• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertilite en büyük sınavmış arkadaşlar

Sebepsiz kısırlık ise öncelikle sakin olup düşünmemeye çalışın. Başka uğraşlar bulun. Zamanı var demek ki, günü geldiğinde inşallah sizde hamile kalacaksınız.

Arkadasim da sizin gibiydi. Artık beklemek istemediği için aşılama yaptırdı, 2 kere tüp bebek yaptırdı. 3. Deneme için hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldı. Çocuğu biraz büyüyünce kardeş yapmaya karar verdi, nasıl olsa hemen olmaz diye düşünürken 1-2 ay içinde ikinciye hamile kaldı. Şimdi iki tane boncuk gözlü kızı var.
ahh darısı o bekleyen bizlere en beklemediğimiz anda inşallah

denicem cnm ama tutmayacağından o kadar çok korkuyorum ki olumlu sonuç alırmıyım acaba aşılamaya göre daha yüksek yüzdesi tabi
seni hatırladım yazın yazısmıstık sanki
biz de benzer durumdayız
4 sene bitecek mmayısta evliliğimizin
iki olumsuz aşılamam var
3-4 ay sonra da tüp olacak

allah gönlüne göre versin

sebepsiz.. en zoru da bu canım
Esinin degerlerine bakildi mi dna hasarina ozellikle cunku bazi sebepsiz denilen infertilitenin altında bu yatıyor. Gormud gecirmis ve zorlugunu bilen biri olarak yaziyorum .Uyguladigim seyleri paylaşabilirim isterseniz.

seni hatırladım yazın yazısmıstık sanki
biz de benzer durumdayız
4 sene bitecek mmayısta evliliğimizin
iki olumsuz aşılamam var
3-4 ay sonra da tüp olacak

allah gönlüne göre versin
bizim de 4 yıl oldu evleneli cnm Allah gönlüne göre versin..ben geçen ay aşılama oldum çok çektim kaç yumurta oluşuyor aşılamada normalde bn fazla cvp vermişim iğnelere halbuki pkolu da değilim ama OHSS olmuşum ve sancı ağrı çektim karnım şişti o yüzden 2. si düşünemiyorum aşılama bile böyleyse..ben de zaman kaybetmeden tüp düşünüyorum belki bebişler kendiliğinden gelir nasip..tüp tutar inşallah..tutar demi yaa

Esinin degerlerine bakildi mi dna hasarina ozellikle cunku bazi sebepsiz denilen infertilitenin altında bu yatıyor. Gormud gecirmis ve zorlugunu bilen biri olarak yaziyorum .Uyguladigim seyleri paylaşabilirim isterseniz.
canım benim eşimin önce morfoloji problemi var denildi kahrolmuştuk.tedavisiz olmaz diye inandırdık kendimizi..sonra aşılamada çıkan raporda yüzde 1 olan morfoloji 4 ün üstüne çıkmıştı.sperm sorunu gözükmüyor denildi.bekliyoruz öyle.allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.siz ne aşamalardan geçtiniz anlatırmısınız neler yaptınız Alah razı olsun şimdiden

Başlığınızı bi daha okuyun evlat acısı çeken var sevdiğini kara toprağa veren var sizin ümidiniz var en azından 5 yaşında oğlunu kanserden kaybeden var o ne yapsın şükredin beterin beteri var dua edin bol bol Allah inşallah hemen nasip eder
Herkesin derdi kendine büyüktür. Herkesin imtihani da farklidir .Elbet sukrediyordur ama bu sureclerden gecen biri olarak soyluyorum hamile kalamamak insanin icini cok acitiyor lutfen kırmayın boyle insanlari

bizim de 4 yıl oldu evleneli cnm Allah gönlüne göre versin..ben geçen ay aşılama oldum çok çektim kaç yumurta oluşuyor aşılamada normalde bn fazla cvp vermişim iğnelere halbuki pkolu da değilim ama OHSS olmuşum ve sancı ağrı çektim karnım şişti o yüzden 2. si düşünemiyorum aşılama bile böyleyse..ben de zaman kaybetmeden tüp düşünüyorum belki bebişler kendiliğinden gelir nasip..tüp tutar inşallah..tutar demi yaa
aa gecmıs olsun
benım hep sağlıklı tek yumurtamı olusturdular nasıl yapıyorlarsa
ben de pcoluymusum daha yenı öğrendım :)
ama yıne de ıkısı de tutmadı
tüpten ben de cok korkuyorum
garantisi de yok ama mecbur deneyeceğiz :(

Sebebli olmak sence kolayimi..
kelime oyunu yapmıyorum farkındaysan..sebebi neyse en azından onun üstüne gidilir.biz de gerçekten zamanı mı var yoksa hiç mi olmayacak tüp denersek boşa mı para harcamış oluruz kendine kendine olacağı varken zamanı gelene kadar beklemelimiyiz diye işin içinden çıkamadağımız durumlar var.. hiç bişeye kolay demiyorum laf sokacak olanlar syfama girip de yorum yazmasın bu halde çekecek durumum yok

canım benim eşimin önce morfoloji problemi var denildi kahrolmuştuk.tedavisiz olmaz diye inandırdık kendimizi..sonra aşılamada çıkan raporda yüzde 1 olan morfoloji 4 ün üstüne çıkmıştı.sperm sorunu gözükmüyor denildi.bekliyoruz öyle.allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.siz ne aşamalardan geçtiniz anlatırmısınız neler yaptınız Alah razı olsun şimdiden
Hic dna hasar testi yaptırdınız mi dna da kiriklar olabilir

kelime oyunu yapmıyorum farkındaysan..sebebi neyse en azından onun üstüne gidilir.biz de gerçekten zamanı mı var yoksa hiç mi olmayacak tüp denersek boşa mı para harcamış oluruz kendine kendine olacağı varken zamanı gelene kadar beklemelimiyiz diye işin içinden çıkamadağımız durumlar var.. hiç bişeye kolay demiyorum laf sokacak olanlar syfama girip de yorum yazmasın bu halde çekecek durumum yok
Kelime oyunu gibimi geldi? Burda ne oyunu yapabilirim ya.. demek istedigimi bile anlamamissiniz. Tepkiniz cok anormal.. bu ısin sebeblisi sebebsizi yok demek istiyorum ikisi de zor diyorum gelmis ne diyorsubnzu

1 büyük konuşmayın arayıp bulamamak zor ama en büyüğü bulduğunla imtihan 2 sizde eşinizde omega3 ve folik asit kullanın mutlaka 3 bu psikoloji den çıkın

Hic dna hasar testi yaptırdınız mi dna da kiriklar olabilir
yaptırmadık ama bnm de aklıma takılmıyor değil yaptırrrız olmazsa.düzelecek bişey mi peki siz ne aşamalardan geçerek hamile kaldınız sanırım 4 yıl sürdü hamile kalmanız konulardan hatırladığım kadarıyla

yaptırmadık ama bnm de aklıma takılmıyor değil yaptırrrız olmazsa.düzelecek bişey mi peki siz ne aşamalardan geçerek hamile kaldınız sanırım 4 yıl sürdü hamile kalmanız konulardan hatırladığım kadarıyla
Dm atayim. Canim

Sebepsiz vs hikaye, buna kısaca nasip dıyoruz... bende çocuk çocuk derdim senin gibi... umarım sen benim gbi kayıplar yaşamazsın. Şu sözümü unutma olmaması olmasından hayırlıdır belki... bilemezsin.

Kelime oyunu gibimi geldi? Burda ne oyunu yapabilirim ya.. demek istedigimi bile anlamamissiniz. Tepkiniz cok anormal.. bu ısin sebeblisi sebebsizi yok demek istiyorum ikisi de zor diyorum gelmis ne diyorsubnzu
ben de birisi kolay diğeri zor demedim zaten duam da ne şekilde bekleyen varsa hepsine sebepli veya sebepsiz..sebepli olmasına kolay dediğimi nerden çıkardınız onu anlamadım bn bu sürecin içinde olduğumdan beri beklemenin her şekilde zor olduğunu biliyorum duam da herkes için kendim için değil sadece

• Beğen
Reactions: H M
En buyuk i
ben de birisi kolay diğeri zor demedim zaten duam da ne şekilde bekleyen varsa hepsine sebepli veya sebepsiz..sebepli olmasına kolay dediğimi nerden çıkardınız onu anlamadım bn bu sürecin içinde olduğumdan beri beklemenin her şekilde zor olduğunu biliyorum duam da herkes için kendim için değil sadece
Diyip dememeniz degil yani sebebli olunca da cozum olunamiyor zor yani.. allah bedeninizin ve aklimizin sagligindan etmesin buda bi nimet.. cok zor surecler bazen tevekkul etmekten baska caremiz yok ne yaziikki.. bize cocuk olmadigi icin en buyuk sorunmus gibi geliyor cunku en hassas ve kadinsal duygularin getirdigi bi dert.. dermansiz etmesin Rabbim vardir verdiginde de vermediginde de.. cok yorucu..

Ama baska guzellikler de vardir elbet onlara yapismaktan baska care yok maalesef.. allah herkesin ysrdimcisi olsun

evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
benim de en büyük derdim inferlite ..... sizi çok iyi anlıyorum malesef çaresi var ama o çare bile yıpratıcı bir süreç

evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş

Merhaba bizimde iki sene olmadi sebepsiz infertilite dendi hep esimin morfoloji sıfır di aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım, soğan kürü denedim o ay ve tuttu,, denedinizmi bilmem tavsiye ederim, birde huzur bulmak için zikir cekmenizi öneririm, Veyselkarane.com dan inceleyebilirsiniz onuda..

Back
X