o zmn 20 + 4 + 1 = 25 oolduu masallahh
yarında okurum ben bikac. .
insallah rabbim dualarımızı kabul eylerr kızcelerim
Allah razı olsun cümlemizden ins.
o zmn 20 + 4 + 1 = 25 oolduu masallahh
Yarında okurum ben bikac. .
Insallah rabbim dualarımızı kabul eylerr kızcelerim
Allah razı olsun cümlemizden ins.
cümleten hayırlı kandiller hanımlar, Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.
dün yoktum, yazamadım hiç, yarın 14:00 aşılamam yapılacak, yarında olmayacağım. Çok heyecanlıyım :18::18:
Canım Rabbim yazsın bu gece hepimizin bebeklerini inşallah hayırlı kandiller yarın için Allah yardımcın olsun kasma kendini rahat ol
slm canım beraber baslayalım meryem suresine ben bi türlü okuyamadım.hem bana yoldas olursun bende sana.Allah kabul etsin.ben arapca bilmiyom latincesini okuycam vesilemiz olsun insallah.ben 1 yasin aldım esese sölemiştim datlım
kandil duasını okuyan hoca şimdi dediki bugun bu gece dogacak bebekler yazılırmıs bol dualı bı gece olur ıns
kızlar ınanın bugun tum dualarımda varsınız rabbım katında ıns kabul olur cumlemızınkı :)bızlerde ıcınde gece bı kac tane daha okumayı dusunuyorum ozellıkle gece dua edınn benı de dualarınıza katın asıl adım FERHANÖZELLİKLE MERYEM VE FETİH SURESİNİ OKUMAYA CALISN
amın canım cemıl cumlemızden allah razı olsun bu dunya kımın hurmetıne donuyorsa onun duası gıbı kabul olur ınsallah
Rabbim bu gece hürmetine dualarımızı kabul etsin bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşlar Aminnnnnn. ..
Adet oldum gene üzgünüm iğne de işe yaraması hoş 36saati kaçırmıştık
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
nasip değilmiş kuzummm üzülme inşallah bizlerin de olur evlatlarımız kuzummm hayırlısı ile inşallah
Rabbim bu gece hürmetine dualarımızı kabul etsin bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşlar Aminnnnnn. ..
aminnnn inşallah içimden ağlamak geliyor benim ya hiç iyi değilim
sen kac kilosun canım ben 10 kilo aldım 3 ayda
Adet oldum gene üzgünüm iğne de işe yaraması hoş 36saati kaçırmıştık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ağlama lütfen kuzummm hayırlısı ile inşallah bizlerin de olacak inanıyorum ki rabbimiz bize de nasip edecek
Ağlamak değil tevekkül yakışır bizlere hamdolsun inancımız tastamam
Rabbim hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere inşallahh Aminnnnnn aminnnn aminnn aminmn Aminnnnnn imşallahhhhhh canımmmm
allahım hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere inşallahh aminnnnnn aminnnn aminnn aminmn aminnnnnn .....
ben basladım yasını serıf okumaya sımdıye kadar 4 tane okudum ustunu okumaya dewam edıyorum bırascık daha olur ıns
inşallah canım yasin bitane daha okudum Allah kabul eder inşallah aminn
Kızlarrr gunaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?