infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aglaya aglaya dua edicem bugün niye bilmiyorum doldum sanırım bebek kıyafetlerine baktım kötü oldum biraz.hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul göbüşleriniz bebek dolsun insallahbide herkes hamilemisin diye soruyor soranlar bihaftadır 10 kişi oldu göbegim baya cıktı kilodan.alısveris yaptım dedim bi ablaya bebek kıyafetimi aldın dedi (( herkes hamiş sanıyo beni.ultrasonda doktor baktı yumurtam yok takdir Allahın

Son düzenleme:

slm cnm nbr?hsogeldın:2:

inşallah yaaa çok heyecanlıyım

tatlım bu gece meryem suresini okumanı tavsiye ediyorum sonra hacet namazı kıl bol bol dua ettt inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.. bu gece önümüzüdeki 1 yıl içinde yeni doğacak olan bebekler de yazılacak diye biliyorum yalan olmasında yanlış olsun

Son düzenleme:
Bu gecenin hürmetine buradaki evlat hasratiyle yanıp tutuşan herkes adına 41 yasin başlayalım mı ?? bu gece 12ye kadar bitsin ama 1 tanesi benden geriye kaldı 40 .. kimler almak istiyorsa alsın ama buraya bildirsin olur mu ?? birde meryem suresi okuyun bol bol tavsiye ederim ben daha önce okumuştum 41e tamamladığım ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptım olsun pes etmek yok duanın gücüne inanıyorum bugün başlıycam yine meryem suresine sıfırdan sizlere de nacizane tavsiyem

sağol canım allah razı olsun,muhakkak okuyacağım

Cnm suan 41 yasin yapiliyo zaten 20 tane okunmus sanirim haberin olsun

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

Cnm bnm ya bnde ayni durumdayım fazla kilolarim var goren hamile misin diyo cok gicik oluyorum :-(

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

slm canım beraber baslayalım meryem suresine ben bi türlü okuyamadım.hem bana yoldas olursun bende sana.Allah kabul etsin.ben arapca bilmiyom latincesini okuycam vesilemiz olsun insallah.ben 1 yasin aldım esese sölemiştim datlım

Sende 3 ay deme doktora 1 yıl de Ben öyle yapmıştım

canımben bugün bi doktora ultrasona girdim dedi bişeler var ama o ilacı içmeseydin olurdu dedi bu ay belki.onu biz tavsiye etmiyoruz dedi o ilacı.senin hormonların zaten dogustan böyle düzelme yapmaz dedi.bu ay içip bırakıcam daha içmiycem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…