- 5 Temmuz 2011
- 519
- 53
- 318
Merbaha arkadaşlar bende çocuk hasretiyle yananlardanım. Hergün yeni birşeyler duyuyoruz. Bende bir topikte paylaşmıştım, bu otu ama kullanan pek yok sanırım. Bilene pek rastlamadım. Bende burdan sesimi duyurmak istedim. Bana bir yakınım getirdi. Çocuğu olmayanlar bundan içiyormuş. Sabah akşam bunu iç dedi nasıl oluyor hemen anlatayım. Bunu iyice yıkadıktan sonra suya koyuyoruz içinde kalıyor içimizden niyet edip aklımızdaki süreleri duaları okuyoruz ve içiyoruz tabi takdir Allahın bunlar bir vesile ama çocuğu olmayanlar iyi geliyormuş Fatma anamız kendi elleriyle dikmiş bu otu duyanlar bilenler varsa ne olurr hep beraber tecrübe edinelim bende kullanmak istiyorum ot gerçekten çok ilginç sanki yumuk el içerisinde küçük küçük tohumlar var suya koyunca açılıyormuş falan birde doğumu yaklaşan gebelerde bunu kullanıyormuş ve doğum kolay oluyormuş doğuma günler kala suya koyuyormuşuz o açtıkça rahim de santim santim açılıyormuş dediğim gibi bunlar vesile eskilerde hep kullanmış takdir sonsuz kudret sahibi Allahın sevgilerimleee......:79: :80:
Son düzenleme: