merhaba baby nurse :) öncelikle bizlere buradan yardım ettiğin için allah senden razı olsun.kısaca hikayemi anlatayım.10 haftalık hamileyken bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik ve akabinde kürtaj yapıldı.buarada hamileyken 1-2 defa az miktarda kanamam ve lekenmelerim olmuştu.bu yüzden yapılan vajinal usg de uterus bikornu tespit edildi.sonrasında malum bebeğimi kaybettim

kürtajdan sonra bana rahim filmi önerildi.rahim filmi için yapılan vajinal usg de de bu sefer uterus unikolli göründü!!!neyseki yaklaşık 1 hafta önce rahim filmimi çekildim.filme görede rahim üçgen şeklinde değil V şeklindeydi.rahimde bölme yani perde olduğu söylendi.fakat rahimin şeklinden dolayı laparoskopi önerildi.anlıyacağın histeroskopi ve laparoskopi olcam...şu an adetimi bekliyorum bunun için...benim sorum; sence hikayeme göre yapılanlar, izlenen yol ve yöntemler doğrumu? ben özele gitmiyorum.ankarada etlik zübeyde hanım kadın doğum ve araştırma hastanesine gidiyorum.ameliyatlarımda burda olacak.bilirsinki bazı insanlar özelleri tavsiye ediyor.ama ben devletin hastanelerine de güveniyorum (daha doğrusu güvenmek istiyorum) yazdıklaraıma göre beni aydınlatırsan çok sevinirim.tekrar çokkkk çoooookkkk teşekkürler :)