olur canım okuyalım:) ben fetih suresi okudum 40 tane oldu bugün bitane daha okuyup 41 e tamamlıycam Meryem suresinide 15 tane pkudum onuda 41 e tamamlıycam
meryem suresi çok zorr, hiç dilim dönmüyoolur canım okuyalım:) ben fetih suresi okudum 40 tane oldu bugün bitane daha okuyup 41 e tamamlıycam Meryem suresinide 15 tane pkudum onuda 41 e tamamlıycam
güzel Türkiyem her yeri bizimes es es ki ki ki
teyzem 35 dogurdu yeni bak minigineee , nasip kısmetttttttttt
Eki Görüntüle 1158739 Eki Görüntüle 1158740 Eki Görüntüle 1158742 Eki Görüntüle 1158743
tamam tamam bi holiganlık yaptırtma zatengüzel Türkiyem her yeri bizim
hahaha aynen öle olur :) ben ilkini yapayım diyorum 2.ciye hiç korunmucam diyor sen bir tane doğurda sonrasını düşünürüzbenmkide 29 yaşında canım aynen öyle bende düşünüyorum yani ilk bebişi yapsak sonra birde kardeşi olsun yalnız kalmasın diye uğraşıcaz adamlar 40 gelir artık
Allah kabul eylesin masallah kuzum ..
dualarına tüm isteyenler diye bizleride ekle ..
oyyy maşallah rabbim nazarlardan saklasın bu meleği inşallah
tamam tamam bi holiganlık yaptırtma zaten
wallahi her namazımdan sonra her dua edişimde çocuk isteyen evlat hasreti çeken herkese ver Allahım diyorum içlerinde benide esirgeme diyorum dualarımız hepimiz için
meryem suresi çok zorr, hiç dilim dönmüyo
Selam kızlar, bende 10 yıllık evliyim 2 tup bebek deneme olumsuz sonuçlandı bu sorunu yenmek istiyorummm yaptığınız yapacağınızı şeyleri paylaşırsanız bende topiğimeee bir an önce kavuşmak istiyorum:
hahaha aynen öle olur :) ben ilkini yapayım diyorum 2.ciye hiç korunmucam diyor sen bir tane doğurda sonrasını düşünürüz
ben canım 5 6 ay korundum ama ilaç almadım eşim korundu sonradan başladık çalışmalara ama malesef olmadı eşimde varikosel çıktı kasımda ameliyat oldu nisanda ben hamile kaldım ama malesef kimyasal düşük yaşadım şimdide düşükten sonra ilk ayım beklemedeyimsen korunuyomuydunki canım :44::44:
ben canım 5 6 ay korundum ama ilaç almadım eşim korundu sonradan başladık çalışmalara ama malesef olmadı eşimde varikosel çıktı kasımda ameliyat oldu nisanda ben hamile kaldım ama malesef kimyasal düşük yaşadım şimdide düşükten sonra ilk ayım beklemedeyimama yoruldum resmen
yok sadece 1 ay dedi korunun hcg ve yumurtalıkta ğarça kaldımı onu takip ettiler sonraki ay yani bu ay klomen çatlatma vurdu ama sanırım tutmadı hiçbir belirti yok çünkühımm çok geçmiş olsunama kimyasalda olsa bi gebeliğin olmuş enazından tüplerin açık yumurtalıklarında problem yok ben napim pco luyum ortada yumurta bile yok hep kist eşimde problem yok benim.
peki düşükten sonra zorunlu korunma falan veredimi doktor 3 ay veriyolar bazen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?