infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

eyüpe geliyorz ramaznda bol bol biz :)
snnda yapmışsn
aynen canım yaptım
evet cnm ramazanda bı baska oluyo eyup

saol kuzum ..
sizler naptınız bakalım ben yokken ..
cok yorulmusum kaccam bakıvereyim dedim ..
insallah sabahtan aksama konusuruz yarın yine ..

ben fazla yoktum cnm evımı su basmıstı onunla ugrastım

CANIM umutsuz yeni bat 13 temmuz ((

kızlar sabah kalktıgımda pempe akıntım geldı adet mı oluorum yıne catlama iğnesinden sonra 18.gunum bugun cumartesı kan testım 6.27 cıkmıstı bugun tekrarlıcaktım testi ama galiba adet oluorum ya (

canım ben dün adet oldum 3. aşılamam da tutmadı ben, umutla bekliyor olarak yazar mısın artık takip etmeyeceğim 8 ay sonrada tüp yaptıracağız herşeyin hayırlısı

günaydın canım
inş leylek amca getirsin artık kuzularımızı
sağol canım duan için iyiyim allaha şükür

aşılama falan düşünüyomusun yakın zamanda :26:

canım ben dün adet oldum 3. aşılamam da tutmadı ben, umutla bekliyor olarak yazar mısın artık takip etmeyeceğim 8 ay sonrada tüp yaptıracağız herşeyin hayırlısı

canım bende tam sana yazıcaktım naptın diye forumda gördüm üzülme skaın herşeyde vardır bir hayır rabbim en kısa zamanda kucağımızı bebişlerimizle doldursun bu arada bende çatlatma iğnesinin 12,günü test yaptım negatif çıktı benimde bu ay yok

Kızlar batım bugün ve ben genelde sabaha karşı adet olurum bu saate kadar daha adet olmadım.umutlanmak istemiyorum ama ne yapsam sizce test alıp yarın sabah mı yapsam ?

sağol canım inşallah daha erken idrarda çıkmaz zaten bekle vardır inşallah canımmm

sağol canım inşallah daha erken idrarda çıkmaz zaten bekle vardır inşallah canımmm
ya aslında bende onu merak ediyorum acaba iğnenin etkisi geçip negatif olup tekrar pozitife dönen oldu mu? acaba ben mi çok şey istiyorum sende üzülme tatlım ya herşeyde vardır bir hayır üzülme demek kolay biliyorum ama napalım kısmetimiz de bizim böyle imiş

öyle canım şuan daha iyiym merak etme herşeyde bi hayır vardır. bence sen biraz bekle 16. günü tekrar yap inşallah vardırrrr

Kızlar batım bugün ve ben genelde sabaha karşı adet olurum bu saate kadar daha adet olmadım.umutlanmak istemiyorum ama ne yapsam sizce test alıp yarın sabah mı yapsam ?
bir iki gün bekle diyeceğim, ama o zamanda umutlanıp hayal kırıklığı olabilir, bence hemen yap, kurtul, inşallaaahhhhhhh pozitiftir

öyle canım şuan daha iyiym merak etme herşeyde bi hayır vardır. bence sen biraz bekle 16. günü tekrar yap inşallah vardırrrr
inşallah bende bu temmuz başında izmire gidicem 1 2 ay ara vericem sonra tıp fakültesine gidicem aşılama falan artık yapıcam bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…