- Konu Sahibi goncammm48
benim de en büyük derdim inferlite ..... sizi çok iyi anlıyorum malesef çaresi var ama o çare bile yıpratıcı bir süreç
Tez zamanda Nasib etsin Allahim anlıyorum sizi, iki sene olmamıştı bizimde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de en büyük derdim inferlite ..... sizi çok iyi anlıyorum malesef çaresi var ama o çare bile yıpratıcı bir süreç
Iki seneyi gecti biz de istiyoruz. Bazen icim icime sigmiyor oturup gunlerce agliyorum. Bazen dunyanin sonu degil diyip hayata adapte olmaya calisiyorum. Ama eninde sonunda aklima geliyor uzuluyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum.
Dm atayim. Canim
İki sene her ay ağlayarak geçirdim.. Cok iyi anlıyorm sizi, tez zamanda nasip olsun İNŞALLAH, z soğan kürü denedinizmi
maddiyatı elverenler zaman kaybetmeyip, kendini üzmeyip direkt tüp bebek yapsınlar bencedenicem cnm ama tutmayacağından o kadar çok korkuyorum ki olumlu sonuç alırmıyım acaba aşılamaya göre daha yüksek yüzdesi tabi
Sizi çok iyi anlıyorum bende hemen çocuk istedim 4 ay olmadi o 4 ayda bile kafayı yedim dünyanın sonuymuş gibi bunun üzerinde bir acı yokmuş gibi hissettim çocuğum olsun yeter ki dünya yansa umrumda olmaz derdim ama öyle olmuyormuş..her acı her sıkintı her dert kendi içinde acıtıyormuş her şeyin hayırlısi insallah sizde bebeğinizi kucaginiza alırsiniz hayirlisiyla..evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
maalesef ama insanın elinde değil kafayı bozmamak için çaba sarfediyorsun çevrendekiler birer birer hamile kalırken..tabi ne dertler var buna da şükür onkoloji koridorlarındaki hastalar ,ne imtihanlar.sağlıklı sıhhatli dolanabiliyoruz ya buna şükürEn buyuk i
Diyip dememeniz degil yani sebebli olunca da cozum olunamiyor zor yani.. allah bedeninizin ve aklimizin sagligindan etmesin buda bi nimet.. cok zor surecler bazen tevekkul etmekten baska caremiz yok ne yaziikki.. bize cocuk olmadigi icin en buyuk sorunmus gibi geliyor cunku en hassas ve kadinsal duygularin getirdigi bi dert.. dermansiz etmesin Rabbim vardir verdiginde de vermediginde de.. cok yorucu..
Ama baska guzellikler de vardir elbet onlara yapismaktan baska care yok maalesef.. allah herkesin ysrdimcisi olsun
soğan kürü nasıl uygulanıyor cnm kafandan atmışmıydın hamile kaldığın ayMerhaba bizimde iki sene olmadi sebepsiz infertilite dendi hep esimin morfoloji sıfır di aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım, soğan kürü denedim o ay ve tuttu,, denedinizmi bilmem tavsiye ederim, birde huzur bulmak için zikir cekmenizi öneririm, Veyselkarane.com dan inceleyebilirsiniz onuda..
Çağımızın hastalıklarından biri de bu herhalde, inanılmaz boyutlarda benceevet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
sayı problemi mi var sizde bayanda problem olmayınca tüp tutuyor deniyor ama nasip demekkiAllah en hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin size
Benimde 6 senedir bebeğim olmuyor benim eşime sorun var
2 başarısız aşılamam
1 başarısız tüp bebek tedavim du
çok zor bi süreç gerçekten insan maddi manevi yıkılıyor bu ay 2. Tüp bebek tedavime başlıcam
İnşallah siz bunlara gerek kalmadan kendiliginizden hamile kalırsınız
Oyle inan ki bozsam bende kafayi bozucam da sükurediyorum Allaha siginiyorum.. yanliz kaliyosun cogunlkla ya da oyle hissediyorsun.. sosyalligin ailen cevren icinde bile kimsesiz gibi oluyorsun.. ama ayaga kalkip yuruyoruz sukur.. nabalim.. Vakti saati var gaybi bilemiyoruz.. bende 4 seneye yaklasti ugrasiyorum.. ama tupe filan gecemedim yoruldum cnkumaalesef ama insanın elinde değil kafayı bozmamak için çaba sarfediyorsun çevrendekiler birer birer hamile kalırken..tabi ne dertler var buna da şükür onkoloji koridorlarındaki hastalar ,ne imtihanlar.sağlıklı sıhhatli dolanabiliyoruz ya buna şükür
Sayı ,hız ,hareket sorunu varsayı problemi mi var sizde bayanda problem olmayınca tüp tutuyor deniyor ama nasip demekki
sizi hatırladım tüp bebek sonrası çok keyifli bir sürece dönüşüyor demiştiniz...sizin sebepsizmiydi peki aşılama denemeden direk tüp mü denediniz taze transfer mi oldu dondulmuş mu tek embriyo mu konuldu.çok soru sordum kusura bakmayınmaddiyatı elverenler zaman kaybetmeyip, kendini üzmeyip direkt tüp bebek yapsınlar bence
biz de 1,5 - 2 sene denedik, bu bekleme, her ay hayal kırıklığı yaşama, tüp bebek sürecinden çok daha zor
tüp bebek süreci o kadar korkutucu bir süreç değil, çok uzun bir süreç de değil (tabi Allah inşallah herkese ilk denemede olumlu sonuç göstersin)
Bir sebepsiz infertilite vakası da bizde. Gezmedigimiz doktor kalmadı, 1.5 yildir doktorlar boş boş suratımıza bakıyor artık. Çok sinir bozucusebepsiz.. en zoru da bu canım
burdan da sürecinizi yazarsanız bize belki faydası olurDm atayim. Canim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/burdan da sürecinizi yazarsanız bize belki faydası olur
kesinlikle katılıyorum, allah aratmasin, infertilite çok zor tabiki, ama en büyük sınav demek ne kadar doğru sizce?Başlığınızı bi daha okuyun evlat acısı çeken var sevdiğini kara toprağa veren var sizin ümidiniz var en azından 5 yaşında oğlunu kanserden kaybeden var o ne yapsın şükredin beterin beteri var dua edin bol bol Allah inşallah hemen nasip eder