İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

senağlamasenağlamasenağlamamerhaba esramm 82 bende 12 yılık evliyim çocuğum olmuyo benimde eşimmin sprm sayısı düşük o yüzden olmuyo RABBİM isteyen herkese verir inşanlah.arkadaşına söyle keçi boynuzu suyunu kocasına içirsin çok iyi geliyormuş sprm say. çoğaltıyor

senağlamasenağlamasenağlamamerhaba esramm 82 bende 12 yılık evliyim çocuğum olmuyo benimde eşimmin sprm sayısı düşük o yüzden olmuyo RABBİM isteyen herkese verir inşanlah.arkadaşına söyle keçi boynuzu suyunu kocasına içirsin çok iyi geliyormuş sprm say. çoğaltıyor

slm.. çok üzüldüm ya.. inşallah rabbim tez zamanda senin yüzünü güldürür.. bir sürü bir sürü bebişlerin olsun inşallah.. ya bişey soracam sperm sayısı az diyosunda bunda %30 hareketsizlik varmış.. aynımıki acaba..

slm.. çok üzüldüm ya.. inşallah rabbim tez zamanda senin yüzünü güldürür.. bir sürü bir sürü bebişlerin olsun inşallah.. ya bişey soracam sperm sayısı az diyosunda bunda %30 hareketsizlik varmış.. aynımıki acaba..

yok canım sperm sayısı ile hareketliliği aynı şey değil..sperm sayısının en az 20 milyon olması lazım..bizde sayı iyi 42 milyon ama hareket ve morfoloji sorunu var..duyduğum kadarıyla hareket ve morfoloji,döllenme için daha önemliymiş..3 ay keçiboynuzu kürü uygulayın..Allah yardımcınız olsun

bir de E vitamini ve selenyum takviyesi işe yarıyor..erkek için..bunların dışında ben keçiboynuzu kürümüz bitince martta havuç suyuna başlatıcam eşimi..her sabah 1 bardak..bunların hepsi bahane Rabbim ol desin yeter ki..sevgiler..

canım üzülme...doktorum bize sayınız 5 milyon olsaydı aşılama yapardık,3 milyon olsaydı direk tüp bebek yaptırın derdim dedi..bizde sayı iyi ama morfoloji ve hareket sorunu var:çok üzgünüm: o daha önemliymiş..bu ay da olmazsa zaten biz de aşılamaya geçicez ..Alllah yardımcımız olsun:1hug:

slm arkadaşlar bizimde 1 senedir olmuyo benim eşiminde 82 milyon felan çıktı benim yumurtalıkta sorun yok ama olmuyo kafamıza çok takıyoruz allah isteyen herkeze bebiş versin

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## lalezar_29 ...........................19 Ocak ??

## sudennnas.......................... 28 Ocak ??

## umutlu99 ............................ 30 Ocak ??

## ilkbahar_20.......................... 31 Ocak ??

## cansucLK ........................... ????? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

<< ŞUBAT 2009 >>

## biozard ............................... 1 Şubat ??

## ARUB .................................. 6 Şubat ??

## zeze26.................................. 6 Şubat ??

## latsibel.................................. 6 Şubat ??

## zeynomh ..............................12 Şubat

## beyza57................................ 14 Şubat ( canım inşallah hamile kalıp eşine en güzel hediyeyi sunarsın)

## pumpkins............................... 20 Şubat

## Balsurat ................................ 22 Şubat

## liva_ ..................................... 25 Şubat

## simall.................................... 28 Şubat

<< MART 2009 >>

## cornelia35 ...................................... 1 Mart

## arnavutgüzeli84................................ 2 Mart

## bumuyani........................................ 9 Mart

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

*** hakca

*** honey53

aramıza yeni katılan arkadaşlar listeye ekleyebilirsiniz kendinizi
ben bir süre giremicem, kayınpederim yani babam hastanede yatıyor, dua edin olurmu?.

Son düzenleme:
geçmi olsun canımmm.kendini fazla üzme bebişine iyi bak hihoyyyt :ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun canım.. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşturur inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun eslencim Allahım şifa versin.Kayınpederin ile birlikte tüm şifa bekleyen hastalarada Allahım şifa versin.

slm kızlarrr bende eşimden dolayı hamile kalamaıorum karışım olarak bal fıındık fıstık arısüt polen karışımı aldım.ayrıca keciboynuzu da kullanıor eşim... bende incir kürüne basladım bugun.bunlar sayesınde hamıle kalan varmı benı aydıınlatırmısınız kılzar adet tarıhım 1 mart..4subatta reglı oldum.

canım arkadaşlarım
zeze26, simall, latsibel, pumpkins, esramm57, beyza57
dua ve temennileriniz için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
tüm hastalara şifa versin mevlam, babam tedaviyi yarım bırakıp yoğun bakımdan imza atarak eve döndü, kaçtı gibi bişey
başka hastaneye götürmeye ikna etcek eşim inşallah
dua edin olurmu?
yeni arkadaşlarımızı, yeni tarhilerinizi ekledim şimdi
gerisini siz halledersiniz, öpüyorum hepinizi kocaman

canım Allah yardımcınız olsun..eslemim ben bu sabah test yaptım...2.çizgi silikti..yarın kan testi yapıcaz..dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım:çok üzgünüm:

Back
X