infertilite en büyük sınavmış arkadaşlar

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş

Sebepsiz kısırlık ise öncelikle sakin olup düşünmemeye çalışın. Başka uğraşlar bulun. Zamanı var demek ki, günü geldiğinde inşallah sizde hamile kalacaksınız.

Arkadasim da sizin gibiydi. Artık beklemek istemediği için aşılama yaptırdı, 2 kere tüp bebek yaptırdı. 3. Deneme için hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldı. Çocuğu biraz büyüyünce kardeş yapmaya karar verdi, nasıl olsa hemen olmaz diye düşünürken 1-2 ay içinde ikinciye hamile kaldı. Şimdi iki tane boncuk gözlü kızı var.

Iki seneyi gecti biz de istiyoruz. Bazen icim icime sigmiyor oturup gunlerce agliyorum. Bazen dunyanin sonu degil diyip hayata adapte olmaya calisiyorum. Ama eninde sonunda aklima geliyor uzuluyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum.
bn de tam böyleyim gün geliyor umursamaz görünmeye çalışıyorum ne var yaa dünyanın sonu değil çocuksuz çift de mutlu olabilir diyorum özgürken tadını çıkarayım diyorum ama yeri geliyor insanın kalbi öyle bir yerden sıkışıyor ki içimize attıklarımız bazen de taşıyor

Sebepsiz kısırlık ise öncelikle sakin olup düşünmemeye çalışın. Başka uğraşlar bulun. Zamanı var demek ki, günü geldiğinde inşallah sizde hamile kalacaksınız.

Arkadasim da sizin gibiydi. Artık beklemek istemediği için aşılama yaptırdı, 2 kere tüp bebek yaptırdı. 3. Deneme için hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldı. Çocuğu biraz büyüyünce kardeş yapmaya karar verdi, nasıl olsa hemen olmaz diye düşünürken 1-2 ay içinde ikinciye hamile kaldı. Şimdi iki tane boncuk gözlü kızı var.
inşallah hiç beklemediğim bir anda bana da nasip olur aşılama bn de denedim fakat ihtimal zaten az onun o şekilde kendime teselli vermeye çalışıyorum üstelik ne acılar çektim göbekten vurulan iğnelerden OHSS olmuşum iki büklüm yürüdüm günlerce ağrıdan işe gidemedim 2. aşılamayı denermiyim bilmiyorum

benım bir çocogum var çok şükür ama 2 olmuyor 2,5 sene oldu ve artık yaş gidiyor
bebişin gelmesi lazım artık :KK49:
yaş kaç oldu ben bir taneye razıyım artık hayırlı ve sağlıklı bir şekilde zaten 2.yi bnm de yaşım müsaade etmicek yani 35 e kadar doğumları tamamlayın diyorlar ya o yüzden dedim

Başlığınızı bi daha okuyun evlat acısı çeken var sevdiğini kara toprağa veren var sizin ümidiniz var en azından 5 yaşında oğlunu kanserden kaybeden var o ne yapsın şükredin beterin beteri var dua edin bol bol Allah inşallah hemen nasip eder
haklısın arkadaşım ümidimi hiç bir zaman kaybetmicem güneş doğduğu sürece umut hep vardır..kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum bu konuda elinden bişey gelmiyor insanın

tüp bebek düşünüyormusunuz peki ilki ne kadar zamanda olmuştu

ilki d.k hapını bıraktıgım ay hamıle kaldım
3 kez aşılama 1 gebelık oldu diğer ikisi negatif
1 tüp bebek denedik olmadı negatif ,
sonra dogal yolardan kaldım boş gebelık ,
ama dr göre olur sabret

haklısın arkadaşım ümidimi hiç bir zaman kaybetmicem güneş doğduğu sürece umut hep vardır..kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum bu konuda elinden bişey gelmiyor insanın
Anlıyorumm senii bilirim çaresizlik nedir ama ağaçlar bile baharı bekliyor demekki herşeyin bi zamanı var senin bebeğin de bekliyor cennette bi bakmışşsın kollarında sadece. Sabret inşallah hemen olur hayırlısıyla

Back
X