İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

canım benim tam gününde geldi adetim
diğer arkadaşlar dönüp bi cevap verseler anlicaz kürlerin etkilerini ancak
sağolsun günü geçenler burayı unuttu gitti
özel msj da attım ama
bekle bakalım inşallah güzel haberle dönersin canım a.s.

ya nihayet buldum sizi ben adet oldum ardından enfeksiyon geçirdim inciri içemedim bu ay tadı lastik gibiydi midemi kaldırdı ah bebişim uğraştırmadan gelsen yeni tarih 26 aralık

slm eslemcim dogru sölüyorsun kürleri kullananlar burayı unuttu gitti dedigin gibi umarım iyi haberle dönerim size de buraya HAMİLEYİM diye kocaman yazarım ama nedense hiç umut yok içimde test aldım ama yapmıyorum negatif sonuc görmekten korkuyorum ALLAHIM inş buay kücük mucizemi göndermiştir

selam kızlar sayfayı kaybettim bulamadım sayolsun eslam arkadaşımıza rastladım şimdide girdim küre devam ediyorum adetim 22 aralık 25 kasımda küre başladım inşallah buaya gelir bebşim

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 3 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık ?? beklemede

16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık

17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık

18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık

19) aabeyazmelek ......................25 Kasım ................................... 22 Aralık

20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık

21) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....

*** nisafidan :emir_bebek::CüvCüv:

*** flapy :emir_bebek::CüvCüv:

*** milkshake :emir_bebek::CüvCüv:

not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)

## (( eslem )) ..........................4 Ocak

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## lalezar_29 ..........................19 Ocak

Son düzenleme:
ya nihayet buldum sizi ben adet oldum ardından enfeksiyon geçirdim inciri içemedim bu ay tadı lastik gibiydi midemi kaldırdı ah bebişim uğraştırmadan gelsen yeni tarih 26 aralık

hoşgeldin canım, burayı bulabilmeniz için bi ara özel msj attım ancak bazılarınızın özel msjı kapalı
çok geçmiş olsun, bu ay incir denemiyorsun sanırım, eşine keçiboynuzunu yedir bari
bir yerden faydasını gör inşallah yerimseniben

slm eslemcim dogru sölüyorsun kürleri kullananlar burayı unuttu gitti dedigin gibi umarım iyi haberle dönerim size de buraya HAMİLEYİM diye kocaman yazarım ama nedense hiç umut yok içimde test aldım ama yapmıyorum negatif sonuc görmekten korkuyorum ALLAHIM inş buay kücük mucizemi göndermiştir

biraz daha bekle canım en azından 1 hafta günün geçsin öyle yap testi
hayal kırıklığı olunca düzelmek zorluyor insanı
o sebeple bekle inşallah güzel sonuç alırsın a.s.kaydirigubbakcemile5

selam kızlar sayfayı kaybettim bulamadım sayolsun eslam arkadaşımıza rastladım şimdide girdim küre devam ediyorum adetim 22 aralık 25 kasımda küre başladım inşallah buaya gelir bebşim

baya hızlısın aabeyazmelek
hangi topiçe baksam ordasın, en kısa zamanda bir yerde senin güzel haberini alacağımı inanıyorum
hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??

4) aabeyazmelek......................... 26 Ekim ................................ 23 Kasım ??

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??

6) loveli ..................................... 6 Kasım ................................. 29 Kasım ??

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

9) babymom .............................. 4 Kasım .................................. 3 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

13) milkshake ............................. 3 Kasım .................................. 8 Aralık ??

15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık ?? beklemede

16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık

17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık

18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık

19) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

20) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

21) umutlu99 ................................. ?? ...................................... ??

22) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

23) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

24) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

25) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

26) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

27) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

28) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

29) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

30) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

31) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

32) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

33) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

34) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

35) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

36) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

37) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....

*** nisafidan :emir_bebek::CüvCüv:

*** flapy :emir_bebek::CüvCüv:

not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)

## (( eslem )) ..........................4 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

not: lalezar 29 canım 19 ocak demişsin, bu adet tarihin mi?

canım 19 adet tarıhım fakat ben kaynatıp ıcıremedım kendısını yıyor esım acıkcası pek umıdım yok bu ay hamıle olacagımdan...:1no2:

ekledim canım senide
eşin keçiboynuzu kürünü yiyemiyorsa pekmezini sulandırıp ver bari
inşallah faydası olur ve ümitsizliğin boşa çıkar :))

bende bugün adet gördüm soğan kürünü 15 gün yaptım ve bıraktım kızlar ben galiba kistlerimi döktüm çünkü adetin 12.günü kahverengi akıntılar geldi ben incir kürüne başlayacağım diğer adet tarihim 6 ocak ((eslem))cim

amiin inşallah yaa
benim gögsümde sızı var sağ olanda
adetimde bitti, dün akşam temizlendim
neden sızlar acep?

arkadaslar bu sogan suyu kuru ne ise yariyo
ben esim icin keciboynuzu ve nohut kuru yapiyorum ,sogan kurudemi cok faydaliymis
cevap yazarsaniz sevinirim

slm arkadaşlar ben bugün test yaptım negatif cıktı ayın 17 sine kadar beklicem hastalanmazsam kanda baktırıcam busefer ama hastalanacam gibi sanki offff bilmiyo kafam okadar karıştı kiii hayırlısı allahtan şimdilik haberler böle öpüyorum siziiiiii

canım eğer adet tarihin 17 aralık ise idrarda çıkmaması normal istersen ayın 17 sini bekle tekrar idrar testi yaptırmak için inşallah güzel haberlerle dönersin canımmmm

slm umutlu adet tarihim 11 aralıktı ayın 17 bir hatfa olacak o yüzden dedim gerci o zamana kadar adet olmazsam tabi

hanımlar merhaba,siteye yeni geldim...tam 7 saattir aralıksız 32 sayfalık forumunuzu okuyorum ve şu an sabah oldu,birazdan hazırlanıp işe gideceğim....siteyi tanımak için,diğer forumlarda da biraz dolaşır gibi oldum ve benimle sorunu benzer olan kişilerle organize olmayı önerdim...ancak,gördüğüm kadarıyla,sizler organize olmayı başarmışsınız...o nedenle tebrik ederim herbirinizi....keçiboynuzu kürünün işe yaradığını,aranızdaki haberleşmeden anlamak zor değil ama aynı şeyi en azından şimdilik incir küründe pek göremiyoruz...ki bu bir naçizane tespit...umarım yeni gelen haberler,bu tesbiti çürütür...bana gelince,sanırım,durumum fazla ciddi.hem çocuğum yok,hem erken menopoz geçişindeyim,üstelik yaşım da küçük değil...kariyer kaygısıyla,bebeğimi erteledim durdum,tam niyet edecek oldum,şimdi de erken menopoz sürprizi çıktı...genelde,kafasına koyduğunu yapan bir karakterim vardır ama bu durumu öğrendiğimde,bütün soğuk kanlılığımın yerini panikle karışık araştırma aldı...şimdi,bir yıl kadar sonra,nihayet eski-ne yaptığını bilen halime kavuşmuş gibiyim..sizinle olmak hem bana iyi gelecek,hem de umarım,benim size faydam olabilir....sizden de ricam,kür işindeki birlikteliği,diğer bilimsel gelişmelerdeki takiplerle de sürdürmek,ve hatta aramızda görev dağılımı yaparak,yurtdışı dahil,üniversiteler dahil,bitkisel kürler,istediğimiz uzmanları,bizi bilgilendirmeleri için davet etmek dahil organize olmaktır arkadaşlar...şunu bilmeliyiz ki,en azından türkçe konuşan popülasyon içinde,çocuk sahibi olmak isteyen başkaları değil,bizzleriz ve bence yakınmak ya da dertleşmekten de öte bir güç olup,hayal bile edemediğimiz organizasyonlarla,irade gücüyle kanseri bile yenebilen insanoğlunun,neler yapacağını kanıtlarız inşallah...

Back
X