Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu ay hamile olduğuma gerçekten emindim. aralık 6 da en son reglimi olmuştum. 10 gün sonrada yumurtlamam olmuştu. çok şiddetli ağrımıştı, daha önce hiç de öyle olmazdı. daha sonraları da sürekli kasıklarımda batmalar sancılar oldu, aslında hala daha oluyo, ama bugün test yaptım ve çok net bir şekilde negatif çıktı. moralim acaip bozuk, sabahtan beri ağlamaktan başım ağrıdı. şimdi eğer ben hamile değilsem madem ilk defa bu ay yaşadığım kasık ağrıları neyin nesi oluyo? daha önce kist sorunum olmamıştı, doktorum yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söylemişti, ama ben şu anda kistten korkuyorum. yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum ama ben o saate kadar nasıl dayanıcam onu bilmiyorum. nolur bana bi akıl verin...
sağolun kızlar
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla
kalp taışlarını ne zmana duydunuz?
eslemcim bende bugün adet oldum tekrar uygularmıyım uygulamazmıyım bilmiyorum ama bir daha ki adet tarihim 30 ocak
zeynomh canım kanalların açık olmasıyla yumurtlama olayı birbirinden bağımsız şeyler
yumurta yumurtalıkta üretilir ve kanallara atılır ve yumurta kanallarda spermle buluşmaya gider eğer kanallar kapalı ise spermlerle buluşamaz ve döllenemezler kanal kapalı ise laparoskopi ile kanallar açılır ya da tüp bebeğe yönlendirilir.
Kanalların açık olup olmadığına aynı vajinal muayene gibi spekulum takılır ve rahime sıvı verilirken monüterler aracılığı ile sıvının gittiği ya da gidemediği yere bakılır bu sayede tıkanıklık varmı yokmu öğrenilir.Ayrıca hiç korma canım eğer çok ciddi bir iltihaplanma yaşamamızsan ve doğuştan bişi yoksa kanallarının tıkalı olacağını sanmıyorum.
umarım açıklayabilmişimdir canım.yerimseniben
umutlu99 çooook teşekkürler açıklamaların için, çok aydınlattın beni. bu arada ben yıllarca sistit çektim. ama geçen sene ilaç tedavisiyle bitti. acaba onun etkisi olur mu kanallarda. bir de bu laparoskopi dediğin şey acı veriyomu bi bilgin var mı?(
canım 2ay uyguladıydın yanlış hatırlamıyorsam üst üste kullanmak zarar verebilir bu ay kullanma bence ara ver çörek otu bal ve tarçınla hamile kalanlar var bu ayda onu dene ben bu ay soğan kürü uyguluyorum ara arada çörek otu bal tarçın ama her gün değil 2 günde 1 filan öncelikli amacım polikistik yapılardan kurtulmakdı onlardan kurtulmadan 1.5 yıl bebek için belki olur dedim ama olmadı hayırlısı bakalım