infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tüplerde sorun olacağını zannetmiyorum dediğim gibi tıkalı vs. olsa gebe kalamazdın yani şükredeceğin çok fazla şey var en son nezaman adet oldun peki belirti yok diyosun tarihin gelmediyse bilemezsinki canımsın

mayıs 22 de adet oldum canım haziran 21 22 arası adet olmam lazım...çatlatma iğnesi vuruldum onun da 12.günündeyim herkes şey diyor çatlatmadan sonra 12 günde çıkar diye o yüzden azıcık umutsuzluğa kapılmıştım..senin doktorlar ne diyor aşılama falan yapalım dediler mi

neyse kızçelerim ben alışverişe gidiyorum akşam görüşürüz öpüldünüzzzzz

Son düzenleme:

az kalmış adetine adet tarihin gelmeden bilemezsin bende çatlatma iğnesi yaptırdım adetime 1 gün kala test yaptım çift çizgi kan verdim hemen oda pozitif ama meğerse iğneden dolayı yükselmiş bidaha da öyle bi hata yapmam yani canım kocam nekadar sevinmişti biz tüp bebek deniycaz bakalım canm nasip

hadi ya tabi insan üzülür üzülmez mi benim koca olsa benim ki de üzülürdü herhalde ben o zaman 1 hafta daha bekleyim bence benim iğne etkisi geçti gerçi idrar da çift görürsem giderim artık...senin de tüp bebek hayırlı gelir inşallah canım hemencecik bebişine kavuşursun

inşallah canım hepimizin olsun bebişleri

Kizlar saka gibi klomenle olusmayan yumurtam bogurtlen koku kuru ve bal tarcinla 19 mm olmus catlatma ignesi verdi hala soktayim:-* olma ihtimali az dedi hani esimden dolayi hiz sorunundan ama deneyin dedi....

Kizlar saka gibi klomenle olusmayan yumurtam bogurtlen koku kuru ve bal tarcinla 19 mm olmus catlatma ignesi verdi hala soktayim:-* olma ihtimali az dedi hani esimden dolayi hiz sorunundan ama deneyin dedi....
Maşallah canım inşallah çatlarda bebişin gelir. Nasıl uyguladın bitanem?

ayy allah felaketten korusun kuzumm zarar varmı :26::2:

Çok şükür yok ufak tefek şeyler ama çok ürkütücü herşey yüzüyodu temizliğim yeni bitmişti halılar yeni yıkanmıştı vardır bundada bi hayr Allah beterinden korusun hepimizi sen napoyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…