İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

GUNU GECENLER NIYE DURUMU YAZMIYOR HADI YA bakalım bu ay hic hamis cıkaramayacakmıyızzz yoksa :((

slm 33.gün kırmızıları gördüm.:çok üzgünüm:oysa ki
bu incir kürü beni çok umutlandırmıştı.bu ay yapmasammı diye düşünüyorum.adet öncesi 1 hafta kahverengi lekelenmem oldu ya.Yan etkisi varmıdır acaba?:1no2:

ezine canım eşinede keçiboynuzu yedirdinmi? denemediyse birde keçiboynuzu dene derim ben. birde saraçoğlu sitesinde diyorki sonuç alabilmek için en az 3 ay uygulayın bu kürleri. doktor kontrollerinide ihmal etme canım. inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etcek yerimseniben:1hug:

güzelim ya test yap yada bi doktora görün. inşallah hayırlı haber alırsın, aksi durumda pes etmek yok, küre devam umutla sabırla oky? durumunu bildirirsin merak ederim yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

8-9 incir olarak gördüm bende sitesinden, ve tarifi siteden olduğu gibi alıntı yaptım canım yerimseniben

amiin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Rabbim şifa versin a.s.

arkadaşlar kürlerin tariflerini yazdım, bilginize
slm esslem dün kırmızıları gördüm:çok üzgünüm:yeni adet tarihimi 1 ocak yazarmısın.Bari 2009 a hamiş girsek yakaydirigubbakcemile3.Sence küre devam etsemmi ya?:uhm:

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??

4) aabeyazmelek......................... 26 Ekim ................................ 23 Kasım ??

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??

6) loveli ..................................... 6 Kasım ................................. 29 Kasım ??

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 3 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

11) (( eslem )) ............................. devam ... ................................ 7 Aralık

12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık

13) milkshake ............................. 3 Kasım .................................. 8 Aralık

14) ilkbahar _ 20 .......................... 3 Eylül ................................... 10 Aralık

15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık

16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık

17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık

18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık

19) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

20) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

21) umutlu99 ................................. ?? ...................................... ??

22) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

23) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

24) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

25) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

26) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

27) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

28) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

29) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

30) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

31) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

32) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

33) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

34) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

35) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

36) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

37) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

** yağmurbebek ........................................... beklemede not: canım durumun nedir? hala adet olmadın mı? doktora gittiysen durumunu bize bildirirmisin canım, merak ediyoruz yerimseniben

...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....

*** nisafidan :emir_bebek::CüvCüv:

*** flapy :emir_bebek::CüvCüv:

not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)

Son düzenleme:
(( eslem )) canım benım adet tarıhını degıstırısınn adet oldum malesef :) 28 Aralık yazarsınn :) az once keçiboynuzumu kaynattım :)uff hergunde ınsan sıkıyor haa:roflol:

Allah razı olsun yaa, geç de olsa dönüp bi cevap yazdın
benim kocam keçiboynuzu kürünü beğenmediği için pekmezini yiyor malesef
hiç yoktan iyidir diyorum bende

ezine canım eşinede keçiboynuzu yedirdinmi? denemediyse birde keçiboynuzu dene derim ben. birde saraçoğlu sitesinde diyorki sonuç alabilmek için en az 3 ay uygulayın bu kürleri. doktor kontrollerinide ihmal etme canım. inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etcek yerimseniben:1hug:

güzelim ya test yap yada bi doktora görün. inşallah hayırlı haber alırsın, aksi durumda pes etmek yok, küre devam umutla sabırla oky? durumunu bildirirsin merak ederim yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

8-9 incir olarak gördüm bende sitesinden, ve tarifi siteden olduğu gibi alıntı yaptım canım yerimseniben

amiin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Rabbim şifa versin a.s.

arkadaşlar kürlerin tariflerini yazdım, bilginize

arkadaşım ilgine çok sağol biz keçiboynuzu kürünü eşimin varikosel ameliyatı sonrası denemiştik.sonuçları labaratuvar sonuçları ile kanıtlandı.hem ameliyatın etkisi hem de keçiboynuzunun etkisi ile şu anda sperm değerlerimiz Allaha çok şükür çooooooook iyi.eşinde sorun olan herkese tavsiye ederim.%100 başarı elde edeceğiniz bi kür keçiboynuzu.biz açıklanamayan infertilite grubundayız.3 aşılam ve 1 de tüp bebek negatif.belki adetim tüp bebek sonrası daha 2. aydayız vücudum aldığım hormonların etkisinden çıkamamıştır diye gecikmiştir.ama incir kürü konusunda pek etkil olduğunu sanmıyorum.
aslında ben i.saraçoğlunun kürlerine inanıyorum.lahana kürünü de toksin atıcı ve zayıflatıcı diye kullandım.1-2 kilo verdim gerçekten de.son olarak ta soğan kürünü deniyordum.fakat o biraz göbek çevremde ağrılara neden olduğu için yarım bırakmayı düşünüyorum.artık biraz bu düşüncelerden uzaklaşıp herşeyi zamana bırakmaya karar verdim.yoksa kür manyağı olucam-kaydirigubbakcemile2
iyi dileklerin için teşekkürler.Allah herkesin bu yolda yüzünü güldürsün inşallah...

mrb arkadaslar ben incir degilde keci boynuzu kuru kullaniyorum yani yapip esime iciriyo, bir haftamiz oldu bu ay sonunda testimiz var esimin insallah azda olsa yukselir, cunku sperm sayisi 0 araniza bende katildim arkadaslar

merhaba arkadaslar bende bebek ısteyen ve sabırsızlıkla bekleyenlerınızdenım 1 yıldır butun gereken ıslemlerı yaptık teshıs esımın sper sayısı ve harektın az olması bende bır sorun cıkmadı bende cok kısıden duydum kecıboynuzunun etkısını ıns alıp enkısa zamanda esıme ıcırcem tabı bunun yanında doktorumun verdıgı sperm arttırıcı ılac ve vıtamınlerıde kullanıcaz aralık sonunda sonucu sızınle paylasırım...pekı kecı boynuzunun kendısını yada pekmezını yemenın etkısı olmazmı ...ıns faydasını goruruz hepımız ...benıde ekleyın 19 ocakk a aralık tan umıtsızım yenı basladık cunku ılacları kullanmaya sevgı ve muhabbetle

:nazar:
mrb arkadaslar ben incir degilde keci boynuzu kuru kullaniyorum yani yapip esime iciriyo, bir haftamiz oldu bu ay sonunda testimiz var esimin insallah azda olsa yukselir, cunku sperm sayisi 0 araniza bende katildim arkadaslar
sonucun ıns yuksek cıkar bızde aynı sıkıntıyla ugrasıyorum bızde ocak ılk hafta tes yaptırcaz...

Allah razı olsun yaa, geç de olsa dönüp bi cevap yazdın
benim kocam keçiboynuzu kürünü beğenmediği için pekmezini yiyor malesef
hiç yoktan iyidir diyorum bende
Aslında kürün tadı daha güzel :1rolleyes:Dünden itibaren keçiboynuzu pekmezinede başladık 2 si birleşse bile bizim uyuşuk spermler harekete geçemiycek
:çok üzgünüm:

sonucun ıns yuksek cıkar bızde aynı sıkıntıyla ugrasıyorum bızde ocak ılk hafta tes yaptırcaz...[/QUO
sizinki tam olarak kac canim ,bizimki 0 ocaktan once yaptirmamiz gerek
ben hem keci boynuzu hemde nohut kuru yapiorum ,arada havuc suyu, iste keci boynuzu pekmezi falan insallah faydasini gorururuz, sen in kacinci test bu

kurbanbayramap2.jpg

sonucun ıns yuksek cıkar bızde aynı sıkıntıyla ugrasıyorum bızde ocak ılk hafta tes yaptırcaz...[/QUO
sizinki tam olarak kac canim ,bizimki 0 ocaktan once yaptirmamiz gerek
ben hem keci boynuzu hemde nohut kuru yapiorum ,arada havuc suyu, iste keci boynuzu pekmezi falan insallah faydasini gorururuz, sen in kacinci test bu

2 test yaptırdık emın olmak ıcın sonuclardan dusuk cıkınca rakamlar urolojı uzmanı sayıyı arttırıcı vıtamın ve klomen verdı esıme bunları bır ay kullandıktan sonra testı tekrar yapcak ocagın ılk haftası sanırım ama benım sorunumda kecı boynuzunun kendısını cerez gıbı yemeyı cok sevıyor ama suyunu kaynatıp ıcmek ıstemıyor faydası olurmu bılmıyorm dua edıyorum ıns en kısa zaman da bır cocugumuz olur...ıyı bayramlar buarada

2 test yaptırdık emın olmak ıcın sonuclardan dusuk cıkınca rakamlar urolojı uzmanı sayıyı arttırıcı vıtamın ve klomen verdı esıme bunları bır ay kullandıktan sonra testı tekrar yapcak ocagın ılk haftası sanırım ama benım sorunumda kecı boynuzunun kendısını cerez gıbı yemeyı cok sevıyor ama suyunu kaynatıp ıcmek ıstemıyor faydası olurmu bılmıyorm dua edıyorum ıns en kısa zaman da bır cocugumuz olur...ıyı bayramlar buarada

bizim doktorr daha gondermedi bizi uroloji doktoruna ,bu test sonucunu bekliyorum ,bakim gondermezse doktorumu birakcam ,bana umursamiyo gibi geliyo
canim keci boynuzunu yemek tabiki faydalida, iste hep genelde okuduklarim ,kuru, bende hep yepip iciriyorum tadi degisk gelirse ben icine tatlanirmak icin bal atiyorum balda iyi geliyo ,tabi bugun icmeyi unutmus esim ic dedim kalmis
bence send dene kayntip cir cunku burdakiler hep kaynatip icmisler yani kuru ,herkes faydasini gormus

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??

4) aabeyazmelek......................... 26 Ekim ................................ 23 Kasım ??

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??

6) loveli ..................................... 6 Kasım ................................. 29 Kasım ??

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 3 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

13) milkshake ............................. 3 Kasım .................................. 8 Aralık ??

15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık ?? beklemede

16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık

17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık

18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık

19) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

20) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

21) umutlu99 ................................. ?? ...................................... ??

22) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

23) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

24) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

25) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

26) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

27) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

28) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

29) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

30) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

31) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

32) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

33) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

34) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

35) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

36) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

37) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....

*** nisafidan :emir_bebek::CüvCüv:

*** flapy :emir_bebek::CüvCüv:

not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)

## (( eslem )) ..........................4 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

not: lalezar 29 canım 19 ocak demişsin, bu adet tarihin mi?

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar ben daha adet olmadım beklemedeyim test falanda yapmadım cünkü ne adet nede hamilelik belirtisi var bakalım bekleyip görücez acaba bu içtigimiz kürlerden adeti gec gelen varmı ?

Back
X