Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya nihayet buldum sizi ben adet oldum ardından enfeksiyon geçirdim inciri içemedim bu ay tadı lastik gibiydi midemi kaldırdı ah bebişim uğraştırmadan gelsen yeni tarih 26 aralık
slm eslemcim dogru sölüyorsun kürleri kullananlar burayı unuttu gitti dedigin gibi umarım iyi haberle dönerim size de buraya HAMİLEYİM diye kocaman yazarım ama nedense hiç umut yok içimde test aldım ama yapmıyorum negatif sonuc görmekten korkuyorum ALLAHIM inş buay kücük mucizemi göndermiştir
selam kızlar sayfayı kaybettim bulamadım sayolsun eslam arkadaşımıza rastladım şimdide girdim küre devam ediyorum adetim 22 aralık 25 kasımda küre başladım inşallah buaya gelir bebşim
İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ
...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....
1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??
2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??
3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??
4) aabeyazmelek......................... 26 Ekim ................................ 23 Kasım ??
5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??
6) loveli ..................................... 6 Kasım ................................. 29 Kasım ??
8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??
9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 3 Aralık ??
10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??
12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??
13) milkshake ............................. 3 Kasım .................................. 8 Aralık ??
15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık ?? beklemede
16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık
17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık
18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık
19) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık
20) rodal ....................................... ?? ...................................... ??
21) umutlu99 ................................. ?? ...................................... ??
22) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??
23) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??
24) Filo ........................................ ?? ....................................... ??
25) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??
26) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??
27) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??
28) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??
29) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??
30) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??
31) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??
32) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??
33) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??
34) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??
35) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??
36) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??
37) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??
...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....
*** nisafidan:CüvCüv:
*** flapy:CüvCüv:
not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu
**yeni** (( OCAK / 2009 ))
## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)
## (( eslem )) ..........................4 Ocak
## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak
not: lalezar 29 canım 19 ocak demişsin, bu adet tarihin mi?