infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

slm kızlar nasılsınız günaydın dicem ama siz çoktan uyanmışsınızdır ben daha yeni kalktımda

benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhhh

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

”Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama”

Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim.

Amin.

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '..
.Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

yacok safım .. anlamadım bi an ..
ahahahha calısıo musun kuzum
neyse anlaştık artık çok şükür
evet işteyim, aslında haziranın başından beri çok çalıştığım söylenemez,sürekli internette,araştırma halindeyim
arada nete bakıyorum değil, arada işe bakıyorum, aslında bazıları bu durumumdan memnundur eminim,bu ay kimseyi icraya vermedim henüz

мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм

Eki Görüntüle 1158566

hehehe ne iş yapıodun kuzu sen süpermis isinnn

aynen cnm ilk bebek olmadı 1 bucuk yıldır istioruz ..
sen kac zamandır istiosun..yasım 23 canım m.oldum nerden*ben antalya
ben eskişehirdenim canım izmirliyim...antalyada da 2 3 ay kadar kaldık sonra tayin buraya çıktı buraya geldik...bende 1 buçuk senedir istiyorum kuzum benim eşimde varikosel vardı kasımda ameliyat oldu...nisanda ben hamilke kaldım ama düştü malesef tekrar başladık çalışmalara bakalım artık ismim demet bu arada bende m.o

günaydın kızcem sabah 9 ta kalktım kocisimle kahwaltıi,kahwe içtik ..
o film izliyor bende burda sizlerleyim .. sizler napıosunuz bakalımmmmmm ..

hımm afiyet bal şeker olsun tatlımmm
napim bende nöbetten çıkınca iki gün kendime gelemiyorum bıraksan akşama kadar uyurum o derece yani saf gibiyim gelemedim kendime hala nete girdim direk ne kaynatıyolar bi bakim die

gecmis olsun , dilerim bizlerinde evlatları our kuzum ..
güzel izmire selamlar olsun antalyadan :13::13:

cok iyi ettin kuzum hosgeldin sende gel kaynatıyozzz

aynen eşim de yeter artık şu konuları araştırıp durma diye kızıyor ben de gizli gizli bakıyorum =)

aynen öle ben haftasonu girmiyorum benim kociş çok takıyorsun çok şey öğreniyorsun diye kızıyor artık bende işteyken fırsat buldukça giriyorum

benimkide kafayı cocukla bozdun dio napaım aheyy aheyy diormm

aynen eşim de yeter artık şu konuları araştırıp durma diye kızıyor ben de gizli gizli bakıyorum =)
aynen ya anlamıyorlar bizi...dün test yaptım bir kızdı bir kızdı takıntılısın sana bir daha test almıcam kredi kartını da elinden alcam neti de kapattırcam...okuyup okuyup psikolojini bozuyorsun diye kızıp durdu...bende he he canım deyip geçiştirdim...iyice dellendi

benimkide kafayı cocukla bozdun dio napaım aheyy aheyy diormm [/QUOTE]
benim kide aynısı diyor bende dalgaya vuruyorum artık bu arada izmirliyim ama eskişehirde yaşıyorum eskişehirden alayım selamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…