Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tencere tavaları indüksiyona göre almıştım. Yine de tavsiye etmez misiniz ?Gazli da induksyonda kullandim. Kesinlikle gazli.
Induksyonlu ocakta her tencere tavayi da kullanamazsin. Ocagi degistircem diye tencere tavayi da degistirmek zorunda kalma.
İnduksiyonun da görüntüsü ve temizliği çok guzel de işte her tencere tava olmuyor. Ben de kararsız kaldım. Çok teşekkür ederim cevap için.Gazli bence cok cok daha kullanisli. Gorunum cok cok guzel ama iste.
Temizlemesi bir dert. Istedigini kullanamamak ayri bir dert.
Gazli kullanabilme imkani olsa coktan sokturmustum.
Annemde de elektrikli ocak var ama indüksiyon olmayanı aldık normal 4 gözlü elektrikliMerhabalar. Ocak alacağım ama kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz ? İndüksiyon ocağın temizliği çok kolay, gazlı ocagin da yemekleri daha lezzetli pişirdiği söyleniyor.
Elektrikliden memnun musunuz?Annemde de elektrikli ocak var ama indüksiyon olmayanı aldık normal 4 gözlü elektrikli
Çünkü indüksiyon tabanlı tencere tava kullanmak zorundasınız diğer türlü. Biz o yüzden tercih etmedik
Temizlik olarak memnunuz ama elektrik kesildiğinde yemek yapamıyoruzElektrikliden memnun musunuz?
Sizinkine her türlü tencere tava uyuyor değil miBen de elektrikli ocak kullanıyorum ve memnunum. Çok şık temizlemesi kolay. Hızlı da pişiriyor. Elektrik faturasına da aman aman bir etkisi olmadı açıkçası.
Evet.. dediğim gibi hiç sıkıntı yaşamıyorumSizinkine her türlü tencere tava uyuyor değil mi
Bu yorumlarla ben de karşılaştım ama anneme aldım kullanıyor, hiçbir sıkıntı yaşamadı.Arkadaşlar bende bu konuya uygun bir soru soracaktim ben doğalgazli bir cam set üstü ocak aldim.
Ama internnette bazi yorumlarda camin durduk yere patladığı falan yazılıyor.
Kullanan var mi çok kararsiz kaldim
Benimki indiksiyon değil set üstü düz ocak ama patladi falan yorumları korkuttuBu yorumlarla ben de karşılaştım ama anneme aldım kullanıyor, hiçbir sıkıntı yaşamadı.
Ben de set üstü aldım, çok memnun kaldı annem. Herkeste olacak diye bişey yok :)Benimki indiksiyon değil set üstü düz ocak ama patladi falan yorumları korkuttu