hayırdır kuuzum naptınnn
gel kahwee içelim kuzummmm
VALLA BİLMİYORUM,BEN BİRŞEY YAPMADIM, DOKTOR ÇEKİP ALDI
ŞİMDİ YEMEKTEN GELDİM Bİ KAHVE İYİ OLUR HAKKATTEN, HADİ YAPADUR,GELİYORUM
Akşam üstü alırım sonucu inş hayırlı haberlerle gelirim yoksa da herhalde ağlamakla meşgul olurumiyi ki varsınız kızlar yoksa ben kendi kendime yerdim kafayı :)
neyi çekti aldı ya anladıysam nolim:
hepimiz aynıyız üzülme cnım burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz ki iyiki de varsınız kişi derdini herkese anlatamıyor burada en azından aynı amaç için uğraşıyoruz...güneş bizim içinde daha parlak daha aydınlık doğacak inanıyorum...
sipoşları verdi,stresi aldı
sipoşları verdi,stresi aldı
hoşbulduk canım iyiyim sizler nasılsınız? bende kendimi birden bu topikte buldum hayırlısı olsun inşallahhosgeldin cnm aramıza naber nasılsın ?
anladıysam arap olim, kız ben safım ne deyon sen :26:
hoşbulduk canım iyiyim sizler nasılsınız? bende kendimi birden bu topikte buldum hayırlısı olsun inşallah
hosgeldin cnm aramıza naber nasılsın ?
anladıysam arap olim, kız ben safım ne deyon sen :26:
aynen kuzum ya buraya gelince stres atıyorum resmen çok iyi geliyor :) iyi ki varsınız kızlarne iyi ettin geldin..hepimiz aynı dertten muzdaripiz ..
birbirimizin halinden anlayıp yooldaşlık ediyoruz ..
ay körolma,işyerinde beni kahkahayla güldürdün,canın çıkmasın
yahu stresimi diyorum çekip aldı sanki,aşılamadan önce çok takıyordum,düşünmekten uyuyamıyordum,stresten ölecektim. şimdi hiçbirşey olmamış gibiyim,normal hayatıma döndüm, onu diyorum,doktor aşılamayı yaparken,içimden de stresimi çekip aldı herhalde diye
bak yine anlamadıysan, 1 dk.tek ayak üstünde duracaksın
hoşbulduk canım iyiyim sizler nasılsınız? bende kendimi birden bu topikte buldum hayırlısı olsun inşallah
aynen kuzum ya buraya gelince stres atıyorum resmen çok iyi geliyor :) iyi ki varsınız kızlarsizin bu ilk çocukmu olacak yaş kaç bu arada canım...benim ilk çocuk yaş 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?