Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar ve eslemcim galiba hamileyimMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::hooray::hooray:
SABAH 6.30 TEST YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERİCEK İNANIN KIZLAR SABIR VE HAYIRLISIN İSTEYİN HERZAMAN
CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN ARAMIZA üzülmemek gerek diye düşünüyorum ben kendimce bende artık aştım bazı şeyleri 18 ayım bu ay ama daha bebişim yok allahım herzaman hayırlısını versin bizidi allahım demekti bu şekilde sınıyor yeni yılda bebişlrimiz gelicek inşallah canım![]()
bilmiyorum birtanem yaaaaaaaaaaaa.doktorun dediği bu çok fazla yumurtan var bukadar olmamalı dedi.bir sürü vardı.burda 20-30 tane yumurta var dedi.zeze26 canım bazılarının gecikmeleri olmuş fakat bende olmadı
şimdi durumun nedir?, bizi bilgilendir durumundan olurmu canım?
özceliksena gülüm geç yumurtluyor olamazmısın? hala yumurtan varsa adet olamazssın zaten, yanlış bilmiyorsam
durumundan haberdar et beni yerimseniben
sogan kuruyle incir kurunu aynı andamı kullandınz arkadaşlar eşim aynı anda kullanılmaz diye okumuş ben buay ilkkez sogan kurunu 15gun kullandım.adetin1.gunu başladımiçmeye buayda gebelık olmazsa diğer ay 2kurude aynı andamı içeyım
İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ
...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....
1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??
2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??
3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??
5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??
8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??
10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??
12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??
15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık ?? beklemede
16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??
17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık ??
18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık
19) aabeyazmelek ......................25 Kasım ................................... 22 Aralık
20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık
21) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık
22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??
24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??
25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??
26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??
27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??
28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??
29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??
30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??
31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??
32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??
33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??
34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??
35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??
36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??
37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??
38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??
39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??
...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....
*** nisafidan:CüvCüv:
*** flapy:CüvCüv:
*** milkshake:CüvCüv:
*** babymom:CüvCüv:
not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu
**yeni** (( OCAK / 2009 ))
## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)
## (( eslem )) ..........................4 Ocak
## umutlu99 ........................... 6 Ocak
## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak
## lalezar_29 ..........................19 Ocak
kızlar galiba kürlerin etkisini yeni almaya başlıyoruz:teytey:
TEBRİKLERRR aabeyazmelek ALLAH sağlıcaklakucağına almayı nasip ederken sen doğurmadan biz hamile kalalım :Saruboceq:
Özçeliksena canım daha önce ne kadar yumurtan oluyordu incirkürünün dışında bişey kullandınmı:uhm:birde madem adetin geçti keşke söktürücü kullanmasan hani ne bilim ne olur ne olmaz:1rolleyes:
kızlar bişey diyecem hafta sonu Saraçoğlu nun kitabını aldım ve kitapta şöyle bahsediyordu
yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma için kür
yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ağzı kapalı olarak 20 dk kaynatınız.20 dk kaynadıktan sonra ılımasını bekleyiniz ılıdıktan sonra üçe veya ikiye bölerek öğünlerden öce içiniz
U=21 gün uygulama
A=7 gün ara
toplam uygulama süresi 42 gün
diğeri yani günlerden beri topicte okuduğumuz ve uyguladığımız kür,kitapta kan yapıc kür olarak geçiyor.Bende şaşırdım o yüzden okurken aklıma sizler geldiniz acaba Saraçoğlu tv yayınlarda karıştırdımı kürlerifisfisfis
canım peki faydasını gördün mü?doktorun dediği gibi hemen 2-3 gün sonra akıntın oldu mu?
bende yumurtanın çok olmasının güzel bişi olacağını zannediyordum demek değilmiş canım yaa bunu da senden öğrendim wallahi canım sende polikistik over varmıydı???