indirimler & kampanyalar

e-bebek de playskool oyuncaklar %30 indirimli...emekleme arkadaşı tırtıl aldık...56 tl den 40 tly düşmüş yaklaşık...

slm kızlar ankara optimumda chicco polly mama sandalyesi 195 ytl nakite 180yapıyorlar haberiniz olsun:) belki diğer chiccolarda da aynı şekilde dir internette 200ün altında yok şimdi araştırıyorum da:)

özlem çok güzel topik olmuş harikasın.en kısa zamanda bende eklerim birşeyler opuyorumnanaktan

kızlar dün mothercare deydim.. bi salopet gördüm ince kottan ama 18-24 ay içindi küçüğü de kalmamıştı çok hoşuma gitti ankaradaki bütün şubelere baktım (tunalı hariç) ama bulamadım.. çıtçıtlı bodyiler çok uygun fiyattaydı ben 6-9 ay bodyilerini ya uzun kollu ya da kısa kollualmışım düşünememişim yazın kolsuz kıyafetler giyeceğini o yüzden kolsuz bodyi de aldım. carrefourdan şapka aldım çok güzel şapkalar vardı hem de 9.90 a

e-bebek de playskool oyuncaklar %30 indirimli...emekleme arkadaşı tırtıl aldık...56 tl den 40 tly düşmüş yaklaşık...

madem indirime girmiş bende uyku arkadaşı alim dedim
uyku arkadaşı tırtıl önlük sebamed yüz kremi ve iki ytane kışlık şapka aldım
kızlar e bebekte kuşlık şapkalar 5 tlv atkılı eldivenli şapkalar 8 tl
indirimde
bizim aldığımız şapkalar bunlar ama kızlar içinde var tabi

yani nestlecim 12 tl kar etçez diye 100 tl harcadık hadi bakalım hayırlısı
madem alıyoz dedik birde hepsi buradadan kraft oyun halısı aldık 34tl kızlar indirimde oda

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de o oyun halısından aldım kızıma ama alcivertinden aldım pembe bana çok açık geldi bi de oyuncakları azdı ben 30 a aldım ama iki hafta önce .. bi de cam rende aldım hepsi burdadan 10 tl ye ama sonra bi markette 2 buçuğa gördüm

Kız Yeliz bekleseydin ya biraz daha çekiliş içinde birşeyler alırdın tam olurdu bebişimmmm .güle güle kullansın tüm kuzular

canım naptın ya 10 tl çok pahalı 2 milyon marketlerde

Karışmak gibi olmasın ama civcivbebe de demek istemiş sanırım.

anladım canım valla ilk defa duydum civciv bebeyi iyide olurdu ama aldık işşte neyse artık
aşmayı düşünen arkadaşlkar için iyi olur
yinede teşekkürler canım

Kızlar e-bebek te bu hafta sonu için 200 TL' lik alışveriş yapana 50 TL hediye çeki hediye :sm_cool:

Lütfen mesajlarınızda link vererek yönlendirme yapmayınız.
Dikkate alırsanız sevinirim.
KK Yönetim Adıvar yerimseniben

Son düzenleme:
kızlar bugün zaraya girim çok uygun ve cici şeyler var,özellikle kız anaları tiril tiril elbiseler 14-24 ytl falan

bu ara kimsenin bişey aldığı yok galiba topic önlerde dursunda unutulmasın yahuu iidi
kaydirigubbakcemile3
ebebekte bebek robotu 180den 50ye inmiş haberiniz ola

evet özlemcim ben aldım izmirden pembe kısa kollulardan aldım
Kısa kolluları vardı bende
Bu sefer kolsuzlardan aldım hem bunlar zarf yaka değilmiş çok hoş valla yumuşacık bedava nerdeyse 4 tl geliyor adeti
kızlar bugün zaraya girim çok uygun ve cici şeyler var,özellikle kız anaları tiril tiril elbiseler 14-24 ytl falan

Kız kardeşim almış Derin'e elbise üzeri lastik olanlardan ama ben daha gidemedim bakmak lazım bir ara herşey bitmeden

kızlar en ucuz AR mama carrefourda..16 tl...ayrıca aptamil 2 lerde carrefourda kampanya var..kaşık maması hediyeli..yine carrefourda huggies 3 adet ıslak mendil hediyeli 22 tl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…