İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

selam kızlar nasılsınız yagmur bebek bence kürden birşey olmaz diye düşünüyorum souçta bitkisel haberini bekliyoruz hayırlısı olsun..

Canım bir sağlıkçı olarak şunu söyleyebilirim ki bitkisel kürlerinde bilinçsiz kullanımında komplikasyonlar gelişebilir. Bir kürü herkes kullanamaz. Mesela İbrahim Saraçoğlu havuç kürünü de erkekte sperm sayısını arttırdığı için öneriyor. Ama kendisi de sitesinde belirtmiş ki havuç kürü sigara içen erkeklerde akciğer kanserini tetikliyor. Yani sigara içen bir erkek asla havuç kürünü uygulamamalı. Bunun gibi birçok örnek var. Ben doktorun sitesinde incir kürünü okuyarak uyguladım. Ama orda yumurta kalitesini arttırdığı ya da yumurtlama problemi olanlarda yumurta oluşturmaya yardımcıdır diyor. Ama pkos yada çikolata kisti ( ki bende var ) problemi olan kadınlarda da kullanılması yarar sağlar mı belirtilmiyor. Ben maalesef ki artık çok bunaldığım ve kendimi çaresiz hissettiğim için ( umut işte ) bunu gözardı ederek incir kürünü uyguladım. Ve yumurtamın çatlamadığını ve kiste dönüştüğünü düşünüyorum. Herkesta olucak diye bir kaide yok tabi. Ama kisti olan arkadaşlara sadece nacizane tavsiyem daha dikkatli olmaları.

selam herkese,ben yine adet oldum malesef,yeni tarihim 13 aralık,küre devam.Allahım herkese hayırlısını versin...

yağmurbebek canım iyice merak ettim şimdi
doktora göründükten sonra olanları paylaş olurmu?
Allahım hayreylesin inşallah

zencefill canım durmak yok yola devam yerimseniben
moralleri yüksek tutalım, bizimde olacak inşallah

bu incir kürüne bende başlamak istiyorum... aşılamayı da denedim olmadı... yumurtlama tedavisinde çok güzel cevap veriyorum... ama sonuç alamıyorum... bir keresinde 12 tane yumurtam oluşmuştu... ama sonuç nafile... dr um tüpü denemem gerektiğini söyledi... çünkü ne yapsak olmadı... eylülde gel tüp e başlayalım dedi... ama kendimi hazır hissetmediğimden gitmedim... ben şubat gibi düşünüyorum artık... o zamana kadar incir kürünü deniycem... yada soğan bilmiyorum....adet olmayı bekliyorum şimdi... adetle başlıyım diyorum çünkü bütün ilaçlar adetle kullanılmaya başlıyor...Allahım aratmadan nasip etsin herkeze....

kaç yıllık evlisin canım?
Allah dilemeyince olmuyor malesef
tam teslim olmak lazım başta
ve çokca dua etmeliyiz
tabii sebeplere de yapışarak
inşallah bizlerede emanetini nasip edicektir Mevlam yerimseniben

bende incir kürü ve keçiboynuzu kürünü deniyorum..faydası olur inşşşş...soğan suyu kürünüde deniycem önümüzdeki ay ..hayırlısı

kızlar bizde bu ay incir keçiboynuzu ve soğan kürünü kullanmaya başladık listeyi oluşturan varsa tarihlerimi verebilirim

birde bişey sorucam bunları kaynattıktan sonra kalanlarını atıyosunuz değilmi yani kaynattığımız incir vs. bunlarıda suyunun içinde bekletmiyoruz

kaç yıllık evlisin canım?
Allah dilemeyince olmuyor malesef
tam teslim olmak lazım başta
ve çokca dua etmeliyiz
tabii sebeplere de yapışarak
inşallah bizlerede emanetini nasip edicektir Mevlam yerimseniben

3.5 sene oldu yaş 28 artık olsun diyorum ilk günden beri uğraşıyoruz ama daha vakti saati gelmemiş diyoruz ne yapalım elden başka bişey gelmiyor:a015:

eşime kaynattığım keçiboynuzlarını 20 dakika demlenince çıkarıp atıyorum..kendi incir kürümüyse altını kapatınca 5 dakika dinlendirip süzüyorum sabah içmek için yatmadan önce hazırlıyorum..incirleri ise minik minik keserek pasta kek yapıyorum herkese her gittiğim yere incirli pasta götürür oldum yaw...attığımda oluyor tabii..

** yeni **

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım

4) aabeyazmelek......................... 26 Ekim ................................ 23 Kasım

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım

6) Balsurat ................................ 8 Kasım ................................ 28 Kasım

7) funda216544 .......................... 1 Kasım ................................. 29 Kasım

8) loveli ..................................... 6 Kasım ................................. 29 Kasım

9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 1 Aralık

10) Ceylin_naz ........................... 6 Kasım .................................. 1 Aralık

11) GÜLCEZA ............................ 4 Kasım .................................. 8 Aralık

12) milkshake ............................. 3 Kasım .................................. 8 Aralık

13) ((eslem)) ............................. 15 Kasım ................................. 13 Aralık

14) zencefill ................................ devam .................................. 13 Aralık

15) umutsuz09 .......................... 14 Kasım ................................ 13 Aralık

16) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

17) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

18) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

19) umutlu99 ................................. ?? ...................................... ??

20) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

21) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

22) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

23) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

24) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

25) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

26) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

27) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

28) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

29) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

30) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

** yağmurbebek ........................................... beklemede

...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....

*** nisafidan :emir_bebek::CüvCüv:

*** flapy :emir_bebek::CüvCüv:

Son düzenleme:
3.5 sene oldu yaş 28 artık olsun diyorum ilk günden beri uğraşıyoruz ama daha vakti saati gelmemiş diyoruz ne yapalım elden başka bişey gelmiyor:a015:

haklısın canım vakti zamanı var
bizede düşen sabretmek
benimde 2 yıl 3 ay oldu, görünürde hiçbir sorun yok
ne benim nede eşimin
herşey yaptırdık aşılama hariç
bu kürü deniyoruz arkadaşlarla, bakalım inşallah Allahın izniyle şifasını görürüz a.s.

bişey sorucam ya biz kürlere adetimle beraber başladık, bu keçiboynuzu kürüni 3 ay kullanmak gerekiyo ya onun öncesinde yani bu ay spermlere bi faydası olmazmı sizce bunun yada 3 ay sonra tamamen kaliteli spermmni olacak anlamadım

benim annemin 8 yıl çocuğu olmamış, denemediği şeyde kalmamış bitkisel olan herşeyi denemiş olmamış 8 yıl, bana doktora git bunlara çok takılma diyo

eşime kaynattığım keçiboynuzlarını 20 dakika demlenince çıkarıp atıyorum..kendi incir kürümüyse altını kapatınca 5 dakika dinlendirip süzüyorum sabah içmek için yatmadan önce hazırlıyorum..incirleri ise minik minik keserek pasta kek yapıyorum herkese her gittiğim yere incirli pasta götürür oldum yaw...attığımda oluyor tabii..

canım bende incirlerden reçel yaptım
çok güzel oluyor, tavsiye ediyorum
pasta yapmakta iyi fikir, kek yapıp içinede atılabilir
atmaya kıyamıyor insan

Back
X