evet canım yapıyorlar vezneye gidip söylüyorsun direk labaratuara yönlendiriyor
bende 1 kez yaptırdım hemende 45 dakika içinde de çıktı sende şüphelerin varsa yaptır kurtul cnım umarım hamişsindirHımm anladım canım sağol birkaç gündür aklıma takılmıştı da eğer olmazdam yarın kan vereyim bari
bende 1 kez yaptırdım hemende 45 dakika içinde de çıktı sende şüphelerin varsa yaptır kurtul cnım umarım hamişsindir
seninkiler bildiğin hamilelik belirtisi ki renkli akıntın da gelmiş...ben 21 tl ye yaptırdım canım ama başka hastanelerde arkadaşlar 120 tl ve 60 tlye de yaptırmış gitmeden önce ara sor bence yok yere o paraları vermeAaaaa hemen çıkıyomuş iyiymiş ya bugün adet günüm.3-4 gün önce az renkli akıntım geldi bir de sağ göğsüm hafif sıkınca acıyo birde aşırı yorgunluk ve halsizlik var tek belirtim bunlar canım.sen ne kadar ücret ödemiştin canım
seninkiler bildiğin hamilelik belirtisi ki renkli akıntın da gelmiş...ben 21 tl ye yaptırdım canım ama başka hastanelerde arkadaşlar 120 tl ve 60 tlye de yaptırmış gitmeden önce ara sor bence yok yere o paraları verme
Valla çok korkuyorum canım ben hemen kapılan psikolojik olarak yıkılabilen biriyim.bebeğim olmamasından ya da bebeğim olunca kaybetmekten çok korkarım psikolojim iyice bozulur.o yüzden umutlanmak istemiyorum ama umutlanmadan da yapamıyorum.umarım kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize
amin canım inşallah ama senin dediğin bu psikoloji sanırım hemen hemen hepimizde varbende de yeni yeni oluşmaya başladı ve eşim kızıyor sen kan tahlilini verde canım inşallah hayırlı haberler ile gelirsin
aynen öle boşu boşuna test başına deli paralar veriyoruz kanda verip kurtulmak en mantıklısı bize de yaz haberlerini hoşçakalBugün gideyim bari idrar testine vereceğim gereksiz bir sürü parayla kan tahlili yaptırayım bari en azından yoksa da boşuna bir kaç gün daha umutlanmam.inş hepimiz pşumlu sonuç alırız yakında
aynen öle boşu boşuna test başına deli paralar veriyoruz kanda verip kurtulmak en mantıklısı bize de yaz haberlerini hoşçakal
inşallah bende bu temmuz başında izmire gidicem 1 2 ay ara vericem sonra tıp fakültesine gidicem aşılama falan artık yapıcam bişiler
Yok canım gelmedi umarım 9 ay kadar gelmez :)
aynen canım yaptım
evet cnm ramazanda bı baska oluyo eyup
ben fazla yoktum cnm evımı su basmıstı onunla ugrastım
CANIM umutsuz yeni bat 13 temmuz((
kızlar sabah kalktıgımda pempe akıntım geldı adet mı oluorum yıne catlama iğnesinden sonra 18.gunum bugun cumartesı kan testım 6.27 cıkmıstı bugun tekrarlıcaktım testi ama galiba adet oluorum ya(
canım ben dün adet oldum 3. aşılamam da tutmadı ben, umutla bekliyor olarak yazar mısın artık takip etmeyeceğim 8 ay sonrada tüp yaptıracağız herşeyin hayırlısı
günaydın hanımlar
Günaydın bağyannnlar. Güzel birgün olsun inşallah
sen nerelerdeydin bakalım
gesdim geldim be kıscemm,senden naberr
canım ben dün adet oldum 3. aşılamam da tutmadı ben, umutla bekliyor olarak yazar mısın artık takip etmeyeceğim 8 ay sonrada tüp yaptıracağız herşeyin hayırlısı
iyi ya çok şükür, stres mtres kalmadı
günaydın canım
inş leylek amca getirsin artık kuzularımızı
sağol canım duan içiniyiyim allaha şükür
aşılama falan düşünüyomusun yakın zamanda :26:
Günaydın 😘inşallah canım gelsinler artık
Eşim şuan ameliyatlı daha bi hafta oldu varikoselden bakalım inşallah aşılamaya gerek kalmaz meleğim ya sen hiç hocaya falan gittinmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
h.g cnm bizde seni özledik
gitme bidahadaaaaaaaaaa
amiinn insallahh cnm tek duamızzz
su mu bastıııııııı
cnm umutt hepp var,üzülmek yookk .. Tmmekliorm llsteyee
cnm bi dr.danıssana nedir ki o
insallahh hayırlısı ıle bızlerınde olur,artık rabbım bızlerıde duysunn :2:
günaydın kızcelerr
gesdim geldim be kıscemm,senden naberr
Aynen cnm musluk patlamış ve biz uyuyoduk hersey yuzuyodukimseye göstermesin Rabbim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?