aynen canım bazen kendime kızıyorum keşke başta hiç kimse bilmeseydi biz istemiyoruz deseydik diye eşim de annesinin eltimin ablamın annemin aramalarından okadar bıktı ki artık kimseye söylemiyorum ne olup bittiğini çünkü yarın doktora gidicem desem ertesi gün akşamı telefonum susmuyo ne oldu diye yaaa zaten 2.5 yıl doktorlara dert anlatmaktan bu konuyu ezber yaptım aynı faslı bide onlara anlatmak öggg getiriyo......12 kasımda doktor randevum var hemde artık ya aşılama ya tüp diyecek doktor büyük ihtimal ama ben kimseye söylemiyorum kayınvalidem sıkıştırıp duruyodu gitsene doktora bu aralar bıraktın gitmeyi diye gittim doktor 3 ay dinlensin vücudun falan dedi diyince sustu tabi 3 ay sonra başlar yinee
senin problemin neAynı dertten bende muzdaripim 15 aylık evliyim evlendikten sonra bi anda 10 kg aldım kimi görsem ilk söyledikleri şey "aaaa serap çok kilo almışsın hamilemisin yoksa düşünmüyomusun doktora falan gitmiyomusun" içimden sanane diyorum ama olmuyor annemin bi komşusu var sanki kadın beni kapıda bekliyo bazen hemen kendimi eve atıyorum ne zaman görse sorar hamilemisin diye bide o üzgün acıyan surat ifadesi varya beni bitiriyor. Kayınvalidem anlayışlı davranıyo kafana takma kızım olursa olur diyo ama, eşimde tedaviyle olmuş yinede bi heyecan var doktora gittigimizde benden önce o girer bide tek gelinim yarın yine doktora gitcem :)
senin problemin neAynı dertten bende muzdaripim 15 aylık evliyim evlendikten sonra bi anda 10 kg aldım kimi görsem ilk söyledikleri şey "aaaa serap çok kilo almışsın hamilemisin yoksa düşünmüyomusun doktora falan gitmiyomusun" içimden sanane diyorum ama olmuyor annemin bi komşusu var sanki kadın beni kapıda bekliyo bazen hemen kendimi eve atıyorum ne zaman görse sorar hamilemisin diye bide o üzgün acıyan surat ifadesi varya beni bitiriyor. Kayınvalidem anlayışlı davranıyo kafana takma kızım olursa olur diyo ama, eşimde tedaviyle olmuş yinede bi heyecan var doktora gittigimizde benden önce o girer bide tek gelinim yarın yine doktora gitcem :)
Herşey normal canım bi problem yok ama olmuyor yarın başka doktora gitcem bakalım o ne diyceksenin problemin ne
canım benim eşimde beni tutar kızar soru soranlara ama kayınvalidem kayınpederim onun yanında melek gibi olurlar tek bi soru sormazlar biz yakın oturuyoruz arada giderim onlara eşim olmayınca oooo gırla beni çıldırttırlar artık gitmiyorum zaten eşimle gidiyoruz kafam rahat bu arabende evleneli 4 sene bitti .normal yolla gebelik olmadı tüp bebek denedik oda olmadı .belki benimde imtihanım bu şekilde bunada şükür ama sonuna kadar denemeye devam .ama en büyük şansım eşim şimdiye kadar herkese herşeye karşı beni korudu ne kaynanam ne başkasının bir şey demesine müsaade etmedi ama insanlar soru sormaktan ve ön yargılı davranmaktan hiç bıkmıyorlar . çocuksuz hayat olmaz diye düşünüyorlar .ama bir şey varsa verende allah alanda allah onlar bizleri böyle irdelerken bilemeyiz ki biz yokluğuyla imtihan olduğumuz çocukların onlar varlığıyla imtihan olacaklar kimse hiçbir zaman ilersini bilemez bu yüden insanlar başkalarında kusur arayacaklarına acaba birgün benim de başıma farklı bir şey gelir diye düşünmeli allah hepimizin yardımcısı olsun
ne zor değil mi kızlarr hem çocuk özlemi hem o milletin bakışları soruları hem kocana ve ailesine karşı sorumluluğun hem doktorların elinde kalışın allahım yardım et yarabbim gülsün şu yüzlerimiz
çok merak ediyorum sorun kendi oğullarında olsa ne yapacaklardı acaba sürekli laf mı sokacaklardıcanım benim eşimde beni tutar kızar soru soranlara ama kayınvalidem kayınpederim onun yanında melek gibi olurlar tek bi soru sormazlar biz yakın oturuyoruz arada giderim onlara eşim olmayınca oooo gırla beni çıldırttırlar artık gitmiyorum zaten eşimle gidiyoruz kafam rahat bu arakayınpederim çok anlayışlı gibi durur dışardan kendi içiinde öyle tabii bi keresinde bana ya kızım sen çok şanslısın ne kayınvalideler kayınpdeler var gelini böyle diye neler neler yapıyorlar rencide ediyorlar biz sana bişi demiyoruz çok şanslısın demez miiii ben tabii ŞOK ŞOK ŞOK
kimysal gebelik gecirdim biraz umudum vardi tekrar kalabilirim diye ama 8 ay gecti yok komsum var hamile kuzenim hamile gorumcmnin eltisi hamile teyzem hamileydi yeni dogum yapti hepside bnden 1 sene sonra deneyenler ama bnm yok psikolojim o kadr bozuk ki hersy cocuk hamilelik geliyo.bu ay 18 gun sonra tekrar adet oldum stresten sanirim ne duyduysam yapmya calistim biliyorum inaniyorum olucak ama ne zamn ?
Ne dengesiz insanlar var.Bu senin sucun muymus ki? Ne gelir ki elinden sen istemez misin hemen bebek sahibi olmayi.Sanki zevk aliyoruz doktor kapisi asindirmaktan.Insanlar ne kadar cahil.Bir sey diyemiyorum cidden diyecek laf birakmiyorlar.Kendileri kolay cocuk sahibi olunca cocugu biz yaptik saniyorlar.Halbuki Allah verdi farkinda degiller.Allah akil fikir ihsan eylesin ne diyeyim.canım benim eşimde beni tutar kızar soru soranlara ama kayınvalidem kayınpederim onun yanında melek gibi olurlar tek bi soru sormazlar biz yakın oturuyoruz arada giderim onlara eşim olmayınca oooo gırla beni çıldırttırlar artık gitmiyorum zaten eşimle gidiyoruz kafam rahat bu arakayınpederim çok anlayışlı gibi durur dışardan kendi içiinde öyle tabii bi keresinde bana ya kızım sen çok şanslısın ne kayınvalideler kayınpdeler var gelini böyle diye neler neler yapıyorlar rencide ediyorlar biz sana bişi demiyoruz çok şanslısın demez miiii ben tabii ŞOK ŞOK ŞOK
cnm uzuldum dualrim herkse hayrli saglikli evlatlar nnasp etsn insallah senin hsg cekildi mi esinin testi yapildi mi bi sorun yoktr insallah ccnmsizi cnmçok iyi anlıyorum bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay tam 1 yıl olcak ama tekrar hamile olamadım nasib kısmet bu işler birbirimize dua edelim
hsg çektirmedim henüz erteledim hep korkudan ama kaçış yolu yok olmuyor işte eşimde morfoloji sorunu varcnm uzuldum dualrim herkse hayrli saglikli evlatlar nnasp etsn insallah senin hsg cekildi mi esinin testi yapildi mi bi sorun yoktr insallah ccnm
aynen öyle canım veren allah elimizden bişi gelmez ama kayınvalidemin beni daha iyi anlaması lazım onunda 8 9 ay olmamış bebeği onada kayınvalidesi neler yapmış neler ayrıca kayınvalidesininde 9 yıl çocuğu olmamış ama zincirleme gibiyiz sanki hayır bide komik ve düşündürücü tarafı ne biliyomusunuz kayınvalidem ilk yıl benim çocuk olmayınca bana dediği şu nerden geldi böyle bişi başımıza hayır bizde kimsede böyle problemler yok herkesin çocuğu oluyo yani allah allah sanki benim bütün sülalem tüp bebek gelde sinir olma ama dimi KIZZZZLAAARRRRNe dengesiz insanlar var.Bu senin sucun muymus ki? Ne gelir ki elinden sen istemez misin hemen bebek sahibi olmayi.Sanki zevk aliyoruz doktor kapisi asindirmaktan.Insanlar ne kadar cahil.Bir sey diyemiyorum cidden diyecek laf birakmiyorlar.Kendileri kolay cocuk sahibi olunca cocugu biz yaptik saniyorlar.Halbuki Allah verdi farkinda degiller.Allah akil fikir ihsan eylesin ne diyeyim.
canım inanki eşimde çıkmasın bişi diye çok dua ettim çünkü erkekteki sorun daha karmaşık geliyodu bana ama maalesef eşimde de morfoloji bozukluğu var ama yinede kayınvalidem kabul etmiyo yok efendim yanlış sayıyorlarmış falan filan hatta anneme yazık kadına konuşurken bu konuları ya gelinin yumurtası olmuyo ki çocuk olsun demiş yazık annemde çok üzülmüşçok merak ediyorum sorun kendi oğullarında olsa ne yapacaklardı acaba sürekli laf mı sokacaklardı
korkununn ecele faydası yok canım bu kuşku daha kötü benim eşimde de morfoloji var maalesef 2,5 yıldır tık yokhsg çektirmedim henüz erteledim hep korkudan ama kaçış yolu yok olmuyor işte eşimde morfoloji sorunu var
senin çekildimi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?