Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Ocak alacağım ama kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz ? İndüksiyon ocağın temizliği çok kolay, gazlı ocagin da yemekleri daha lezzetli pişirdiği söyleniyor.
Gazli da induksyonda kullandim. Kesinlikle gazli.
Induksyonlu ocakta her tencere tavayi da kullanamazsin. Ocagi degistircem diye tencere tavayi da degistirmek zorunda kalma.
Gazli da induksyonda kullandim. Kesinlikle gazli.
Induksyonlu ocakta her tencere tavayi da kullanamazsin. Ocagi degistircem diye tencere tavayi da degistirmek zorunda kalma.
Merhabalar. Ocak alacağım ama kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz ? İndüksiyon ocağın temizliği çok kolay, gazlı ocagin da yemekleri daha lezzetli pişirdiği söyleniyor.
Annemde de elektrikli ocak var ama indüksiyon olmayanı aldık normal 4 gözlü elektrikli
Çünkü indüksiyon tabanlı tencere tava kullanmak zorundasınız diğer türlü. Biz o yüzden tercih etmedik
Annemde de elektrikli ocak var ama indüksiyon olmayanı aldık normal 4 gözlü elektrikli
Çünkü indüksiyon tabanlı tencere tava kullanmak zorundasınız diğer türlü. Biz o yüzden tercih etmedik
Temizlik olarak memnunuz ama elektrik kesildiğinde yemek yapamıyoruz
Kahvaltı hazırlayacağız mesela,çaycımız da var, ne çaycıda demleyebiliyoruz ne de ocağa çaydanlık koyabiliyorız
Ama bu sorun değil bence sürekli elektrik kesilen bir bölgede değilseniz üzerinde durmayın derim
Annemin küçük tüpü var acil durumlarda onu kullanıyoruz
Bizdeki bu model
İndüksiyon yok