- 15 Eylül 2012
- 8.422
- 6.893
- 398
Kizlar saka gibi klomenle olusmayan yumurtam bogurtlen koku kuru ve bal tarcinla 19 mm olmus catlatma ignesi verdi hala soktayim:-* olma ihtimali az dedi hani esimden dolayi hiz sorunundan ama deneyin dedi....
Kizlar saka gibi klomenle olusmayan yumurtam bogurtlen koku kuru ve bal tarcinla 19 mm olmus catlatma ignesi verdi hala soktayim:-* olma ihtimali az dedi hani esimden dolayi hiz sorunundan ama deneyin dedi....
wayyyy supermıscanım olur ınsalah rabbımın kapısı cok hayırlısını acsın bahsettıgın karısm ne nerden duyudun
Hadi bakalım cnm hayırlısı olsun 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canım inşallah çatlarda bebişin gelir. Nasıl uyguladın bitanem?
sagol canım benim amin hayırlısı herseyin doktor bu biraz suda balık aramak gibi yani zor ama sansınıd ene dedi:))internetten arastırdım gülüm bögürtlen kökü kürü ile hamile kalan diye googla yaz kuzum ordan buldum bide bi forumdan arkadastan
hayırlısı gülüm bunada sükür yumurtanın büyümesi bile benim için mucize:)
canım aynen söle yaptım sende yap
böğürtlen kökü kürü rahmi kuvvetlendiriyormuş,yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş,iltihap varsa temizliyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.
hazırlanışı:
aktarda temin edebileceğiniz yarım klo böğürtlen kökünü soğuk suda iyice yıkadıktan sonra ,6 lt.soğuk suyun içine koyarak ağzı kapalı olarak kaynamaya bırakın.kaynamaya başladıktan sonra yarım saat kısık ateşte kapağı kapalı olarak kaynatmaya devam edin.sonra soğumaya bırakın.soğuduktan sonra cam şişelere doldurup buzdolabında saklayın ve sabah akşam aç karınla 1 er çay bardağı için.
adetin ilk günü başlanıyormuş
bide adacayı içtim adetin 15. gününe dek
Adetin ilk günü başlayıp 15 gün devam ediyorsun. Yanılmıyorsam sabah akşam 1 kupa içtim. Ama sakın demleme yapma. Adaçayı çok çabuk acıyan ve bekleme süresine göre farklı maddeler salgılayan bir ürün.
2-3 dal adaçayını al kupaya koy. Üstüne de kaynar su. Bardağın ağzını kapatığ 2-4 dakika bekle. Zamanla öğrenirsin zaten suyun sarısından anlarsın olup olmadığını. Sonra dalları kaşık gibi kullanıp karıştırıp çöpe at.
bal tarcın cörek otu yiyorum adetin 2 . günü basladım onada halada yiyodum sabah aksam
gülüm insallah hayırlısı cümlemiz için Allah kucaklarımızı saglıklı hayırlı bebeklerle doldursun hepimizin insallah
sagol canım benim amin hayırlısı herseyin doktor bu biraz suda balık aramak gibi yani zor ama sansınıd ene dedi:))internetten arastırdım gülüm bögürtlen kökü kürü ile hamile kalan diye googla yaz kuzum ordan buldum bide bi forumdan arkadastan
hayırlısı gülüm bunada sükür yumurtanın büyümesi bile benim için mucize:)
canım aynen söle yaptım sende yap
böğürtlen kökü kürü rahmi kuvvetlendiriyormuş,yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş,iltihap varsa temizliyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.
hazırlanışı:
aktarda temin edebileceğiniz yarım klo böğürtlen kökünü soğuk suda iyice yıkadıktan sonra ,6 lt.soğuk suyun içine koyarak ağzı kapalı olarak kaynamaya bırakın.kaynamaya başladıktan sonra yarım saat kısık ateşte kapağı kapalı olarak kaynatmaya devam edin.sonra soğumaya bırakın.soğuduktan sonra cam şişelere doldurup buzdolabında saklayın ve sabah akşam aç karınla 1 er çay bardağı için.
adetin ilk günü başlanıyormuş
bide adacayı içtim adetin 15. gününe dek
Adetin ilk günü başlayıp 15 gün devam ediyorsun. Yanılmıyorsam sabah akşam 1 kupa içtim. Ama sakın demleme yapma. Adaçayı çok çabuk acıyan ve bekleme süresine göre farklı maddeler salgılayan bir ürün.
2-3 dal adaçayını al kupaya koy. Üstüne de kaynar su. Bardağın ağzını kapatığ 2-4 dakika bekle. Zamanla öğrenirsin zaten suyun sarısından anlarsın olup olmadığını. Sonra dalları kaşık gibi kullanıp karıştırıp çöpe at.
bal tarcın cörek otu yiyorum adetin 2 . günü basladım onada halada yiyodum sabah aksam
gülüm insallah hayırlısı cümlemiz için Allah kucaklarımızı saglıklı hayırlı bebeklerle doldursun hepimizin insallah
Tabiki cnm olmayacak diye bişe yok Rabbimin katında
Allah razı olsun seni tez vakitte yavruna kavuştursun inşallahBende bu ay kullanayım belki bizlere vesile olur da sırasıyla gelir bebişler. Bişey daha sorayım bitanem bu adaçayının ben sallama olanından almıştım o olmaz mı bitanem
Amin bitanem hepimiz tez vakitte kavuşalım bitsin bu özlem. Senin eşinde de mi prblem var bitanem?canım ben aktarcıdan otunu aldım adetin 15, gününe kadar yaptım imkanın varsa otunu al derim gülüm.kullan canım sifa olsun insallah güzel haberlerini almak nasip olsun.amin cümlemizi canım benim hepimiz kavusalım insallah....saglıklı hayırlı evlatlar nasip olsun hepimize insallah
Çok şükür yok ufak tefek şeyler ama çok ürkütücü herşey yüzüyodu temizliğim yeni bitmişti halılar yeni yıkanmıştı vardır bundada bi hayr Allah beterinden korusun hepimizi sen napoyosun
Senin avatarın thalia mı
Ayyy ben çok seviyorum onu
Çocukluğumun rosalinda sııı
Amin bitanem hepimiz tez vakitte kavuşalım bitsin bu özlem. Senin eşinde de mi prblem var bitanem?
hayırlısı gülüm hepimiz için bu arada cok gecmiş olsun evi su basmıs Allah kolaylık versin canım
amin insallah gülüm tüm bekleyenler kavussun insallah.hız sorunu var hızı %3.benimde tüplerimin sekli cok dolanbaclıymıs doktor biraz oraya takıldı.esimde spermiyogram yaptıracak.dedi asılama olabilir dedi esimin sonucuna göre bakacak.onada keciboynuzu özü yediriyom
ALLAH’ım herÅŸey bizim için. .
Hamdolsun rabbimee şükür bugünümüze
Napayım cnm kocişimle dolaştık alışveriş yaptık kendimize geldik evimiz
Karadayı izliyoruz canım benim
Sen neler yapıyorsun bakalım ♡♥♡♥♡♥
Allah Allah harfler bi garip oldu niye kiKuzum cepten yazıyorum okunmuyo yazdıkların bazen niyeki
Bide yemeklerden 2 saat sonra haşladığın nohutun suyunu içir canım geçenlerde saraçoğlu çok iyi geldiğini dedi. Birde kırkkilit otunu önerdi canım. RAbbim daha fazla aratmasın bizlere..amin insallah gülüm tüm bekleyenler kavussun insallah.hız sorunu var hızı %3.benimde tüplerimin sekli cok dolanbaclıymıs doktor biraz oraya takıldı.esimde spermiyogram yaptıracak.dedi asılama olabilir dedi esimin sonucuna göre bakacak.onada keciboynuzu özü yediriyom
Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba
düşük değil cnm bebek tutunsun diye vermişti bana progestan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?