- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
yok sadece 1 ay dedi korunun hcg ve yumurtalıkta ğarça kaldımı onu takip ettiler sonraki ay yani bu ay klomen çatlatma vurdu ama sanırım tutmadı hiçbir belirti yok çünküen son ben doktoru değiştirdim hafif pko var tarzı şeyler söyledi ama kulak arkası ettim hormon testleri falan normal çıkıyor benim ama bakalım ne olcak ne bitcek...şimdi de acaba tüplerde sorun mu var diye kafaya takmaya başladım harbi takıntılı oldum çıktım ben :)
mayıs 22 de adet oldum canım haziran 21 22 arası adet olmam lazım...çatlatma iğnesi vuruldum onun da 12.günündeyim herkes şey diyor çatlatmadan sonra 12 günde çıkar diye o yüzden azıcık umutsuzluğa kapılmıştım..senin doktorlar ne diyor aşılama falan yapalım dediler mitüplerde sorun olacağını zannetmiyorum dediğim gibi tıkalı vs. olsa gebe kalamazdın yani şükredeceğin çok fazla şey var en son nezaman adet oldun peki belirti yok diyosun tarihin gelmediyse bilemezsinki canımsın
buralar nereler canım ya : ) içim açıldı valla
mayıs 22 de adet oldum canım haziran 21 22 arası adet olmam lazım...çatlatma iğnesi vuruldum onun da 12.günündeyim herkes şey diyor çatlatmadan sonra 12 günde çıkar diye o yüzden azıcık umutsuzluğa kapılmıştım..senin doktorlar ne diyor aşılama falan yapalım dediler mi
neyse kızçelerim ben alışverişe gidiyorum akşam görüşürüz öpüldünüzzzzz
kızlarrrr slm:)
görüşürüz tatlımm geç kalma
hadi ya tabi insan üzülür üzülmez mi benim koca olsa benim ki de üzülürdü herhalde ben o zaman 1 hafta daha bekleyim bence benim iğne etkisi geçti gerçi idrar da çift görürsem giderim artık...senin de tüp bebek hayırlı gelir inşallah canım hemencecik bebişine kavuşursunaz kalmış adetine adet tarihin gelmeden bilemezsin bende çatlatma iğnesi yaptırdım adetime 1 gün kala test yaptım çift çizgi kan verdim hemen oda pozitif ama meğerse iğneden dolayı yükselmiş bidaha da öyle bi hata yapmam yani canım kocam nekadar sevinmiştibiz tüp bebek deniycaz bakalım canm nasip
hadi ya tabi insan üzülür üzülmez mi benim koca olsa benim ki de üzülürdü herhalde ben o zaman 1 hafta daha bekleyim bence benim iğne etkisi geçti gerçi idrar da çift görürsem giderim artık...senin de tüp bebek hayırlı gelir inşallah canım hemencecik bebişine kavuşursun
Maşallah canım inşallah çatlarda bebişin gelir. Nasıl uyguladın bitanem?Kizlar saka gibi klomenle olusmayan yumurtam bogurtlen koku kuru ve bal tarcinla 19 mm olmus catlatma ignesi verdi hala soktayim:-* olma ihtimali az dedi hani esimden dolayi hiz sorunundan ama deneyin dedi....
Maşallah canım inşallah çatlarda bebişin gelir. Nasıl uyguladın bitanem?
O da olabilir tatlım. Hadi eve gitte bize yazCanim benim simdi yoldayim hepsini ayrintili eve gecince yazacagim leptontan.cyclomu fayda etti acep ne yapti anlamadim.insallah cumlemize gulum
O da olabilir tatlım. Hadi eve gitte bize yaz
ayy allah felaketten korusun kuzumm zarar varmı :26::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?