selam kızlar nasılsınız yagmur bebek bence kürden birşey olmaz diye düşünüyorum souçta bitkisel haberini bekliyoruz hayırlısı olsun..
Canım bir sağlıkçı olarak şunu söyleyebilirim ki bitkisel kürlerinde bilinçsiz kullanımında komplikasyonlar gelişebilir. Bir kürü herkes kullanamaz. Mesela İbrahim Saraçoğlu havuç kürünü de erkekte sperm sayısını arttırdığı için öneriyor. Ama kendisi de sitesinde belirtmiş ki havuç kürü sigara içen erkeklerde akciğer kanserini tetikliyor. Yani sigara içen bir erkek asla havuç kürünü uygulamamalı. Bunun gibi birçok örnek var. Ben doktorun sitesinde incir kürünü okuyarak uyguladım. Ama orda yumurta kalitesini arttırdığı ya da yumurtlama problemi olanlarda yumurta oluşturmaya yardımcıdır diyor. Ama pkos yada çikolata kisti ( ki bende var ) problemi olan kadınlarda da kullanılması yarar sağlar mı belirtilmiyor. Ben maalesef ki artık çok bunaldığım ve kendimi çaresiz hissettiğim için ( umut işte ) bunu gözardı ederek incir kürünü uyguladım. Ve yumurtamın çatlamadığını ve kiste dönüştüğünü düşünüyorum. Herkesta olucak diye bir kaide yok tabi. Ama kisti olan arkadaşlara sadece nacizane tavsiyem daha dikkatli olmaları.