İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

6 gündür soğan suyu 3-4 gündürde incir suyu içiyorum bugün adetimin 3.günü ama son 3-4 gündür karnımda acayip bir hareketlenme hissediyorum mesela benim sol tüpüm tıkalı acaba diyorum ve özellikle sol kasığımda bir değişiklik sanki ağrı gibi, gerginlik gibi birşeyler hissediyorum bazen sol tarafıma otururken böyle birden bıçak sapması gibi oluyor ben yumurtalıkları falan çalıştırdığına inanıyorum mesela geçen ay klomen kullandığım halde hiç yumurtam olmadı bu ay umutluyum inşallah olacak biliyorsunuz zaten yumurtalar adetin 1. günü gelişmeye başlıyor.....bendeki gelişmeler bunlar sizdede böyle oluyormu?????

selam kızlar bu kürler hakkında fazla bir bilgim yok ama bugün negatif kan testi elimde dr yanından ayrılırken genç bir bayan bana acır gözlerle bakıp keçiboynuzu pekmezi kullanmamı tavsiye etti bende safça yüzüne bakmışım yumurtalıkları çalıştırıyor dedi olur dedim arkamdan yanındaki bayana diyorki ah yazık çocu olmuyor testi negatif çıkmış kendi kendime güldüm sanki kendi orada başka şey için bekliyor 2 aşılama için tedaviye gelmiş sabah sabah enteresan bir anı oldu bana.
neyse gerçekten bu keçi boynuzu işe yarayıyormu kızlar
başak canım hayırlısı en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz İnşallah:Saruboceq:
bende senin gibi keçiboynuzu pekmezinin bizde işe yarayıp yaramadığını merak ettim şimdi:uhm:...erkeklerde sperm çoğalttığına göre bence bayanlarda da yumurta çoğaltıyordur mantıklı....dikkat ederseniz yumurta çoğaltmak için kullanılar klomen ve muadili ilaçlar erkeklerde de kullanılıyor spermleri çoğaltmak için ..yinede kullananlara bilenlere sormak lazım.:sm_confused:

kızlar bu incir kürüne ne zaman başlanıyo..aç karnına mı tok mu içicez ben tedaviyi bıraktım bu kürü uyguluycam..bilgi verirseniz sevinirim canlarım...

İncir kürü kullanan arkadaşlar adetinizde gecikme oldumu acaba? Ben bu ay adetimin 2. günü başladım 21 gün içtim. Eşime de aynı tarihte keçi boynuzu kürüne başladım. Ben 7 günlük araya girdim. Normalde 26 gün de bir olan adetim dün olması gerekiyordu gelmedi. Bugünde şimdilik bişey yok. Karnım ağrımıyor. Ama kasıklarımda özellikle sol kasığımda ağrılar var. Sol kasığımda bir dolgunluk hissi ( sanki orda ağırlık taşıyomuş gibi) var ve belim ağrıyor. Bu şikayetler 3-4 gündür var. Bu küre başladığımda yumurtlama döneminde yine böyle kasık ağrılarım oldu. Sanırım gerçekten yumurtlama olayına fayda ediyor. Çünkü uzun zamandır sağ yumurtalığımdan ses seda yoktu. Bu ay ilk kez ondada hareketlenme hissettim. Sorumu cevaplarsanız sevinirim. Bu arada bugün idrar testi yaptım evde. Sonuç negatif. Acaba bu gecikme kürün etkisimidir?

canım benim adetim 10 kasımda pazartesi günü
kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü arkadaşlardan birinin hep gecikirmiş, bu kürden sonra tam gününde olmuş
seninkide ya kürün etkisiyle gecikme yaşıyorsun
yada inşallah hamilelik vardır ufukta da ondandır
kaç gün gecikti canım ve önceden gecikmelerin olurmuydu?

6 gündür soğan suyu 3-4 gündürde incir suyu içiyorum bugün adetimin 3.günü ama son 3-4 gündür karnımda acayip bir hareketlenme hissediyorum mesela benim sol tüpüm tıkalı acaba diyorum ve özellikle sol kasığımda bir değişiklik sanki ağrı gibi, gerginlik gibi birşeyler hissediyorum bazen sol tarafıma otururken böyle birden bıçak sapması gibi oluyor ben yumurtalıkları falan çalıştırdığına inanıyorum mesela geçen ay klomen kullandığım halde hiç yumurtam olmadı bu ay umutluyum inşallah olacak biliyorsunuz zaten yumurtalar adetin 1. günü gelişmeye başlıyor.....bendeki gelişmeler bunlar sizdede böyle oluyormu?????

canım bende de yumurtalıklarda farklı sancı ve batmalar oldu
en belirgin olanı ise adetim bittikten 1 hafta sonra göğüslerim şişti ve müthiş sızı yaptı hala da devam ediyor
pazartesi günü adet günüm ancak göğüslerimi elleyemiyorum
bu kürlerin faydasını görürüz inşallah

kızlar bu incir kürüne ne zaman başlanıyo..aç karnına mı tok mu içicez ben tedaviyi bıraktım bu kürü uyguluycam..bilgi verirseniz sevinirim canlarım...

güzelim adet olduktan 2,3 gün sonra başlayabilirsin
sabah ve öğle yemeğinden önce içiliyor
hayırlar getirsin sanada bu kür canım a.s.

bu incirleri hergün taze taze kaynatıyorsunuz di mi? bir gün öncekini tekrar kaynatma gibi bir durum olmuyo yani?

canım hergün taze yapılıyor
ancak arzu edersen 2 günlük yapabilirsin, isteğe göre sıcak yada soğuk içilir
şimdiden afiyet olsun canım, yarasın

Kizlar takip yptiran filan varmi acaba gercekten etkilimiki.

ben takip yaptırmadım açıkcası merakda ediyorum
ancak arkadaşlardan biri eşine keçiboynuzu içirmiş
k.boynuzundan önce sperm sayısı baya düşükken sonrasında yapılan testte 4 katına çıkmış değeri
öyle anlaşılıyorki baya etkili yerimseniben

selam kızlar bu kürler hakkında fazla bir bilgim yok ama bugün negatif kan testi elimde dr yanından ayrılırken genç bir bayan bana acır gözlerle bakıp keçiboynuzu pekmezi kullanmamı tavsiye etti bende safça yüzüne bakmışım yumurtalıkları çalıştırıyor dedi olur dedim arkamdan yanındaki bayana diyorki ah yazık çocu olmuyor testi negatif çıkmış kendi kendime güldüm sanki kendi orada başka şey için bekliyor 2 aşılama için tedaviye gelmiş sabah sabah enteresan bir anı oldu bana.
neyse gerçekten bu keçi boynuzu işe yarayıyormu kızlar

başakcım hoşgeldin canım
cimcimen yanında yokmuydu o kadına göstereydin "bu benim çocuğum" diye
bi alem anam şu kadınlarda
az önce arkadaşıma anlattığım gibi keçiboynuzu erkeklerde çok işe yarıyor
saraçoğlu diyorki erkeklerin sperm sayısı ve hareketlilği yeterli olabilir ancak
spermelerin yumurtalık zarını yırtabilmesi için spermlerin daha kaliteli ve güçlü olması için mutlaka keçiboynuzu kürü içilsin diyor.
her yönden faydalı olduğu için denemeye değer canım.
sende eşine yedir, kürü içmezsse kahvaltılarda pekmezini yedir yerimseniben

slm kızlar bende başladım kendim incir kürü eşimede keçiboynuzu kürü uygulamaya dün başladım adetimin ilk günü ibrahim saraçoglunun sitesinde baktım kitabıda var bende ama takviye olarak yumurta büyüklügünde soganı akşam yemeginden 10 15 dk önce çay kaşıgı sumakla yiyin diyo onuda uygulamak istiyorum ama bide soganı kaynatıp içme varr o nası oluyo RAABİM TÜM İSTEYENLERİN kucagını boş bırakmasın saglıklı hayırlı evlatlar versin bu arada ben 4 nisanda düşük yaptım 3 ay korun dedi doktorum ama ben 4 ay korundum çünkü piskolojik olarak atamadım üstümden şimdide şimdide 3 ay oldu hala hamiş olamadım ilk hamileligimde 2.5 yıl korundum tabi ilaçsız ve korunmayı bırzaktıgım ayın ikinci ayı hemen hamile kalmıştım şimdi ise 3 aydır bişe yok düşükten sonra adetlerim hep düzenli oldu nasip kısmett bu ayda işte bu kürleri bi deniyim dedimm inşallah heopimize yararı olurr

kızlar bir şey söyleyeyim bu kürlerin gerçekten faydası oluyor.nasıl mı eşim de ben de uyguluyoruz bu kürleri.yani buay uyguladık.benim tek bir hapla iki gelişmiş yumurtam vardı eşimin de 75 mlyon oldu sperm sayısı.hamile kalamadım ama saraçoğlunun kürleri gerçekten faydalı.tescillendi.bu ay da devam .bu arada hayıt aldım bugün.ama ilaçlarla kullanılır mı acaba .

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ TAKİP LİSTESİ

İSİM
1) ((eslem))
2) gönülsızım

4) Filo
5) ece22

8) sevcangoksel
9) YAĞMURCN
10) zencefill
11) rodal
12) oznur83
13) mydaisy260621
14) layd_pacino
15) su_yakamoz
16) berenboz
17) seRaRe
18) SUDENAZ222
19) zuzu79
20) ...ELCHIN...

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 16 Ekim 1. Gün
2) 9-10 Ekim

4)?
5) 7 Ekim (keçiboynuzu kürü)

8) 27 Eylül (keçiboynuzu kürü)
9) 17 Ekim
10) 17 Ekim
11) 9 Ekim
12)17 Ekim
13) 30 Ekim
14) 29 Ekim
15) ?
16) 21 Ekim
17) ?
18) 29 Ekim
19) 31 Ekim
20) ?

ADET TARİHİ
1) 10 Kasım
2) 5 Kasım

4) ?
5) 21-22 Ekim

8) ?
9) ?
10) 13 Kasım
11) ?
12) 17 Kasım
13) ?
14) ?
15) ?
16) ?
17) ?
18) 24 Kasım
19) ?
20) ?

............ günü geçen kızlar nerelerdesiniz? durumunuz nedir? bizi unutmayın kızıyorum bak :oklava:
........................................................................................................................................

((( KASIM AYI LİSTESİ )))

euzubesmelepm4.jpg

İSİM
1) aabeyazmelek
2) umutlu99
3) Aybala42
4) babymom
5) GÜLCEZA
6) milkshake
7) loveli
8) zeytohnm

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 26 Ekim
2) ?
3) ?
4) 4 Kasım
5) 4 Kasım
6) 3 Kasım
7) 6 Kasım
8) 7 Kasım

ADET TARİHİ
1) 23 Kasım
2) ?
3) ?
4) 1 Aralık
5) 8 Aralık
6) 8 Aralık
7) 29 Kasım
8) ?

Kasım ayı hepimiz için hayırlı olsun inşallah, Allahın adıyla başlayalım
Rabbim büyüktür

...........:::::::::: :CüvCüv: HamişlerimiZ :CüvCüv: ::::::::..........

*** nisafidan ....... :emir_bebek:
*** flapy .......... :emir_bebek:

kızlar bir şey söyleyeyim bu kürlerin gerçekten faydası oluyor.nasıl mı eşim de ben de uyguluyoruz bu kürleri.yani buay uyguladık.benim tek bir hapla iki gelişmiş yumurtam vardı eşimin de 75 mlyon oldu sperm sayısı.hamile kalamadım ama saraçoğlunun kürleri gerçekten faydalı.tescillendi.bu ay da devam .bu arada hayıt aldım bugün.ama ilaçlarla kullanılır mı acaba .

canım adetmi oldun?
kasım ayı listesine ekleyeyim mi? küre devam galiba kaydirigubbakcemile5

canım benim adetim 10 kasımda pazartesi günü
kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü arkadaşlardan birinin hep gecikirmiş, bu kürden sonra tam gününde olmuş
seninkide ya kürün etkisiyle gecikme yaşıyorsun
yada inşallah hamilelik vardır ufukta da ondandır
kaç gün gecikti canım ve önceden gecikmelerin olurmuydu?

Canım gecikme olmazdı. Genelde 24-26 günler arası olurum. Bugün itibariyle 3 gün geçmiş bulunuyor. Bugün kasık ağrısı şikayetimde geçti. Anlamadım valla. Bekleyip görücez. Göğüslerimde hafif dolgunluk var o kadar. Yani ümitli değilim ama valla olur da Allah'ın bir mucizesi gerçekleşirse gider o İbrahim Saraçoğlu'nu alnından öperim. Ömrüm boyunca da ona dua ederim.

kıslar merhaba.
sızlere yazmak bugune nasıpmıs.
bende esıme yaklasık 7-8 ay kadar kecıboynuzu kürü uyguladım.kendım ıncır kurunu bu ay uygulayacaktım ama gerek kalmadı.
suan hamıleyım.:nazar:
sukurler olsun ALLAH ıma.:Saruboceq:
kecıboynuzunun etkısının cok oldugunu ınanıyorum.
bunun yanında esıme arada bır dut pekmezı,kecıboynuzu pekmezı,fındık,cevız yedırdım.

ınsallah bebek ısteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yasar..:Saruboceq:
dualarım sızınle..:teytey:

Back
X