- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
canımmmmmmmm gunaydın
günaydın tatlımm ama ben sana dün güzel bi hoş geldin demiştim ve sen almadın selamımı
fıstıgım sen geldın benım cıkmam lazım oldu dun sonrada grdıgımde aksamdınaparsın bakem
umut herzman olmalıilk bölümlerini syretmiştim eşimle sonra bıraktım
canım sabah kontrole gıtcez bakalım carsamba raporu bıtıyo ağır işte calısıyo esım o yuzdende raporu uzatmak istıyo uzatırlarsa yoksa yıllık ıznınden alcak agrıları hala var egılemıyo hep sırt ustu yatıyo valla bazı kısıler cok kolay falan yazmıs ama gercekten bızımkısı zordu sızdede varmıydı varıkosel ama varsada muhakkak tedavı edılmesı lazım..kecı boynuzu ozude aynı onuda sevmıyo burnunu kapatarak ıcıyo
saol cnm valla tek başıma mahvoldum çok yorgunum
napiyim yeni uyandım kahvaltı yapıcam yapmadıysan beraber yapalım çayı koyimdesen nördün
kuzummm gunaydın saolasın benımde rezervı az gelısen yumurta olmuyo :'( ıkı kez falan yakaladık ondanda kısmet olmadı
GELSIN HAMİŞLER GELSİN BEBİŞLER....:)
kırmızılar geldi bat 16 temmuz
Sende kullan canim benimde yumurtlama sorunum var.insallah bu kez bebisin gelir..amin insallah cumlemize
ınsallah canım hayırlı saglıklahayırlı omruyle gelsın bebısler
Üzülme bacım daha vakti gelmemiş demek. Yeni ay yeni umutlarkırmızılar geldi bat 16 temmuz
seninde bat bugun kızcem nasılsın ? belirti varmı ?
Yok ya fıstığım hele geçsin 10 gün falan yaparız test
günaydın canım
geçmiş olsun eşine inş gerek kalmaz başka yöntemlere ameliyat fayda eder
yok tatlım hiç gitmedim hocaya ama benim adıma giden oldu o kişiyede olacak demişler inş olur
ama bi arkadaşıma hoca asla olmayacak demişti şimdi koca kızı var o yüzden hocalara güvencim yok fazla
allah bilir herşeyi...
Canim dinlen evet kolay bir amelyat diyolardi zormus ozamn ya.cok gecmis olsun evet canim varikosel var sol tarafinda.spermiyogram sonucuna gore olacak gulum.cok gecmis olsun.sifa olsun insallah...
bende senle didişmeyi özledim beee kısçemm
hosgeldin canım aramıza Allah insallah nasip eder..
yasin okuyoruz sende katıl bizee
slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ombrede güzel canım ama aslında senin yaptırdıgında ombreye benziyo zaten bu sene cok mode uclar acık dipler daha koyu yakısıyoda gercekten.güzel olmustur canım eniştede begenmis iyi olmus degşiklik iyi olmus canım.benimde esim istemiyo yaptırmamı uyuzluk ediyorben yaptırıcam yinede düğün var 1 ay sonra ondan önce yaptırıcam düğün için yaptırdım derim en azından o sekilde ikna ederim diyorum:26::26::26:
canım daha adet olmadım 30 haziran gibi adet olurum adet bitince gel dedi doktor gülüm ofis histereskopi için.insallah seninde bebişine vesile olur bize ışık olursun gülüm.iyi olmana sevindim dinlen cok yorma kendini
sizsiz ne kadar sıkıcı hayat :2:
Ayy bugun giremedim bi sıkıldım bir sıkıldım ooff..
Şükür lavuşturama.kızlar Nasılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?