İndüksiyon Ocak mi gazlı ocak mi ?

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
853
1.803
113
35
Merhabalar. Ocak alacağım ama kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz ? İndüksiyon ocağın temizliği çok kolay, gazlı ocagin da yemekleri daha lezzetli pişirdiği söyleniyor.

Gazli da induksyonda kullandim. Kesinlikle gazli.
Induksyonlu ocakta her tencere tavayi da kullanamazsin. Ocagi degistircem diye tencere tavayi da degistirmek zorunda kalma.

Gazli da induksyonda kullandim. Kesinlikle gazli.
Induksyonlu ocakta her tencere tavayi da kullanamazsin. Ocagi degistircem diye tencere tavayi da degistirmek zorunda kalma.
Tencere tavaları indüksiyona göre almıştım. Yine de tavsiye etmez misiniz ?

Gazli bence cok cok daha kullanisli. Gorunum cok cok guzel ama iste.
Temizlemesi bir dert. Istedigini kullanamamak ayri bir dert.

Gazli kullanabilme imkani olsa coktan sokturmustum.

Gazli bence cok cok daha kullanisli. Gorunum cok cok guzel ama iste.
Temizlemesi bir dert. Istedigini kullanamamak ayri bir dert.

Gazli kullanabilme imkani olsa coktan sokturmustum.
İnduksiyonun da görüntüsü ve temizliği çok guzel de işte her tencere tava olmuyor. Ben de kararsız kaldım. Çok teşekkür ederim cevap için.

Merhabalar. Ocak alacağım ama kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz ? İndüksiyon ocağın temizliği çok kolay, gazlı ocagin da yemekleri daha lezzetli pişirdiği söyleniyor.
Annemde de elektrikli ocak var ama indüksiyon olmayanı aldık normal 4 gözlü elektrikli
Çünkü indüksiyon tabanlı tencere tava kullanmak zorundasınız diğer türlü. Biz o yüzden tercih etmedik

Annemde de elektrikli ocak var ama indüksiyon olmayanı aldık normal 4 gözlü elektrikli
Çünkü indüksiyon tabanlı tencere tava kullanmak zorundasınız diğer türlü. Biz o yüzden tercih etmedik
Elektrikliden memnun musunuz?

Elektrikliden memnun musunuz?
Temizlik olarak memnunuz ama elektrik kesildiğinde yemek yapamıyoruz
Kahvaltı hazırlayacağız mesela,çaycımız da var, ne çaycıda demleyebiliyoruz ne de ocağa çaydanlık koyabiliyorız
Ama bu sorun değil bence sürekli elektrik kesilen bir bölgede değilseniz üzerinde durmayın derim

Annemin küçük tüpü var acil durumlarda onu kullanıyoruz
Bizdeki bu model
İndüksiyon yok

Eklentiler

• IMG_7437.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…