İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

arkadaslar ben 21 gunu tamamladım sımdı tekrar basladım 21 gunu tamamlıcam allahın ıznıyle sızler ın nasıl gıdıyo opuyorumnanaktanben ınanarak ıcıyorum

Merhaba arkadaşlar bende yirmi gündür incir kürü uyguluyorum herhangi bir sorun yok şimdilik kist gibi ancak uyguladıgım günden beri neredeyse sürekli akıntım var önceleri kahverengi başlayan akıntım zaman zaman daha açık renkler alıyor adet gunumde gelmesıne rağmen henüz olmadım. Yarın 1.periyot bitiyor yedi gün ara vericem umarım mutlu haberlerimi veririm sizlere bu şekilde incir kürüyle yoğun akıntısı olan varmı aranızda bu durum normalmi merak ediyorum :((

Arkadaşlar bu arada ben yeni katıldım aranıza sürekli okuyorum sizleri :) benide aranıza alın lütfen :kedi: bende 3 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz umarım hepimizin en yakın zmanda hayırlı ve sağlıklı bebişleri :ecrin_bebek:olur...:Saruboceq:

canım sen şimdi incir kürünü deniyorsun,iyi güzel bir yumurta oluşuyorda,sonuçta onu dölleme yeteneği sperme ait.o nedenle daha kaliteli ,daha fazla sperm oluşması için biraz eşine gaz ver.allahın izniyle yakında sonuç alırız,düşünme mide bulantısını,bebeğimizi düşün diye söyle.belki eşinde katlanır.ayrıca gün aşırıyı asla unutma.birde adetin gelinceye kadar dene gün aşırı ilişkiyi.ben geç yumurtlamışım şimdi hamileyim.öptüm canım.

canım sen incir kürünü içerken akıntıların oldumu ? yardım edersen cok sevinirim canım sanırım daha önce kımse bu sekilde akıntı yaşamamış mafoldumben

arkadaslar 15 gunluk sogan kurunu yaptiktan sonra simdi incir kurune gectim bugun itibariyle, bunu yapan bicok arkadas hamile kalmis gecmiste, hayirlisi bakalaim, gelismeleri size yazicam, sevgiler

arkadaşlar bişey sormak istiyorum..
incir kürüne başlamak için belirli bigün var mı yoksa herhangi bi günde başlayabiliyo muyuz?
ve incir küründen önce illaki soğan kürünü yapmak gerekli mi?
lütfen cevap..

ender saraç sitesinde var bak

iyi de bunlar ibrahim saraçoğlunun tarifleri değil mi..
ben saraçoğlunun sitesinde baktım ama başlangıç günü ve ardarda yapılması konusunda bişey belirtmemiş, burdaki arkadaşlar da adetimin şu günü başladım filan yazmış, o yüzden sordum siz neye göre yapıyosunuz diye..

ben saraçoğlunun sitesinde baktım ama başlangıç günü ve ardarda yapılması konusunda bişey belirtmemiş, burdaki arkadaşlar da adetimin şu günü başladım filan yazmış, o yüzden sordum siz neye göre yapıyosunuz diye..

merhaba, ben de son günü başladım hemen etkisini gösterdi fazla mı yaptım ölçeği anlamadım ama bağırsaklarıda çalıştırdıgı ıcın cok rahatsız oldum işte :( 2 gün içtim ama 2.günün sonunda pes ettim çünkü kasıklarımda krampa benzer şeyler oldu ilk defa önce gaz sandım ama yumruk gşbş ağrılar oldu....bende bıraktım....akışına bıraktım....belki yumurtlama öncesi başlamak daha faydalı olabilir.regl biter bitmez başlamak bana yaramadı sanki :(

su an ben incir kurunu yapiyorum ve uzun zamandir arastirdigim icin biliyorum, incir kurune istedigin zaman basliyabilirsin 21 gun yapip 3 gun ara verip tekrar 21 gun yapacaksin, gunde 1 kere hazirlayip 2 ya da 3 seferde iceceksin ( ben iki seferde iciyorum) cok faydasini goren arkadas oldu bu sitede, usenmeyin yapin arkadaslar, sevgiler

kızlar teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ama çok şükürki gerek kalmadı, bugün öğrendim 3 haftalık hamileyim, hepinize nasip olur inşallah..

kızlar teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ama çok şükürki gerek kalmadı, bugün öğrendim 3 haftalık hamileyim, hepinize nasip olur inşallah..

ayyy cok sevindim, hicbir sorunun yokken ve kur uygulamadan mi hamile kaldin? ne zamandir bebek istiyordun? cevaplarsan sevinirim, sevgiler

sağol canım..15 aylık evliyim, 5-6 aydır korunmuyoduk, 2 ay önce doktora gittiğimde doktor bana adet aralarımın uzun olmasından dolayı yumurtlama azlığı olduğunu söyledi ve glukophage adlı bi ilaç verdi, ondan sonraki adetim daha kısa sürede oldu ve ondan sonraki ayda ise hamile kaldım..ama bu ay da hamile kalmasaydım endişelenmeye başlicaktım artık..
inşallah size de nasip olur..

selam kızlar. bende yumurta rezervinde azalma varmış. ilk tüp bebek denememi gecen ay yaptım ama malesef sadece bir emriyo elde edildi ve oda tutunamadı:(
şimdi üç dört ay beklemedeyız bu zaman zarfında boş durmak istemiyorum. bitkisel bir çay aldım, ve incir kaynatmaya aşladım. hamile kalamasam bile en azından tüp bebek zamanına kadar yumurtalarımı bir nebze olsun kalıteleştirir diye düşünüyorum. varmı benim gibi olan çok merak ettim. geçmişi okumaya calıstım ama cok fazla yazı vardı okuyamadım :)bundan böyle bende sizinleyim kızlar..

kimse yok anlaşılan :)

bu uzun bir kur ve ben once sogan kuru sonrada incir kurunu uyguluyorum halennn, incir kurunun ilk kurunun bitmesine gun kaldi cok sukur:Saruboceq: 7 gun aradan sonra ikinci 21 gunluk incir kurune basliyacagim, bekliyorum valla herkesi buraya ama benden baska giren yok maalesef

Back
X