Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen şimdi incir kürünü deniyorsun,iyi güzel bir yumurta oluşuyorda,sonuçta onu dölleme yeteneği sperme ait.o nedenle daha kaliteli ,daha fazla sperm oluşması için biraz eşine gaz ver.allahın izniyle yakında sonuç alırız,düşünme mide bulantısını,bebeğimizi düşün diye söyle.belki eşinde katlanır.ayrıca gün aşırıyı asla unutma.birde adetin gelinceye kadar dene gün aşırı ilişkiyi.ben geç yumurtlamışım şimdi hamileyim.öptüm canım.
inşallah canım
canım sen nerede doktora gidiyorsun ve memnunmusun ? Bende çanakkalede oturuyorum iyi bir doktor arıyorum da yrdımcı olurmusun?:Saruboceq:
çok güzel söylemişsin şekerim ağzına sağlıkzemuszemus
ender saraç sitesinde var bak
iyi de bunlar ibrahim saraçoğlunun tarifleri değil mi..
ben saraçoğlunun sitesinde baktım ama başlangıç günü ve ardarda yapılması konusunda bişey belirtmemiş, burdaki arkadaşlar da adetimin şu günü başladım filan yazmış, o yüzden sordum siz neye göre yapıyosunuz diye..
iyi de bunlar ibrahim saraçoğlunun tarifleri değil mi..
ben saraçoğlunun sitesinde baktım ama başlangıç günü ve ardarda yapılması konusunda bişey belirtmemiş, burdaki arkadaşlar da adetimin şu günü başladım filan yazmış, o yüzden sordum siz neye göre yapıyosunuz diye..
kızlar teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ama çok şükürki gerek kalmadı, bugün öğrendim 3 haftalık hamileyim, hepinize nasip olur inşallah..
kimse yok anlaşılan :)