İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

eslemcim incir kürü hakkında yazdığım mesaj hakkında saraçoğlunun sitesindeki tarifi mi yapiyim yoksa burdakinimi ne dersin?

slm eslemcim kırmızıları gördüm beni listeden çıkarabilirsin.artık kür yapmıcam. 2 aydır adetlerim dengesizleşti.35-37 günde bir olmaya başladım ve günlerce lekelenme+sancı çekiyorum.dün gece gözümü hastanede açtım.şiddetli sağ kasık ağrım vardı apandisit sandılar.:delphin:sanırım bana kürler iyi gelmiyo.(çikolata kistim var belki de yapmamam gerek)ocak 26 da randevu aldım memleketteki doktoruma gidicem.ilk defa hamile olmadığıma sevindim kızlar herşeyin hayırlısı ya.Önce bizim sağlımız önemli geçte olsa anladım:utangac:Yaş 27 yolun yarısı falan değil Allah bizim için en hayırlı zamanı bilendir.

arkadaşlar bu ay hamile olduğuma gerçekten emindim. aralık 6 da en son reglimi olmuştum. 10 gün sonrada yumurtlamam olmuştu. çok şiddetli ağrımıştı, daha önce hiç de öyle olmazdı. daha sonraları da sürekli kasıklarımda batmalar sancılar oldu, aslında hala daha oluyo, ama bugün test yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı. moralim acaip bozuk, sabahtan beri ağlamaktan başım ağrıdı. şimdi eğer ben hamile değilsem madem ilk defa bu ay yaşadığım kasık ağrıları neyin nesi oluyo? daha önce kist sorunum olmamıştı, doktorum yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söylemişti, ama ben şu anda kistten korkuyorum. yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum ama ben o saate kadar nasıl dayanıcam onu bilmiyorum. nolur bana bi akıl verin...

bu arada simalllcim senin yazdığın tarif doğru. ama ben uygularken 10 adet incir kullanmıştım, 2 ye bölüp gün içinde tüketmiştim. ama sana tavsiyem içine mutlaka havuçta at. çünkü oda oluşan yumurtaların çatlamasına neden oluyo.

beni listeden silebilirsin eslemcim gene gördüm kırmızıları kürü kullanmayacağım lekelnmemi artırıyor sen hamileymişsin canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar bu ay hamile olduğuma gerçekten emindim. aralık 6 da en son reglimi olmuştum. 10 gün sonrada yumurtlamam olmuştu. çok şiddetli ağrımıştı, daha önce hiç de öyle olmazdı. daha sonraları da sürekli kasıklarımda batmalar sancılar oldu, aslında hala daha oluyo, ama bugün test yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı. moralim acaip bozuk, sabahtan beri ağlamaktan başım ağrıdı. şimdi eğer ben hamile değilsem madem ilk defa bu ay yaşadığım kasık ağrıları neyin nesi oluyo? daha önce kist sorunum olmamıştı, doktorum yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söylemişti, ama ben şu anda kistten korkuyorum. yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum ama ben o saate kadar nasıl dayanıcam onu bilmiyorum. nolur bana bi akıl verin...

seni çok iyi anlıyorum zeynomh:delphin: aynı şeyleri bende yaşadım hatta bugün test bile yaptım yine tek çizgi ama adet olacakmısım gibi bir histe yok inşallah bu kürler bizden birşeyler götürmez.Ben artık moralimi bozmuyorum sana tavsiyem ne kadar belirti yaşarsan yaşa fazla ümitlenme arkadaşım:teselli:

Son düzenleme:
Merhaba Zeynomh, teşekkür ederim cevap verdiğin için:) sana da çok geçmiş olsun:( üzüldüm. inşallah bişey yoktur.

selam arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuç koca bir sıfır. doktorum çok umursamaz bi şekilde aşılama yaparız dedi, çok normal bişe gibi anlattı ama bençok ürktüm. bu arada bişe öğrenmek istiyorum, yumurtlama olması kanalların açık olduğunumu gösterir? ya da kanalların açık olup olmadığına nasıl bakılıyo?

zeynomh canım üzülme, sabırlı ol elbet birgün meleğin gelcektir
Allahın izniyle
bu arada kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben 1,5 yıllıkken kanallarımın açık olup olmadığına bakalım dmeişti dokt, şayet tüplerde (kanallarda) tıkanıklık varsa gebelik asla oluşmaz demişti
ve ilaçlı rahim filmi hsg çektirmiştik
çok şükür tıkalı değildi.
aşılamadan önce rahim filmi çekilmediysen mutlaka çektir
faydasını görceksin, hem tıkalıysa - ki inşallah değildir- aşılama yapsa bile gebelik oluşmaz ki !

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

13)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

not: ???? olan arkadaşlarım durumunuzu bildirin lütfen, unuttunuz bizi kızıyorum ama :oklava:

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## honey53 ............................ 9 Ocak

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## Balsurat ............................. 25 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

## hakca ................................. ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

listede adı olmayan varsa gözden kaçırmış olabilirim, adet tarihinizi bildirirseniz ekleriz inşallah yerimseniben

simall canım benim saraçoğlunun sitesinden aldığım tarif ten sonra havuçlu olanı geliştirmiş olabilir
çünkü ben tarifi aldığımda havuç filan yazmıyordu, aynen kopyalayıp yapıştırdım buraya
senin şimdiki aldığın tarifi uygula derim ben
bu arada bu kür nasıl etki verir bilemicem, hiç kullanırken hiç doktor kontrolüne gitmemiştim
gideniniz varsa gidişatın durumuna göre devam edin kürlere
başlıkta da yazdığım gibi incir kürü yumurtlama sorunu olan bayanlarda etkilidir
kist ve diğer sorunları olanlarda ne kadar fayda sağlar onu bilemicem
ancak 1 ay kullanıp yumurtalıklardaki gelişimi doktorla takip ettirmek lazım
Rabbim en kısa zamnada hayırlısıyla sizlerede nasip etsin a.s.

eslemcim bende bugün adet oldum tekrar uygularmıyım uygulamazmıyım bilmiyorum ama bir daha ki adet tarihim 30 ocak

zeynomh canım kanalların açık olmasıyla yumurtlama olayı birbirinden bağımsız şeyler
yumurta yumurtalıkta üretilir ve kanallara atılır ve yumurta kanallarda spermle buluşmaya gider eğer kanallar kapalı ise spermlerle buluşamaz ve döllenemezler kanal kapalı ise laparoskopi ile kanallar açılır ya da tüp bebeğe yönlendirilir.

Kanalların açık olup olmadığına aynı vajinal muayene gibi spekulum takılır ve rahime sıvı verilirken monüterler aracılığı ile sıvının gittiği ya da gidemediği yere bakılır bu sayede tıkanıklık varmı yokmu öğrenilir.Ayrıca hiç korma canım eğer çok ciddi bir iltihaplanma yaşamamızsan ve doğuştan bişi yoksa kanallarının tıkalı olacağını sanmıyorum.
umarım açıklayabilmişimdir canım.yerimseniben

umutlu99 çooook teşekkürler açıklamaların için, çok aydınlattın beni. bu arada ben yıllarca sistit çektim. ama geçen sene ilaç tedavisiyle bitti. acaba onun etkisi olur mu kanallarda. bir de bu laparoskopi dediğin şey acı veriyomu bi bilgin var mı? :((

eslemcim bende bugün adet oldum tekrar uygularmıyım uygulamazmıyım bilmiyorum ama bir daha ki adet tarihim 30 ocak

zeynomh canım kanalların açık olmasıyla yumurtlama olayı birbirinden bağımsız şeyler
yumurta yumurtalıkta üretilir ve kanallara atılır ve yumurta kanallarda spermle buluşmaya gider eğer kanallar kapalı ise spermlerle buluşamaz ve döllenemezler kanal kapalı ise laparoskopi ile kanallar açılır ya da tüp bebeğe yönlendirilir.

Kanalların açık olup olmadığına aynı vajinal muayene gibi spekulum takılır ve rahime sıvı verilirken monüterler aracılığı ile sıvının gittiği ya da gidemediği yere bakılır bu sayede tıkanıklık varmı yokmu öğrenilir.Ayrıca hiç korma canım eğer çok ciddi bir iltihaplanma yaşamamızsan ve doğuştan bişi yoksa kanallarının tıkalı olacağını sanmıyorum.
umarım açıklayabilmişimdir canım.yerimseniben

canım 2ay uyguladıydın yanlış hatırlamıyorsam üst üste kullanmak zarar verebilir bu ay kullanma bence ara ver çörek otu bal ve tarçınla hamile kalanlar var bu ayda onu dene ben bu ay soğan kürü uyguluyorum ara arada çörek otu bal tarçın ama her gün değil 2 günde 1 filan öncelikli amacım polikistik yapılardan kurtulmakdı onlardan kurtulmadan 1.5 yıl bebek için belki olur dedim ama olmadı hayırlısı bakalım

umutlu99 çooook teşekkürler açıklamaların için, çok aydınlattın beni. bu arada ben yıllarca sistit çektim. ama geçen sene ilaç tedavisiyle bitti. acaba onun etkisi olur mu kanallarda. bir de bu laparoskopi dediğin şey acı veriyomu bi bilgin var mı? :((

bişey değil bitanem faydalı olduysam ne mutlu bana:1hug:canım sistit bildiğim kadarıyla idrar yollarıyla alakalı hani olsa olsa idrar yollarının tıkanma ihtimali var ama sonuçta tedavi olmuşsun yinede hsg yaptırmanda fayda var çünkü hepimiz o dönemden geçtik.Laparoskopi zaten anestezi ile yapıldığı için belki sonrasında sızı şeklinde ağrılar oluşabilir ben yapmadım ama yapılması gerekseydi ağrısa da yaptırırdım.Bence için rahat olsun canım belkide bunları yaptırmaya gerek kalmadan hamile kalırsın:Saruboceq:

canım 2ay uyguladıydın yanlış hatırlamıyorsam üst üste kullanmak zarar verebilir bu ay kullanma bence ara ver çörek otu bal ve tarçınla hamile kalanlar var bu ayda onu dene ben bu ay soğan kürü uyguluyorum ara arada çörek otu bal tarçın ama her gün değil 2 günde 1 filan öncelikli amacım polikistik yapılardan kurtulmakdı onlardan kurtulmadan 1.5 yıl bebek için belki olur dedim ama olmadı hayırlısı bakalım

canım aynısını bende düşünüyordum yapsammı yapmasammı diye walla inanmayacaksın ama ben bugün bal tarçın çörekotu yedim a.s
ama neden 2 günde bir dedin:uhm:ben onu ovulasyona kadar yenecek zannediyordum.:sm_confused:
Polikistik için soğan kürünü denedinmi .
Allah sana da banada tüm isteyenlere tez vakitte çifter çifter bebekler versin inşallah :Saruboceq:

Back
X