Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GUNU GECENLER NIYE DURUMU YAZMIYOR HADI YA bakalım bu ay hic hamis cıkaramayacakmıyızzz yoksa(
slm esslem dün kırmızıları gördüm:çok üzgünüm:yeni adet tarihimi 1 ocak yazarmısın.Bari 2009 a hamiş girsek yakaydirigubbakcemile3.Sence küre devam etsemmi ya?:uhm:ezine canım eşinede keçiboynuzu yedirdinmi? denemediyse birde keçiboynuzu dene derim ben. birde saraçoğlu sitesinde diyorki sonuç alabilmek için en az 3 ay uygulayın bu kürleri. doktor kontrollerinide ihmal etme canım. inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etcek yerimseniben:1hug:
güzelim ya test yap yada bi doktora görün. inşallah hayırlı haber alırsın, aksi durumda pes etmek yok, küre devam umutla sabırla oky? durumunu bildirirsin merak ederim yerimsenibenkaydirigubbakcemile5
8-9 incir olarak gördüm bende sitesinden, ve tarifi siteden olduğu gibi alıntı yaptım canım yerimseniben
amiin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Rabbim şifa versin a.s.
arkadaşlar kürlerin tariflerini yazdım, bilginize
ezine canım eşinede keçiboynuzu yedirdinmi? denemediyse birde keçiboynuzu dene derim ben. birde saraçoğlu sitesinde diyorki sonuç alabilmek için en az 3 ay uygulayın bu kürleri. doktor kontrollerinide ihmal etme canım. inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etcek yerimseniben:1hug:
güzelim ya test yap yada bi doktora görün. inşallah hayırlı haber alırsın, aksi durumda pes etmek yok, küre devam umutla sabırla oky? durumunu bildirirsin merak ederim yerimsenibenkaydirigubbakcemile5
8-9 incir olarak gördüm bende sitesinden, ve tarifi siteden olduğu gibi alıntı yaptım canım yerimseniben
amiin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Rabbim şifa versin a.s.
arkadaşlar kürlerin tariflerini yazdım, bilginize
sonucun ıns yuksek cıkar bızde aynı sıkıntıyla ugrasıyorum bızde ocak ılk hafta tes yaptırcaz...mrb arkadaslar ben incir degilde keci boynuzu kuru kullaniyorum yani yapip esime iciriyo, bir haftamiz oldu bu ay sonunda testimiz var esimin insallah azda olsa yukselir, cunku sperm sayisi 0 araniza bende katildim arkadaslar
Aslında kürün tadı daha güzel :1rolleyes:Dünden itibaren keçiboynuzu pekmezinede başladık 2 si birleşse bile bizim uyuşuk spermler harekete geçemiycekAllah razı olsun yaa, geç de olsa dönüp bi cevap yazdın
benim kocam keçiboynuzu kürünü beğenmediği için pekmezini yiyor malesef
hiç yoktan iyidir diyorum bende
sonucun ıns yuksek cıkar bızde aynı sıkıntıyla ugrasıyorum bızde ocak ılk hafta tes yaptırcaz...[/QUO
sizinki tam olarak kac canim ,bizimki 0 ocaktan once yaptirmamiz gerek
ben hem keci boynuzu hemde nohut kuru yapiorum ,arada havuc suyu, iste keci boynuzu pekmezi falan insallah faydasini gorururuz, sen in kacinci test bu
sonucun ıns yuksek cıkar bızde aynı sıkıntıyla ugrasıyorum bızde ocak ılk hafta tes yaptırcaz...[/QUO
sizinki tam olarak kac canim ,bizimki 0 ocaktan once yaptirmamiz gerek
ben hem keci boynuzu hemde nohut kuru yapiorum ,arada havuc suyu, iste keci boynuzu pekmezi falan insallah faydasini gorururuz, sen in kacinci test bu
2 test yaptırdık emın olmak ıcın sonuclardan dusuk cıkınca rakamlar urolojı uzmanı sayıyı arttırıcı vıtamın ve klomen verdı esıme bunları bır ay kullandıktan sonra testı tekrar yapcak ocagın ılk haftası sanırım ama benım sorunumda kecı boynuzunun kendısını cerez gıbı yemeyı cok sevıyor ama suyunu kaynatıp ıcmek ıstemıyor faydası olurmu bılmıyorm dua edıyorum ıns en kısa zaman da bır cocugumuz olur...ıyı bayramlar buarada
2 test yaptırdık emın olmak ıcın sonuclardan dusuk cıkınca rakamlar urolojı uzmanı sayıyı arttırıcı vıtamın ve klomen verdı esıme bunları bır ay kullandıktan sonra testı tekrar yapcak ocagın ılk haftası sanırım ama benım sorunumda kecı boynuzunun kendısını cerez gıbı yemeyı cok sevıyor ama suyunu kaynatıp ıcmek ıstemıyor faydası olurmu bılmıyorm dua edıyorum ıns en kısa zaman da bır cocugumuz olur...ıyı bayramlar buarada
bizim doktorr daha gondermedi bizi uroloji doktoruna ,bu test sonucunu bekliyorum ,bakim gondermezse doktorumu birakcam ,bana umursamiyo gibi geliyo
canim keci boynuzunu yemek tabiki faydalida, iste hep genelde okuduklarim ,kuru, bende hep yepip iciriyorum tadi degisk gelirse ben icine tatlanirmak icin bal atiyorum balda iyi geliyo ,tabi bugun icmeyi unutmus esim ic dedim kalmis
bence send dene kayntip cir cunku burdakiler hep kaynatip icmisler yani kuru ,herkes faydasini gormus