- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
tamam tatlım Rabbim kabul eylesin insallah dualarımızı ..
hayırlı kandilller selam ve dua ile ;
hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul göbüşleriniz bebebk dolsun insallah
amiiinnn inşallah,bende bu akşam heyecandan duaları unutmam inşallah :18::18:
yarın 14:00 ilk aşılamam yapılacak :18::18::18:ne heyecanı canım hayırmı
yarın 14:00 ilk aşılamam yapılacak :18::18::18:
ne güze lcanım benim insallah bebişin bu mübarek günün hürmetine gelir bu asılama ile.cok dua et canım Allah yardımcın olsunbebişin gelsin insallah
aglaya aglaya dua edicem bugün niye bilmiyorum doldum sanırım bebek kıyafetlerine baktım kötü oldum biraz.hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul göbüşleriniz bebek dolsun insallah bide herkes hamilemisin diye soruyor soranlar bihaftadır 10 kişi oldu göbegim baya cıktı kilodan.alısveris yaptım dedim bi ablaya bebek kıyafetimi aldın dedi (( herkes hamiş sanıyo beni.ultrasonda doktor baktı yumurtam yok takdir Allahın
inşallah yaaaçok heyecanlıyım
inşallah yaaaçok heyecanlıyım
slm cnm nbr?hsogeldın:2:
sağol canım allah razı olsun,muhakkak okuyacağımtatlım bu gece meryem suresini okumanı tavsiye ediyorum sonra hacet namazı kıl bol bol dua ettt inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.. bu gece önümüzüdeki 1 yıl içinde yeni doğacak olan bebekler de yazılacak diye biliyorum yalan olmasında yanlış olsun
insallah canım Allah yüzünü güldürsün insallah buheyecanın 9 ay sonunda bebegini görmenle kat kat artsın insallah
Bu gecenin hürmetine buradaki evlat hasratiyle yanıp tutuşan herkes adına 41 yasin başlayalım mı ?? bu gece 12ye kadar bitsin ama 1 tanesi benden geriye kaldı 40 .. kimler almak istiyorsa alsın ama buraya bildirsin olur mu ?? birde meryem suresi okuyun bol bol tavsiye ederim ben daha önce okumuştum 41e tamamladığım ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptımolsun pes etmek yok duanın gücüne inanıyorum bugün başlıycam yine meryem suresine sıfırdan sizlere de nacizane tavsiyem
aglaya aglaya dua edicem bugün niye bilmiyorum doldum sanırım bebek kıyafetlerine baktım kötü oldum biraz.hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul göbüşleriniz bebek dolsun insallah bide herkes hamilemisin diye soruyor soranlar bihaftadır 10 kişi oldu göbegim baya cıktı kilodan.alısveris yaptım dedim bi ablaya bebek kıyafetimi aldın dedi (( herkes hamiş sanıyo beni.ultrasonda doktor baktı yumurtam yok takdir Allahın
Bu gecenin hürmetine buradaki evlat hasratiyle yanıp tutuşan herkes adına 41 yasin başlayalım mı ?? bu gece 12ye kadar bitsin ama 1 tanesi benden geriye kaldı 40 .. kimler almak istiyorsa alsın ama buraya bildirsin olur mu ?? birde meryem suresi okuyun bol bol tavsiye ederim ben daha önce okumuştum 41e tamamladığım ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptımolsun pes etmek yok duanın gücüne inanıyorum bugün başlıycam yine meryem suresine sıfırdan sizlere de nacizane tavsiyem
Cnm bnm ya bnde ayni durumdayım fazla kilolarim var goren hamile misin diyo cok gicik oluyorum :-(
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Sende 3 ay deme doktora 1 yıl deBen öyle yapmıştım
her gören diyo canım banadoktorda kilo ver dedi vermeye calısıcam
Kaclardasin cnm tahminen
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?