infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canim dinlen evet kolay bir amelyat diyolardi zormus ozamn ya.cok gecmis olsun evet canim varikosel var sol tarafinda.spermiyogram sonucuna gore olacak gulum.cok gecmis olsun.sifa olsun insallah...

kuzummm gunaydın saolasın benımde rezervı az gelısen yumurta olmuyo :'( ıkı kez falan yakaladık ondanda kısmet olmadı
GELSIN HAMİŞLER GELSİN BEBİŞLER....:)

Sende kullan canim benimde yumurtlama sorunum var.insallah bu kez bebisin gelir..amin insallah cumlemize

Çok saol canım inşallah

Hocadan kastım bebek sübyanı diye bişe varmış her hoca anlamıyo onu muska yaptırıp tasıyosun üstünde annem bnm ve kız kardesime baktırmış ikisindede var demiş rahme düşer düşmez boğuyomuş komşumuz hoca hemde hiç bilmiyoruz adamın öyle şeylerle ilgilendiğini başka bi komşumuzun kızınında 7-8sene olmayınca hocanın yazdığı muskayla ve Rabbimin kudretiyle veizniyle şimdi 8 aylık hamile bence bi arastır cnm bu işi ticarete dökenlerle değil şifa niyetinede yapan çok hoca var Allah iyi ininsanlarlakarsılastırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim dinlen evet kolay bir amelyat diyolardi zormus ozamn ya.cok gecmis olsun evet canim varikosel var sol tarafinda.spermiyogram sonucuna gore olacak gulum.cok gecmis olsun.sifa olsun insallah...

Teşekkürler cnm bugun kontrolumuz vardı doktorda artık canlsn dedi ama ağrıları çok dsha siz hiç sperm tesi vermedinizmi

An itibariyle kırmızılar teşrif etmiş bulunmaktadır 👏👏👏

Şimdiki bat büyük bir umutla beklenen 10 temmuz o bat 9 ay gelmesin 🙏🙏🙏

hosgeldin canım aramıza Allah insallah nasip eder..
yasin okuyoruz sende katıl bizee

teşekkür ederim hayırlısı inşallah rabbim hepimize annelik duygusunu hayırlısı ile yaşatır bu duyguları yaşamak hepimize nasipolur hepimize isteyen dileyen herkes dualarımda meryem suresi okuyorum bolca bir fetih suresine başladım

ewt kuzum degısıklık oldu en azından kendımı bıraz daha güzel hıssetmeme neden oldu..benım eişimde sarı saçı hıc sevmezbende zor ıkna ettım sende edersın kuzum..ben doğal renkler yaptırdığım ıcın cok kırıtmıyor sende o tonlarda yaparsan bsey demez
kuzumm bu arada yumoşunn çok güzel gelişmişşşş hadii inşallah amelıyata gerek kalmadan gelsin bebbişşşşşşşşşş

bende bal tarçın kurune senın sayende başlamıştım 12. gun 20 mm olmuştu yumosum doktorla şaşıp kalmıştık rabbımm emeklerımızın karşılığını versın inşallhhhh

sizsiz ne kadar sıkıcı hayat :2:
Ayy bugun giremedim bi sıkıldım bir sıkıldım ooff..
Şükür lavuşturama.kızlar Nasılsıniz

esocann bende senı cok ozledım bacımm bu arada kırmızılar gelmişş çok üzüldümm yaa ben senin hamile olduğuna ınandırmıştım kendımıı yılmak yok bıdahaki aya inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…