İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

arkadaşlar inciri adet söktürmek içinde kullanabilirmiyiz,benim 14 gün falan geçti,ama bebekde yok,adet olmayı beklemeden içsem acaba gelmesine yardımı olurmu,edetin 1.günü içmek şartmı....
vermidon inan adet söktürürmü hiçbilgim yok.ama adetini beklemeden başlasan bence iyi edersin.
kızlar şu an hamişmiyim de bilmiyorum bu yüzden adetimle beraber başlıcam bu küre gelecek ay etkisini gösterirmi dersiniz yada doğrumu yapıyorum sizce hemen başlasammı adeti beklemedn

umutsuz ben bu incir kürünü duydugum an kafama koydugum an başladım oda adetimin 3günüydü bana öyle denk geldi istersen hemen başla ne kadar erken başlarsan bence okadar iyi...

kızlar başlıcam hemen bende eşimede keçiboynuzunu hazırlıcam birde geri sayfalarda soğan kürünü okudum onuda denemeyi düşünüyorum bu ay

canım denemeyi düşünüyorum ama benim bugün 14. günüm dünde dr. gittim bu ay hiç yumurtam yok anlayacağın o yüzden adet tarihimi belirtemiyorum.... bende önümüzdeki ay adetimin ilk günü başlamayı düşünüyorum ama 3 aydır düzensiz olduğu için tam tarihi sana belirtemicem ozaman yazarım size zaten 15 gün falan sonra başlarım herhalde

canım acaba sen adetliyken mi yumurtluyorsun biryerde okudum kadın da yumurtlama olmuyormuş dr adetliykrn bakalım demiş adetliyken yumurtlama oluyormuş bir sor belki senin de durum böyldir

Kizlar benide ekleyin listeye . Regl tarihi 1 kasim
kure baslama tarihi 04/11
esimede kecii boynuzu pekmezi icircem bu ay
ins hayirli sonuclar alabiliriz
beklenen regl 01/12

kızlar yaa ısım düşüyo gün geçtikçe bu ısı ölçümü hakkında düşüncelerinizi yazarmısınız.offff ya sabah sabah moralin koca bir sıfırla güne başlıyorum.

kıslar bu ay bende kürlere başlıyorum bakalım benide listeye eklermisiniz.
beklenen adet tarihim 8 aralık
küre başlama tarihim 4 kasım
hayırlısı rabbimden 11 aralık evlilik yıl dönümümüz inş kutlama büyük ve en mutluluk vericisinden olur herkese kolay gelsin

kızlar bende dün akşam incir kürüne başladım eşimde keçiboynuzu kürüne....
adet tarihim 8 aralık sanırım bir kaç aydır çok düzensiz değişiyor yinede birkaç gün tölerans tanırsınız bana.....

kızlar yaa ısım düşüyo gün geçtikçe bu ısı ölçümü hakkında düşüncelerinizi yazarmısınız.offff ya sabah sabah moralin koca bir sıfırla güne başlıyorum.

Arkadaşım bende anlamış değilim bu ateş ölçme işini. Sabah bir ölçüyorum 36.2, 2 dk sonra ölçüyorum 36.9. Ne bu anlamadım. Bir de geçen ay sabah bayağı yüksekti ateşim akşama doğru birden düştü ve adet oldum. Dolayısıyla ben pek de güvenilir bulmuyorum.

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ TAKİP LİSTESİ

İSİM
1) ((eslem))
2) gönülsızım

4) Filo
5) ece22

8) sevcangoksel
9) YAĞMURCN
10) zencefill
11) rodal
12) oznur83
13) mydaisy260621
14) layd_pacino
15) su_yakamoz
16) berenboz
17) seRaRe
18) SUDENAZ222
19) zuzu79
20) ...ELCHIN...

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 16 Ekim 1. Gün
2) 9-10 Ekim

4)?
5) 7 Ekim (keçiboynuzu kürü)

8) 27 Eylül (keçiboynuzu kürü)
9) 17 Ekim
10) 17 Ekim
11) 9 Ekim
12)17 Ekim
13) 30 Ekim
14) 29 Ekim
15) ?
16) 21 Ekim
17) ?
18) 29 Ekim
19) 31 Ekim
20) ?

ADET TARİHİ
1) 10 Kasım
2) 5 Kasım

4) ?
5) 21-22 Ekim

8) ?
9) ?
10) 13 Kasım
11) ?
12) 17 Kasım
13) ?
14) ?
15) ?
16) ?
17) ?
18) 24 Kasım
19) ?
20) ?

............ günü geçen kızlar nerelerdesiniz? durumunuz nedir? bizi unutmayın kızıyorum bak :oklava:
........................................................................................................................................

((( KASIM AYI LİSTESİ )))

euzubesmelepm4.jpg

İSİM
1) aabeyazmelek
2) umutlu99
3) Aybala42
4) babymom
5) GÜLCEZA
6) milkshake

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 26 Ekim
2) ?
3) ?
4) 4 Kasım
5) 4 Kasım
6) 3 Kasım

ADET TARİHİ
1) 23 Kasım
2) ?
3) ?
4) 1 Aralık
5) 8 Aralık
6) 8 Aralık

Kasım ayı hepimiz için hayırlı olsun inşallah, Allahın adıyla başlayalım
Rabbim büyüktür

...........:::::::::: :CüvCüv: HamişlerimiZ :CüvCüv: ::::::::..........

*** nisafidan ....... :emir_bebek:
*** flapy .......... :emir_bebek:

selam kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor
adet günü geçen canlarım nerelerdesiniz, kürlerin ne gibi etkileri oldu
paylaşmanızı bekliyoruz

canım ben küre hala başlayamadım çünkü hiç bi yerde kuru incir bulamadım yaw tükenmiş artık sürekli cıkıp bakıcam aktarlara bu arada benim 3. günüm ama adetim bitti ve kasık agrım bel agrım var.şüpe etmiyo degilim gebelik için ama ihtimalde vermiyorum ne yapıcam bakalım bel agrım için yaki yapıştırmayı düşünüyom.herkese kolay gelsin.

aktarlarda genelde olur, haret
canım senin adetin 3 gün mü sürüor?
öyleyse baya kısaymış, bel ağrın içinde Rabbim şifa versin

eslem ben incire başlıyorum bugün umarım işe yarar çalışmaya start veiyorum bugün

bu incirleri hergün taze taze kaynatıyorsunuz di mi? bir gün öncekini tekrar kaynatma gibi bir durum olmuyo yani?

canım eslemcim 3 gün sürmüyo tabiki en az 5 en çok 7 gün sürüyo adetlerim ama kahverengi leke gibi geliyo yani nerdeyse bitti denicek kadar.bel agrım geçmedi ama kasık agrılarım arada bıçak saplanır gibi çok fazla agrıyo biraz sürüyo ve geçiyo hayırlısı şifasını verir rabbim inş.

selam kızlar bu kürler hakkında fazla bir bilgim yok ama bugün negatif kan testi elimde dr yanından ayrılırken genç bir bayan bana acır gözlerle bakıp keçiboynuzu pekmezi kullanmamı tavsiye etti bende safça yüzüne bakmışım yumurtalıkları çalıştırıyor dedi olur dedim arkamdan yanındaki bayana diyorki ah yazık çocu olmuyor testi negatif çıkmış kendi kendime güldüm sanki kendi orada başka şey için bekliyor 2 aşılama için tedaviye gelmiş sabah sabah enteresan bir anı oldu bana.
neyse gerçekten bu keçi boynuzu işe yarayıyormu kızlar

gülmeyip de ne yapacağız be güzelim mevlam verecek inşallah bebeklerimizi inanıyorum ben bugün incire başlıyorum inşallah işe yarar ve o güzel kutsal duyguyu yaşarım ve yaşarız

Back
X