:CüvCüv: belki allah söyletmiştir delikafadulden bak varya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynıymış.. bazen adet olacam diye beklerken birde bakıyormuşsun hamilesin...:ecrin_bebek: inşallah seninkide öyledir... ama stres yapma kendide tutunanıda düşürürsün allah korusun... :1closedeyes:

ayyy canımm benimmmm.inşallahhhh rabbim artık bizlerinde kucağını doldurur. ama benimki gelio sanırımm. karnım çok ağrıyorrr.yok bu hamilelik değil bence senağlama

ayyy canımm benimmmm.inşallahhhh rabbim artık bizlerinde kucağını doldurur. ama benimki gelio sanırımm. karnım çok ağrıyorrr.yok bu hamilelik değil bence senağlama

CANIIIIIIM hadiii bekliyoruuuz sabırsızlıklaaa:dance: dileriim rabbimden hamilesindiiiiiiiiir,noluuur allahıım arkadaşımıın yüzünü güldüüüüür:Saruboceq:noluuuur:Saruboceq:..bizi merakta bırakmaa öpüyorum seni sağlıcaklaa kaal güzel haberlerini almamız dieğilee:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:

KIZLAR MERHABA . DAHA GELEN GİDEN Bİ ŞEY YOK :çok üzgünüm:
BUGÜN 33.GÜNÜM AMA BENİM BAZEN 35.DE GÖRDÜĞÜM OLUYOR. YANİ ŞİMDİLİK BEKLEMEKTEYİM. AMA NASIL GERGİNİM YA. 1 HAFTADIR SANCI ÇEKİYORUM. AMA DAHA GELEN YOK. İNŞALLAH GELMEZ TABİKİ DİLEĞİM. AMA GELECEKSEDE GELSİN İNSANI UMUDA DÜŞÜRMESİN

KIZLAR MERHABA . DAHA GELEN GİDEN Bİ ŞEY YOK :çok üzgünüm:
BUGÜN 33.GÜNÜM AMA BENİM BAZEN 35.DE GÖRDÜĞÜM OLUYOR. YANİ ŞİMDİLİK BEKLEMEKTEYİM. AMA NASIL GERGİNİM YA. 1 HAFTADIR SANCI ÇEKİYORUM. AMA DAHA GELEN YOK. İNŞALLAH GELMEZ TABİKİ DİLEĞİM. AMA GELECEKSEDE GELSİN İNSANI UMUDA DÜŞÜRMESİN

deryacığım evde idrar testi yapsana canım...merakla bekliyoruz...hemen sonuç verir ooo..hadi hayırlısı güzel haberlerle gel arkadaşım....:CüvCüv::1hug:

kızlar incür kürü kullanıp kilo alan ve istahı açılan var mı....yoksa tek ben miyim ya...

kızlar aranıza yeni katıldım ben bir aydır eşime keçi boynuzu kürünü uyguluyordum bende bugün incir kürüne başladım bu arada bal çörekotu ve tarçın karışımınıda kullanıyorum birde yumurta çatlatmak için incirle birlikte havuçta kullanılıyormuş bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı varsa cevaplarsa sevinirim allah herkesin gönlüne göre versin umarım hepimiz en kısa zamanda bebişleimizi kucağımıza alırız

Back
X