indirimler & kampanyalar

kilerde kazanç kartla huggies ikiz paket 10,90 pazartesi son, mega paket 19.90 25 eylül son. yine kilerde hipp oganik yulaflı 3 ytl,hipp pirinçli de 3 ytl.pendik fsmde dalin ıslak mendil 3 ytl.baby star ikiz paket 12 ytl

Mothercare'de sezon sonu ÜrÜnlerde fıyatlar Çok dÜŞÜk...10 tl-20 tl arası...kızıma hem sezon sonu 1,5 yaŞ ıÇın hemde Şımdı sezonluk bır dÜnya sey aldım.... KaÇırmayın...

C&A mağazalarında çok güzel, kaliteli ve uygun fiyata bebek giysileri var. ama sadece ankara ve istanbulda sanırım bu mağaza. bi de alamanyada

vardır belki canım. çok güzel şeyler var baktın mı?

Arkadaşlar carrefourda prima dev eko max paket 4 numara 94 lü 29.90 tl plus kartı olana % 10 indirim var yani 26.90 tl.Birde johnson babay ikili ıslak mendil paketi 4.40 tl(içinde 64 lü iki paket var.)

kızlar real da hipp 300 gr devam maması-200 gr. organik yulaflı kaşık maması- önlük=8.90 tl...süper ucuz...son kullanma tarihleri yaklaşmış...kampanya yapmışlar...ama daha 3 ay var son kullanma tarihlerinin dolmasına...biz zaten haftada 1 kutu mama içiyoruz...o yüzden 3 paket aldım ama keşke daha alsaydım diyorum..çünkü sadece devam maması 16 tl yaklaşık başka marketlerde...belki yarın tekrar giderim...

kızlar bim de 52 li maxi boy huggies 14.50 tl...bir de konu dışı ama çok şık kravat+kol düğmesi takımlar var... 7.50 tl...güzel renk ve desenlerde var içlerinde...

ben de geçen hafta alanya metrodan 52li huggies bez 1190 aldım 3 tane alınca bu fiyata tekli alımlarda yanılmıyorsam 12.90dı bir de konu dışı ama yarın migrosta 50 tl üzeri alışverişte tavuğun kilosu 1 lira aslında konu dışı da sayılmaz çünkü bez ve ıslak mendil alırsın 50 lira tavuğu alırsın bebişe çorba yaparsın olur biter konuyu illa bizim bebişlere getirdim ya

kilerde kazanç kartla hippin pirinç maması ve yulaf maması 3 ytl.
tansaşta evy baby ikiz paket 12,75.bebelac 250 gr 3,75.

tanıdık eczane varsa Promil gold mama da kampanya var 6 tane alıyorsunuz 1 tane bedava veriyorlar yani 7 kutuyu 125 tl ye alıyorsunuz.

carrefourda 900 gr X 2 aptamil 2 akıllı kutu= 69.00 tl...ben aldım...300 gr ları 20-22 tl arası..bunun 300 gr ı 11.50 tl ye geliyor yani...yarı yarıya....

istanbulda olanlara ülkerin satış mağazasına gidin derim ..mamalar büsküviler.,kavonoz veyveler hepsi çok ucuz dışarıya göre,bebe büsküvisinide çok beğendim,fabrikası topkapıda

kızlar real in broşürü geçti elime bu ayın 22 sine kadar süper indirimler var
huggies ikiz bebek bezi 13,89
dalin 3 lü ıslak mendil 8,99
hero baby kaşık mamaları 125gr 2.59 ve bir alana bir hediye
sadece bunlar değil biçok şeyde indirim var sadece bebek ürünleri değil bilginize
mesela pınar süt 6 adet 5,79
sana 4lü paket 2,69
calconit bulaşık derterjanı 84lü yanında 2 adet cilit bang heidyeli 27,89
orkit ultrahijyenik ped 6lı 60 adet 8,49

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…