- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
slm kızlar nasılsınız günaydındicem ama siz çoktan uyanmışsınızdır ben daha yeni kalktımda
hoşbulduk kuzucuk sana bakayım derken kendimi burada buldum...hoşgeldiiiinnn
neyse anlaştık artık çok şüküryacok safım .. anlamadım bi an ..
ahahahha calısıo musun kuzum
hoşbulduk kuzucuk sana bakayım derken kendimi burada buldum...
hoşbulduk kuzucuk sana bakayım derken kendimi burada buldum...
neyse anlaştık artık çok şükür
evet işteyim, aslında haziranın başından beri çok çalıştığım söylenemez,sürekli internette,araştırma halindeyim
arada nete bakıyorum değil, arada işe bakıyorum, aslında bazıları bu durumumdan memnundur eminim,bu ay kimseyi icraya vermedim henüz
ben eskişehirdenim canım izmirliyim...antalyada da 2 3 ay kadar kaldık sonra tayin buraya çıktı buraya geldik...bende 1 buçuk senedir istiyorum kuzum benim eşimde varikosel vardı kasımda ameliyat oldu...nisanda ben hamilke kaldım ama düştü malesefaynen cnm ilk bebek olmadı 1 bucuk yıldır istioruz ..
sen kac zamandır istiosun..yasım 23 canım m.oldum nerden*ben antalya
günaydın kızcem sabah 9 ta kalktım kocisimle kahwaltıi,kahwe içtik ..
o film izliyor bende burda sizlerleyim .. sizler napıosunuz bakalımmmmmm ..
aynen öle ben haftasonu girmiyorum benim kociş çok takıyorsun çok şey öğreniyorsun diye kızıyor artık bende işteyken fırsat buldukça giriyorumçoook iyi yaptın, gerçekten burada stresini paylaşınca kafan dağılıyor
aynen öle ben haftasonu girmiyorum benim kociş çok takıyorsun çok şey öğreniyorsun diye kızıyor artık bende işteyken fırsat buldukça giriyorum
ben eskişehirdenim canım izmirliyim...antalyada da 2 3 ay kadar kaldık sonra tayin buraya çıktı buraya geldik...bende 1 buçuk senedir istiyorum kuzum benim eşimde varikosel vardı kasımda ameliyat oldu...nisanda ben hamilke kaldım ama düştü maleseftekrar başladık çalışmalara bakalım artık ismim demet bu arada bende m.o
hımm afiyet bal şeker olsun tatlımmm
napim bende nöbetten çıkınca iki gün kendime gelemiyorum bıraksan akşama kadar uyurum o derece yani saf gibiyim gelemedim kendime halanete girdim direk ne kaynatıyolar bi bakim die
aynen eşim de yeter artık şu konuları araştırıp durma diye kızıyor ben de gizli gizli bakıyorum =)
aynen öle ben haftasonu girmiyorum benim kociş çok takıyorsun çok şey öğreniyorsun diye kızıyor artık bende işteyken fırsat buldukça giriyorum
aynen ya anlamıyorlar bizi...dün test yaptım bir kızdı bir kızdı takıntılısın sana bir daha test almıcam kredi kartını da elinden alcam neti de kapattırcam...okuyup okuyup psikolojini bozuyorsun diye kızıp durdu...bende he he canım deyip geçiştirdim...iyice dellendiaynen eşim de yeter artık şu konuları araştırıp durma diye kızıyor ben de gizli gizli bakıyorum =)
eses07cim 23 mi yaşın, sen çok gençmişsinn, benim yaş oldu 30 daha anne olcam ahh ah
benimde senden farkım yok yaş oldu 27 koca oldu 32 halen diyor sakin ol olur :)eses07cim 23 mi yaşın, sen çok gençmişsinn, benim yaş oldu 30 daha anne olcam ahh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?