Tekrar merhaba herkese,
Hepinize teşekkür ediyor ve hoşbulduk diyorum.
zeze paylaşımın, desteğin ve moral verdiğin için teşekkürler. Gerçekten de dediğin gibi sorunlarımız aynı. Sanırım size göre ben biraz daha yolun başındayım. Bu süreç zarfında biraz daha hassas olan kişilerde beyne ters emir gittiği, bilinçaltında hasta olmak istemememizden dolayı hormon düzensizliği ile gecikme olması doğru. Bunu doktorum da doğrulamıştı. "Sen aslında bilinçaltında hasta olmak istemediğin için yumurtlama düzenini dengeni değiştiriyorsun" demişti... Herşeyin başında stres yapmamak, sürekli düşünmemek gerekiyor, bu nasıl olacak bilemiyorum ama insanın psikolojisi herşeyin başında geliyor...
İlk bebeğini kaybetmiş olmana üzüldüm, ama Allah maşaallah bak yine nasip etmiş, çok sevindim. Allah inş. sağlıkla ve huzurla bebeğini eline almayı ve analı babalı bir ömür boyu büyütmenizi nasip eder inş.
İncir kürümde benim daha ilk ayım. 2. ayı ben de senin gibi havuçlu yapmak istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Tarif edebilir misin? Yada bilen başka bir arkadaş varsa tarif edebilir mi? Teşekkürler
Aynı anda birden fazla kür uygulamıyorum aslında sadece incir kürünü uyguluyorum ayrıca sabah akşam bal-tarçın-çörekotunu yiyorum, bunu da mı kürden sayıyorsun, bunu da incir kürü ile yapmamalımıyım sence? Bu yumurtanın büyümesini sğlıyormuş diyeduymuştum...
Zeze Klomen kullandığın ilk ay dr hangi gün ve günler kontrole çağırdı? Bu günlerde yumurtalarının sayısı ve dominant olanın büyüklüğü ne idi? Sana çatlatma iğnesi vermedi mi? Neden clear blue ile yumurtanın çatladığını sen tespit etmek durumunda kaldın? Sanırım dr sadece klomen verdi ve evde deneme önerdi, takipli bir kontrol istemedi, yanılıyor muyum? Bu konudan biraz detaylı bahsedebilir misin?
Tavsiyelerin için teşekkürler.
Dualarınızda bizleri de unutmayın arkadaşlar.
Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin,
Allaha emanet olun,
Sevgilerimle
canım benim toparlanmam 2 yılımı aldı..Rabbim kimseye,düşmanıma bile yaşatmasın..sorularını cevaplıyım hemen:
1.7-8 inciri bölüp 2,5 bardak klorsuz kaynamış suya atıyorsun 4 dak. sonra 1 tane taze havucu doğruyorsun 6 dak daha kaynat,(kapağı kapalı olsun..)20 dak dinlendir sabah,öğlen iç
2.bal ve çörek otu da bir kürdür..incir kürüyle aynı anda kullanmana gerek yok bence birini bitir sonra diğerine başla canım
3.klomeni adetin 3. günü kullanmaya başladım,günde 2 tane..hap bitince adetin 10. günü,doktora gittim..5 yumurtam vardı ortalama 10 mm.diler.
4.2 gün sonra tekrar kontrole gittim,yumurtaların hiçbiri büyümemişti,hala 10 mm.diler.doktor bunlar büyümez artık dedi,çatlatma iğnesi de aldırtmadı..büyüseydi iğneyi alcaktık, adını vermişti..ama bir daha çağırmadı.adet olunca gel aşılamaya geçeriz,beklemeye gerek yok dedi..
5. ben de adetimi beklemeye başladım..fakat bi umut doktorumun daha önce önerdiği monitörü de kullanmaya devam ettim..adetin 21.günü monitor yumurtamın çatlamak üzere olduğunu haber verdi..
6.klomendeki ilk ayımda,monitorü kullanmamın 2.ayında,kürün de 2. ayında çok şükür hamile kaldım..
7.sen elinden geleni yap canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın..ama önce kafanı rahatlat..ben doktor yumurtan büyümez deyince kafamı boşaltmış,aşılamaya odaklanmıştım,belki de o rahatlıktan yumurtam büyüdü..
8.vakit ayır kendine meşgaleler bul..ben egzersiz kursuna yazılmıştım mesela hem kilo veririm hem kafam boşalır diye..
9.baya madde oldu:roflol: umarım yardımcı olabilmişimdir
10.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq: