canım 70 kilom boyumda uzun 1,72 ama göbegim cıktı hamiş gibi pkodan dolayı göbekten alıyorum
Anam sen buna cokmu diyon ben oleyim o zmn :'(
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
arkadaslar nasılsınız benım amelıyat cok zor gectı daha yenı toparlandm sag tup tamamen kapalı acılmadı solda hafıf acıkmıs asılama önerdıler ama zaman kaybetmeyelım dersenız tup bebek dedıler.şasırdım kaldım bugun cok dua edelım bırbırımıze allah hepımıze hayırlıısnı versın duanızda benıde unutmayın
sen kac kilosun canım ben 10 kilo aldım 3 ayda
insallah ch yüzünü güldürsün insallah buheyecanın 9 ay sonunda bebegini görmenle kat kat artsın insallah
hosbulduk kuzum iyilik canım duygusalım birazcık bugün aglayasım var azcıkhormonlarım tavan yaptı sanırım
slm cnm yukardakı yazın dıkkatımı cektı bnde aynı durumdayım malesefyumurta rezervınde problem var ...
95 ustu vardir yav
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
arkadaslar nasılsınız benım amelıyat cok zor gectı daha yenı toparlandm sag tup tamamen kapalı acılmadı solda hafıf acıkmıs asılama önerdıler ama zaman kaybetmeyelım dersenız tup bebek dedıler.şasırdım kaldım bugun cok dua edelım bırbırımıze allah hepımıze hayırlıısnı versın duanızda benıde unutmayın
kızcelerr dolastım geldimm .. annemin yanına geldim,henüz eve gecemedim ..
20 tane yasin_i serifimiz den baska okuyan varmııı ???
Bebegim ben bugun 2 tane okudum saydin mi kuzum?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol canım amınnnn ınsallah bebişlerımız olur bıtane saglıklı bı yumurta olsa nası da guzzel olur yaAllah yardimcin olsun cok gecmis olsun Allah sifa versin.edelim gulum
saol canım amınnnn ınsallah bebişlerımız olur bıtane saglıklı bı yumurta olsa nası da guzzel olur ya
insallah canım ah bir yumurtamız büyüse olussaaaaa catlasa..
saydım kuzum 18 + 2 = 20 toplamm .. insallah 41 e tamamlanır yasinimizzz
1 tanede ben okudum üzerini okursam yazarım canım
ben basladım yasını serıf okumaya sımdıye kadar 4 tane okudum ustunu okumaya dewam edıyorum bırascık daha olur ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?