infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kandil duasını okuyan hoca şimdi dediki bugun bu gece dogacak bebekler yazılırmıs bol dualı bı gece olur ıns

o zmn 20 + 4 + 1 = 25 oolduu masallahh
yarında okurum ben bikac. .
insallah rabbim dualarımızı kabul eylerr kızcelerim
Allah razı olsun cümlemizden ins.

kızlar ınanın bugun tum dualarımda varsınız rabbım katında ıns kabul olur cumlemızınkı :)bızlerde ıcınde gece bı kac tane daha okumayı dusunuyorum ozellıkle gece dua edınn benı de dualarınıza katın asıl adım FERHAN ÖZELLİKLE MERYEM VE FETİH SURESİNİ OKUMAYA CALISN

Son düzenleme:
o zmn 20 + 4 + 1 = 25 oolduu masallahh
Yarında okurum ben bikac. .
Insallah rabbim dualarımızı kabul eylerr kızcelerim
Allah razı olsun cümlemizden ins.

amın canım cemıl cumlemızden allah razı olsun bu dunya kımın hurmetıne donuyorsa onun duası gıbı kabul olur ınsallah

Canım Rabbim yazsın bu gece hepimizin bebeklerini inşallah hayırlı kandiller yarın için Allah yardımcın olsun kasma kendini rahat ol

tamam kuzum ben başladım bugün bak ara vermek yok ama adet olduğunda da senin yerine başkası okuyor hamile kalsan bile 41 e kadar devam hergün 1 tane tamam mı tatlım bide meryem suresinde tilavet secdesi yapılması gereken bir yer var onu da yapmak lazım unutma kuzucumm

Rabbim bu gece hürmetine dualarımızı kabul etsin bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşlar Aminnnnnn. ..

kandil duasını okuyan hoca şimdi dediki bugun bu gece dogacak bebekler yazılırmıs bol dualı bı gece olur ıns

amın canım cemıl cumlemızden allah razı olsun bu dunya kımın hurmetıne donuyorsa onun duası gıbı kabul olur ınsallah

Rabbim bu gece hürmetine dualarımızı kabul etsin bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşlar Aminnnnnn. ..

ALLAH’ım hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere inşallahh Aminnnnnn aminnnn aminnn aminmn Aminnnnnn .....

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

ağlama lütfen kuzummm hayırlısı ile inşallah bizlerin de olacak inanıyorum ki rabbimiz bize de nasip edecek
Ağlamak değil tevekkül yakışır bizlere hamdolsun inancımız tastamam
Rabbim hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere inşallahh Aminnnnnn aminnnn aminnn aminmn Aminnnnnn imşallahhhhhh canımmmm
aminnnn inşallah içimden ağlamak geliyor benim ya hiç iyi değilim

Son düzenleme:
sen kac kilosun canım ben 10 kilo aldım 3 ayda

Bende 170boy 53kilodan 63ciktim pko var diye geri zayiflamam lazim.Nasilda sevinmistim kilo aldim diye cok dogru ilk defa bu kilo almamda gobek cikardim sebebi zaten belki pko Doktor zayifsin dedi dinlemedim zayifliyorum geri .Ne yapsak bize zarar anlamadim gitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet oldum gene üzgünüm iğne de işe yaraması hoş 36saati kaçırmıştık

Uzme kendini bebegim RABBim bu gece hurmetine hayirli saglikli evlarlar versin INSALLAH bendede ise yaramadi igne cok iyi anliyorum hislerini.bide bugunden biraz agrim var galiba adet olacagim bende

inşallah canım yasin bitane daha okudum Allah kabul eder inşallah aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…