Kanaman var mıydı kanamam var benım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah Allah harfler bi garip oldu niye ki
kırmızıılar geldii
test alcaktım bende
Kuzum bende başladım keçiboynzu özüne ameliyattan önce başldmıştı ameliyata karar verince o zamn bırakıp şimdi başladık az kaldı bitince keçiboynuzunu kaynatıp içircem hiç sevmiyo midesi bulanıyo aslında ben çok severim o kadarda kötü tadı yok bence
Çok teşekkür ederim canım çok yoruldum valla eşimde ameliyatlı evde garibim hep tek başıma yaptım bütün işleri neyse bunada şükür bugun bide çok yağmur yağdı su bastı sokagımızı sabahtan beri iski çalışıyo sokakta
İyi gelmiş sanki niye gelmiş bnmde karnım ağrıyo hoş bu ay hiç çalışmadık ama yınede bi umut gelir bnmkilerde yarın heralde
Evet cnm bazen tuhaflasıyo eee sen napoyosun bakalım
Bide yemeklerden 2 saat sonra haşladığın nohutun suyunu içir canım geçenlerde saraçoğlu çok iyi geldiğini dedi. Birde kırkkilit otunu önerdi canım. RAbbim daha fazla aratmasın bizlere..
tamam canım onlarıda diğer aya uygulayayım olmazsa.dermanın nerden gelecegi belli olmaz.sagolasın gülüm sifa olsun insallah hepimizecok sagol Allah razı olsun
Bide yemeklerden 2 saat sonra haşladığın nohutun suyunu içir canım geçenlerde saraçoğlu çok iyi geldiğini dedi. Birde kırkkilit otunu önerdi canım. RAbbim daha fazla aratmasın bizlere..
kırmızıılar geldii
test alcaktım bende
üzülme canım ya önümüzdeki ay olur inşallah ne desem bilemedimki şimdi
seninde bat bugun kızcem nasılsın ? belirti varmı ?
ooff üzülmedim desem yalan olur , test alalımmı dedi kociş az evvel ..
bende deidmki testi yapıorum sabahada gelio kırmızı dedim almadık ..
nasip değil mi bize anne olmak ? ne zmn anne olacağızz ??
kıyamam canımsınnseni en en en en ennnnnnnnn iyi anlayanlardan biri benim canım üzülme diyoruz ama üzülmemek içinde kalbimizin olmaması lazım dua etmekten başkada bişey gelmiyoki hiçbirimizin elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?