Canım merhaba, bu hastalıkla ilgili bir bilgim yok; ama içini ferah tut inşallah bir şey olmaz. Tedbiri de elden bırakmamak lazım, iyi bir üniversite hastanesinde şöyle kapsamlı bir muayeneden geçseniz; hem için rahat eder, hem de önlem alınması gereken bir durum varsa önceden bilginiz olur. Mutlaka gereken herşeyi yapmışsınızdır eminim, Allah yavrunu sağlıkla sana bağışlasın.
[
Merhaba
2 aylık bir kızım var. bizimde geçmek bilmeyen sulu kabarcıkli yaralarimiz var. bize de bu hastalık teşhisi konuldu. yaralarimiz henüz geçmedi. ilk etapta göz muayenesi yaptirdik. çok şükür bir problem çikmadi. sizin kızınız sanırım artık 2 yaşını geçmiştir. yan etkileri oldumu. ya da vücudunda leke kaldımi acaba
MERHABALAR BİZİMDE BİR KIZIMIZ VAR 14 AYLIK
VE KIZIMIZDA DA IP SENDROMU MEVCUT YUKARDA ANLATILANLAR DOGRU AMA ERKEK COCUK OLMAMA DURUMU XX ANNE XY BABA
KIRMIZI OLAN X HASTALIKLI GEN
X ANNEDEN X BABADAN ALIRSA COCUK RAHATSIZ DOGAR XX
X ANNEDEN Y BABADAN ALIRSA COCUK ERKEK FAKAT ANNE KARNINDA ÖLÜR. XY
X ANNEDEN X BABADAN ALIRSA XX COCUK SAGLIKLI BIR KIZ COCUGU OLUR XX
X ANNEDEN Y BABADAN ALIRSA ERKEK COCUK OLABILIR FAKAT DOKTORLAR BU IHTIMALI ASLA OLMAYACAGINI SOYLIUYORLAR NEYE GORE BILMIYORUM.. KAFAMIZ BU KONUDA COK KARISIK ZATEN SONUCLARIMIZ GELMEDI BU ARADA GEN ANALIZI COK PAHALI BIR TEST DEGIL 70 TL GIBI BIRSEY ANKARA CEBECI DE BU SONUCLAR ICIN ITALYAYA KAN GONDERIYOLAR..
FAKAT SONUCLARIMIZ 1 YIL 4 AY OLDU HALA GELMEDI
ARKADASLAR COCUGU BU RAHATSIZLIKTA OLAN ARKADASLARLA TELEFONLA IRTIBATA GECMEK ISTIYORUZ 0533 720 65 29 TELEFON NUMARAM LUTFEN ULASIN...
VE KIZIMIZDA DA IP SENDROMU MEVCUT YUKARDA ANLATILANLAR DOGRU AMA ERKEK COCUK OLMAMA DURUMU XX ANNE XY BABA
X ANNEDEN Y BABADAN ALIRSA ERKEK COCUK OLABILIR FAKAT DOKTORLAR BU IHTIMALI ASLA OLMAYACAGINI SOYLIUYORLAR NEYE GORE BILMIYORUM.. KAFAMIZ BU KONUDA COK KARISIK ZATEN SONUCLARIMIZ GELMEDI BU ARADA GEN ANALIZI COK PAHALI BIR TEST DEGIL 70 TL GIBI BIRSEY ANKARA CEBECI DE BU SONUCLAR ICIN ITALYAYA KAN GONDERIYOLAR..
ARKADASLAR COCUGU BU RAHATSIZLIKTA OLAN ARKADASLARLA TELEFONLA IRTIBATA GECMEK ISTIYORUZ 0533 720 65 29 TELEFON NUMARAM LUTFEN ULASIN...
ARKADASLAR COCUGU BU RAHATSIZLIKTA OLAN ARKADASLARLA TELEFONLA IRTIBATA GECMEK ISTIYORUZ 0533 720 65 29 TELEFON NUMARAM LUTFEN ULASIN...[/Q
merhaba arkadaslar. daha once de size yazmistim. simdi kizim 6 aylik ve 5 aylik ken incontinentia pigmenti ye bagli infantil spazm teshisi koyuldu kizima. yani epilepsinin bir cesidi. sik sik nobetler geciriyor. su anda ilac tedavisi goruyoruz ama bu hastaligi nasil yenecegiz zaman gosterecek. su an zaten ayi ile uyumsuz hafif derece bir gerilim mevcut. bu da anne karninda olusum sirasinda beyinde olusan bir gelisim geriligi nedeni imis. bu kizimda nasil bir etki birakacak zamanla gorecegiz. su an doktor da ney bir sey soyleyemiyor. rabbim insallah bizim de tez zamanda sifamizi verir. dua etmekten baska hic bir sey yapamiyorum malesef.
arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle evde ilk olarak nasıl anladın nöbet geçirdiğini ve ağlama atakları oluyormuydumerhaba arkadaşlar. ben daha oncede yazmistim. benim kizim suan 6 aylik ve incontinentia pigmenti ye bagli infantil spazm teshisi koyuldu. buda bir epilepsi hastaligi cesidi. epilepsi nobetleri geciriyoruz. su an ilac tedavisi uyguluyoruz. beyin mr si de cekildi. su an yasi ile uyumsuz hafif derece gerilim mevcut. malesef doktorlaf henuz ileride cocugu nasil etkileyecek bilemiyorlar. bunu zaman gosterecek. su anda dua etmekten baska birsey yapamiyorum.
Merhaba canim.O kan yollama işi nasıl neden istediler bilgi verirmisin tedavisi var mı ki
Merhaba canim.Benim kızımda da dogdugunda yaraları vardı au dolu kabarcıklar bacaklarının iç kısımlarında sadeve bu hastalık kondu Bıyopsı sonucunda. göz norolojı muayenesını her ay yaptırım dedı Dr bıDe yaptırıyoruz aynalık bırsey cıkmadı sukur suan 3 aylık. Yurt dışına kan yolladık bakalım. Allahım kımseyı evladıyla sınamasın gözünün ıcıne bakıyorum bıraey varmı dıye allahım korusun yavrularımızı cok zor cok
Iyi günlerBenim kızımda şuan 6 aylık doğar doğmaz kolundaki kabarcıklarla kendini gösterdi ilk birinci haftasında yaralar çoğaldı birayda alınan biyopsiyle teşhisi konuldu göz için kontrolde yapıldı 1.5 ay sürdü yaralar şuan kayboldu sadece lekeler var şuanlık bişi yok çok şükür ama kalça gelişim geriliği çıktı şuan alet takılı üçüncü ayını doldurucaz aletin sanırım iskelet sisteminde sorun olarak belirtisini verdi alet üç ay takılınca oluşan kalça geriliği düzeliyormuş bakalım haftaya kontrol var inaşşal o alet çıkar.
MerhabaBENIM COCUGUM SU ANDA 21 AYLIK VUCUDUNDA TEKRARDAN YARALAR CIKMAYA BASLADI VE YAPILACAK BIRSEY YOK CANIMIZ COK SIKILIYOR ELIMIZDEN BIRSEY GELMIYOR... NORMALDE 1.-2. EVREDEN SONRA BUNLAR SON BULACAKTI AMA ANLAM VEREMEDIK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?