İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

Selam kızlar ve eslemcim galiba hamileyimMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::hooray::hooray:
SABAH 6.30 TEST YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERİCEK İNANIN KIZLAR SABIR VE HAYIRLISIN İSTEYİN HERZAMAN

günaydınlar herkese.artık ben listeden çıkmalıyım galiba.eşimin testlerini tekrarladık ve malesef hiç bir ilerleme yok.aksine sayıda azalma olmuş.bu yüzden hemen tüpbebek denemesine başlıyoruz.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

Selam kızlar ve eslemcim galiba hamileyimMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::hooray::hooray:
SABAH 6.30 TEST YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE VERİCEK İNANIN KIZLAR SABIR VE HAYIRLISIN İSTEYİN HERZAMAN

canım hamişsin işte ne güzel.çok sevindim allahım bizlere nasip et yarabbi.2. çizgiyi görebilecekmiyim ben acaba:(mirmirmirmir. kızlar birde ben incir kürünü yanlış yapıyomuşum. yarım litre kaynayan suya 8-9 tane incir atıp 7-8 dk kaynatıp sonrada içine havuç doğranıyomuş 3 dk daha kaynatılıyomuş 20 dk dinlendirilip sabah ve öğle yemeklerinde 1 saat sonra içiliyomuş.ben böyle yapmadım yaaasenağlama

ya kızlar bu incir kürü polikistik over lilere uygun bişi değil mi yoksa.dün doktora gittim çok fazla yumurtam varmış.bukadar olmamalı diyor doktor.acaba incirden mi oldu ya.........gerçi 10 gün ancak uygulayabildim ama.bir de adetim gelmedi leke oldu geçti.doktor adet söktürücü verdi.

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

13)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??

17) zeze26 .................................................................................. 21 Aralık ?? beklemede

20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık

21) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

not: günü geçen arkadaşlarım (CiciliBicili, Angel..baby, cerensesil ve SUDENAZ222 ) kasım ayı adet tarihlerinizi bildirmiştiniz, daha sonra durmunuzla ilgili bigi veremediğiniz için silmek zorunda kaldım, yeni adet tarihlerinizi bildirirseniz ekleyelim tekrardan, şayet hanile kalanınız varsa tebrik ediyoruz, bizede uğrarsanız seviniriz yerimseniben

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## funda216544 ..................... 1 Ocak

## bumuyani .......................... 3 Ocak

## (( eslem )) ..........................3 Ocak

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## honey53 ............................ 9 Ocak

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

## hakca ................................. ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

zeze26 canım bazılarının gecikmeleri olmuş fakat bende olmadı
şimdi durumun nedir?, bizi bilgilendir durumundan olurmu canım?

özceliksena gülüm geç yumurtluyor olamazmısın? hala yumurtan varsa adet olamazssın zaten, yanlış bilmiyorsam
durumundan haberdar et beni yerimseniben

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

İNCİR KÜRÜ
Kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorunu gidermek için

8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.

Prof. Dr. Ibrahim saraçoğlu

Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici

4 - 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir

Dikkat:

Arslanpençesi çayı kullanırken içimini kolaylaştırmak için herhangi bir şekilde tatlandırıcı veya başka bir madde kesinlikle ilave edilmez. Yemek yedikten bir saat sonra içilir. Arslanpençesi çayını hazırlarken kesinlikle 10 dakikadan fazla demlemeyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra süzülerek ayrılması gerekir. Hazırlanan arslanpençesinin arta kalanı buzdolabında en fazla 3 gün korunabilir. Üçüncü günden sonra kullanılmaz ve mutlaka taze olarak tekrar hazırlanması gerekir.

prof. Dr. İbrahim SARAÇOĞLU

not: arkadaşlar ben bu tarifleri saraçoğlunun kendi sitesinden aldım, aynen alıntıdır.

sogan kuruyle incir kurunu aynı andamı kullandınz arkadaşlar eşim aynı anda kullanılmaz diye okumuş ben buay ilkkez sogan kurunu 15gun kullandım.adetin1.gunu başladımiçmeye buayda gebelık olmazsa diğer ay 2kurude aynı andamı içeyım

CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN ARAMIZA üzülmemek gerek diye düşünüyorum ben kendimce bende artık aştım bazı şeyleri 18 ayım bu ay ama daha bebişim yok allahım herzaman hayırlısını versin bizidi allahım demekti bu şekilde sınıyor yeni yılda bebişlrimiz gelicek inşallah canım kaydirigubbakcemile4

ama artık senın bebişin varrrrrrrrrrrrrrr :))):CüvCüv::hooray:a.s.a.s.

aabeyazmelek gülüm tebrik ediyorum burdanda seni
beklediğim gibi en kısa zamanda aldım güzel haberini
diğer arkadaşlarımdanda alıcam en kısa zamanda yerimseniben

zeze26 canım bazılarının gecikmeleri olmuş fakat bende olmadı
şimdi durumun nedir?, bizi bilgilendir durumundan olurmu canım?

özceliksena gülüm geç yumurtluyor olamazmısın? hala yumurtan varsa adet olamazssın zaten, yanlış bilmiyorsam
durumundan haberdar et beni yerimseniben
bilmiyorum birtanem yaaaaaaaaaaaa.doktorun dediği bu çok fazla yumurtan var bukadar olmamalı dedi.bir sürü vardı.burda 20-30 tane yumurta var dedi.

sogan kuruyle incir kurunu aynı andamı kullandınz arkadaşlar eşim aynı anda kullanılmaz diye okumuş ben buay ilkkez sogan kurunu 15gun kullandım.adetin1.gunu başladımiçmeye buayda gebelık olmazsa diğer ay 2kurude aynı andamı içeyım

canım peki faydasını gördün mü?doktorun dediği gibi hemen 2-3 gün sonra akıntın oldu mu?

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

1) CiciliBicili ................................ ........................................... 17 Kasım ??

2) Angel...baby........................... 22 Ekiim ............................... 20 Kasım ??

3) cerensesil .............................. 1 Kasım ................................ 22 Kasım ??

5) SUDENAZ222 ........................ 29 Ekim ................................ 24 Kasım ??

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

12)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) peperisa ............................... 28 Kasım ................................. 11 Aralık ?? beklemede

16) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??

17) zencefill ................................ devam .................................... 13 Aralık ??

18) ozceliksena ......................... 24 Kasım .................................. 22 Aralık

19) aabeyazmelek ......................25 Kasım ................................... 22 Aralık

20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık

21) Balsurat ................................ devam ................................... 28 Aralık

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....

*** nisafidan :emir_bebek::CüvCüv:

*** flapy :emir_bebek::CüvCüv:

*** milkshake :emir_bebek::CüvCüv:

*** babymom :emir_bebek::CüvCüv:

not: günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin lütfen, yoksa listeden silmek durumundayım, baya zaman oldu

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

## funda216544 ..................... 1 Ocak ( yeni yıl ve yeni ay hayırlar getirsin canım sana)

## (( eslem )) ..........................4 Ocak

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## lalezar_29 ..........................19 Ocak

arkadaslar ben ayın 19 hastalandım umudum bırdahakı aya ınsallah

kızlar galiba kürlerin etkisini yeni almaya başlıyoruz:teytey:
TEBRİKLERRR aabeyazmelek ALLAH sağlıcaklakucağına almayı nasip ederken sen doğurmadan biz hamile kalalım :Saruboceq:
Özçeliksena canım daha önce ne kadar yumurtan oluyordu incirkürünün dışında bişey kullandınmı:uhm:birde madem adetin geçti keşke söktürücü kullanmasan hani ne bilim ne olur ne olmaz:1rolleyes:

kızlar bişey diyecem hafta sonu Saraçoğlu nun kitabını aldım ve kitapta şöyle bahsediyordu
yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma için kür
yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ağzı kapalı olarak 20 dk kaynatınız.20 dk kaynadıktan sonra ılımasını bekleyiniz ılıdıktan sonra üçe veya ikiye bölerek öğünlerden öce içiniz

U=21 gün uygulama
A=7 gün ara
toplam uygulama süresi 42 gün

diğeri yani günlerden beri topicte okuduğumuz ve uyguladığımız kür,kitapta kan yapıc kür olarak geçiyor.Bende şaşırdım o yüzden okurken aklıma sizler geldiniz acaba Saraçoğlu tv yayınlarda karıştırdımı kürlerifisfisfis

kızlar galiba kürlerin etkisini yeni almaya başlıyoruz:teytey:
TEBRİKLERRR aabeyazmelek ALLAH sağlıcaklakucağına almayı nasip ederken sen doğurmadan biz hamile kalalım :Saruboceq:
Özçeliksena canım daha önce ne kadar yumurtan oluyordu incirkürünün dışında bişey kullandınmı:uhm:birde madem adetin geçti keşke söktürücü kullanmasan hani ne bilim ne olur ne olmaz:1rolleyes:

kızlar bişey diyecem hafta sonu Saraçoğlu nun kitabını aldım ve kitapta şöyle bahsediyordu
yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma için kür
yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ağzı kapalı olarak 20 dk kaynatınız.20 dk kaynadıktan sonra ılımasını bekleyiniz ılıdıktan sonra üçe veya ikiye bölerek öğünlerden öce içiniz

U=21 gün uygulama
A=7 gün ara
toplam uygulama süresi 42 gün

diğeri yani günlerden beri topicte okuduğumuz ve uyguladığımız kür,kitapta kan yapıc kür olarak geçiyor.Bende şaşırdım o yüzden okurken aklıma sizler geldiniz acaba Saraçoğlu tv yayınlarda karıştırdımı kürlerifisfisfis

ya birtanem ne bilim daha önce de yumurtam çok oluyodu da bu sefger ultrasonda çok fazla görünüyodu.doktor yumurtan çok fazla dedi ben de gülüyorum iyi bişi sandım.sonra bu kadar olmaması gerekiyor dedi.birden yüzümü görsen.incir dışında bişi kullanmadım.adet söktürücüyü de doktor verdi birşey olsa vermezdi herhalde.bir de zaten ara ara lekelnmem vardı.zaten adet söktürücüye dün başladım ama bugün çok az kanamam var bile.doktor hiç olacak gibi görünmüyosun dedi ama bugün dedğim gibi leke şeklinde kanamam var.

bende yumurtanın çok olmasının güzel bişi olacağını zannediyordum demek değilmiş canım yaa bunu da senden öğrendim wallahi canım sende polikistik over varmıydı???

canım peki faydasını gördün mü?doktorun dediği gibi hemen 2-3 gün sonra akıntın oldu mu?

canım faydasını gördummu bılmıyorum.akıntım olmadı ben iltihap olmamsına yordum akıntımın olmamısını.dokotrda hersey yolunda dedi.yumurtalıkalrda sorunolsaydı söylerdi dimi eşimd etahlıl verck bakalım işte ona göre

canım senin derdine derman soğan kürü olacak incir değil bitanemm bende de kist vardı ama küçük küçük zararsız demişti dr ben yine de soğan kürü uyguladıktan sonra başlayayım dedim geçen ay yaptım 15 gün ve inanırmısın söylenilenler gibi akıntım çoğalmadı ama adetin 11. 12. ve 13. günü kahverengi akıntım oldu ben galiba kistlerimi döktüm inşallah herkese faydalı olur bu kürler:))

Back
X