İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

benim adet tarihim belirsiz cunku sogan kurune baslamadan adetlerim gecikiyordu. fisfisfis Normalde ocak 29 da adet olmam gerekiyor yani 2 hafta sonra..

anladım canım
biz yinede beklenen adet tarihi 29 ocak diyelim
inşallah adet olmazssın canım, hakkında hayırlısı a.s.

eslemcim benim günüm geçti ama normaldede zaten hep geçer adetimin gelmesi için daha bi kaç gün bekleyebilirim yani..ama dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı senağlama yinede hamile olabilirsin diuolar ama pek de umutlanmak istemiyorum adetim geldiği zaman yeni tarihimi belirtirim ilgin için saol...

güzelim tam 6 gün geçmiş adetin
normalde de bukadar sarkarmıydı?
neyse bekle bakalım birkaç gün daha
sonra tekrar test filan yaparsın
inşallah güzel haberler verirsin bizlere ve ailene
Hakkında hayırlısını diliyorum Rabbimden a.s.

Honey arkadasim oncelikle gozun aydin tebrikler.. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
sen bu kurleri nezamandan beri kullandin? kurlere baslama tarihin ve hamile kaldigin tarihler neler, bunlari bizimle paylasirmisin canim merak ettimde...

arkadaslar merhaba, birde sizlere sunu danismak istedim.
ben 13 ocakta pregnyl ignesi vuruldum ve incir kurune devam ettim fakat incir yumurtaliklari cok gelistirebiliyormus ve kasiklarda agri yapiyormus, ignenin ustunde 4 gun gecti ve incir kurunu birakmaya karar verdim. sayet hamile kalmazsam adetimden sonra yeniden baslicam ama su anda birakmam bence mantikli, sizce nasil ??

Honey arkadasim oncelikle gozun aydin tebrikler.. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
sen bu kurleri nezamandan beri kullandin? kurlere baslama tarihin ve hamile kaldigin tarihler neler, bunlari bizimle paylasirmisin canim merak ettimde...

canım, ben bu incir kürünü sadece 15 gün uygulayabildim.daha öncesinde klomen ve ovitrelle iğne ile çatlatılmıştım.ama faydası olmadı.gecen ay bekleme aşamasındayken incir kürü yaptım.sabah akşam içtim.son beş gün havuç kattım içine.Allahımında izniyle bu ay bebeğimizi gördük.canım bence sen tedavideyken incir kürünüde uygulama.yumöurtaların çok gelişip büyür ve kistleşir allah korusun.bekleme ayında uygularsın.ALLAH SİZLEREDE BU DUYGUYU YAŞATSIN.:nazar:

ya kızlar bi sorum olacak..ben de adetimin bitmesini bekliyorum incir kürüne başlamak için ama..bu incirleri kaynatıp suyunu içiyoruz ya, ishal falan yapmıyor dimi...

arkadaşlar merhaba pkoluyum bu ay klomen kullanıdım bugün 7.günüm bu günden itibare n incir kürüne başlamamım faydası olur mu sizce?

güzelim tam 6 gün geçmiş adetin
normalde de bukadar sarkarmıydı?
neyse bekle bakalım birkaç gün daha
sonra tekrar test filan yaparsın
inşallah güzel haberler verirsin bizlere ve ailene
Hakkında hayırlısını diliyorum Rabbimden a.s.

evet canım malesef geçebiliyo duphaston kullandığım halde..genelde adetin 34-35 inde oluyorum ama ben listeye 28.günümü vermiştim bakalım 40 ına kdr beklemeye niyetliyim ttabi o zamana kdr adetim gelmezse test yaparım ben bi değişiklik olduğunda buraya dönerim zaten Allahın izniyle....ayrıca çook teşekkür ederim iyi dileklerin için...:1hug:

ya kızlar bi sorum olacak..ben de adetimin bitmesini bekliyorum incir kürüne başlamak için ama..bu incirleri kaynatıp suyunu içiyoruz ya, ishal falan yapmıyor dimi...

bende bunu merak etmiştim başlamadan önce ama bende bi problem olmadı çok ükür inşallah sendede olmas

arkadaslar merhaba, birde sizlere sunu danismak istedim.
ben 13 ocakta pregnyl ignesi vuruldum ve incir kurune devam ettim fakat incir yumurtaliklari cok gelistirebiliyormus ve kasiklarda agri yapiyormus, ignenin ustunde 4 gun gecti ve incir kurunu birakmaya karar verdim. sayet hamile kalmazsam adetimden sonra yeniden baslicam ama su anda birakmam bence mantikli, sizce nasil ??

bencede bırakmış olman mantıklı
sonuçta yumurtalıkların büyümüş istenilen büyüklüğe gelmiş ve çatlatma iğnesi vurmuş doktorun
senin gün aşırı ilişkiye girmen gerek bundan sonra
inşallah tutar ve gebelik oluşur canım, aksi bir durumda adet olursan tekrar başlarsın küre yerimseniben

arkadaşlar merhaba pkoluyum bu ay klomen kullanıdım bugün 7.günüm bu günden itibare n incir kürüne başlamamım faydası olur mu sizce?

bu ay ilk defa klomen kullanıyorsan önce klomenle yumurtalıklarının büyüyüp büyümediğini
kontrol et, doktorun güzel sonuç alıyoruz klomenden derse böyle devam et
fayda etmezsse incir kürü dene derim ben
ikisini bir arada kullanmanın sana bir faydası yada zararı olurmu bilemicem canım
hakkında hayırlısı olsun

canım bende ishal filan yapmadı
sanırım diğer arkadaşlarda da olmadı böyle birşey
bünyeye göre belki olabilir bazılarında
ishal olmak avantaj aslında bağırsaklar temizlenir :)))

bu ay ilk defa klomen kullanıyorsan önce klomenle yumurtalıklarının büyüyüp büyümediğini
kontrol et, doktorun güzel sonuç alıyoruz klomenden derse böyle devam et
fayda etmezsse incir kürü dene derim ben
ikisini bir arada kullanmanın sana bir faydası yada zararı olurmu bilemicem canım
hakkında hayırlısı olsun

teşekkür ederim arkadaşım .. geçen ay pkolu olduğum için 65 gün sonra adetim geldi. doktor yumurtaların küçük demişti.
biz bu ay Allah'ın izniyle olmasını çok istiyoruz o yüzden belki ben biraz abarttım gün içinde çörekotu-tarçın incir suyu fındık fıstık balık yanında salata yiyorum.
herşeyin Hayırlsı:utangac:

canım, ben bu incir kürünü sadece 15 gün uygulayabildim.daha öncesinde klomen ve ovitrelle iğne ile çatlatılmıştım.ama faydası olmadı.gecen ay bekleme aşamasındayken incir kürü yaptım.sabah akşam içtim.son beş gün havuç kattım içine.Allahımında izniyle bu ay bebeğimizi gördük.canım bence sen tedavideyken incir kürünüde uygulama.yumöurtaların çok gelişip büyür ve kistleşir allah korusun.bekleme ayında uygularsın.ALLAH SİZLEREDE BU DUYGUYU YAŞATSIN.:nazar:

sagol canim tesekkurler. Havucun etkisi nedir peki, nerde duydun bunu. Ben ilk kez duyyorum, incir suyuna mi havuc kattin? Insallah bakalim, biz gun asiri iliskiye girdik fakat igne 36 saat sonra yumurtayi catlatiyormus ve 4 gun sonrasinda sanirim sIk olarak iliski gerekmiyor degilmi kizlar. fisfisfis:bbo:

slm kızlar benide aranıza eklediğiniz için tşkedrim.simalcim geçen sene tüpbebek denemiştk tutmadı eşim bu yeni ocaktan itibaren keçiboynuzu kürü içiyor sperm sayısı 7000milyondu kareket yavaş idi o yüzden tüp bebek tutmadı bnmde sadece 2 yumurtam çıkmıştı ikisi döllendi ama yumurtalarım kalitesizmiş dedi doktor 2 sini tarnsfer etmişlerdi sigaradan yumurtaların kalitesi düşük dedi daha test yaptırmadım 18 gündür kürü uyguluyorum 1 buçuk ay olsun kullanalı o zmn yaptırcaz sperm testi bakalım hayırlısı bu arada senin tüp denemen oldumu cnm biraz ayrıntı yazarmısın:9:teytey:

honey53 tebrik ederim cnm Allah tamamını erdirsin tüm hamiş kalanlarımızın darısı bizlerin başına dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden:)

simalll cim seni ekledim arkadaş listeme kabul edersin sen bende 5 gün sonra başlamışsın keçiboynuzu kürüne hadşi bakalım hayırlısı:))

simalll cim seni ekledim arkadaş listeme kabul edersin sen bende 5 gün sonra başlamışsın keçiboynuzu kürüne hadşi bakalım hayırlısı:))

tamam canım kabul ederim tabii. zaten bizim verilerimiz aynı, benim eşiminde sperm sayısı 7milyon.hiç tüp bebek denemedik, önce keçiboynuzu ve incir kürünü deneyelim olmazsa deneriz dedik.işte ocak 5 te başladık, şubat beşte tekrar sprem testi yapacak eşim tam bir ay geçmişken, bakalım artış olmuşmu diye.eğer değişiklik yoksa tüp bebek araştırması yapıcaz. senin tüp bebek yumurtalar kalitesiz diyemi tutmadı?çok mu sigara içiyorsun?bende içiyorum:( ama az içmeye çalışıyorum son zamanlarda.

simalcim tşkederim kbl etmişsin.ikimizin degerleri aynı bakalım hayırlısı keçiboynuzu kürü tutar ibrahim saraçoglunun sitesinde hasta görüşlerini okudugumda bayagı kişinin olmuş kürden bende çok umutlandım cnm ben 6 yıla girdim evleneli eşim romatizma hastası içtigi ilaç agır spermleri o etkilemiş bırakıncada hastalıgı ilerliyo bırakmıştık bi üç ay iromatizma ilacını hastalıgı agırlaşmıştı o yüzden bırakamıyo sen kaç yıllık evlisin cnm biraz kendinden basedermisin bu arada benim adım gülten:)

Back
X