infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

amin canım inşallahhhh bende haftaya endroklin bölümüne gitmeyi düşünüyorummm
sağlıkla alın kucağınıza inşallahhh

yani infertilite başlığı altında olmasaydı demek istedim canım , keşke bizde uğraşmadan normal insanlar gibi bebeklerimize kavuşabilseydik

keske.. Hemen oluverir sandık .. 2 yıl bosuna korunduk :2:
nasip kısmett kuzumyaa,kimi ilk gece hamile kalır..
Kimi doğurur yola atar kimi de bizim gibi olsa da dünyamız olsa der :2:

Tamam cnm ama bu netten arastırılacsk bişe değil şöyle olur birisi hoca önerir gidersin aynen bizdende sayı olarak düşük çok kişi okudum buralarda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım. İşimiz çok zor bende bi dra gitmiştim bana tüple olmamışsa senin çocuğun olmaz demişti bende onca yıl boşuna doktorum diye yaşamışsın diyip çıktım. İşimiz çok zor bebeğim. Allah yardımcımız olsun..

ezik durduğmdan yapıyo zaten

o hatayı eskiden bende çok yaptım ama akıllandım artık sen üzülüyorsun onun umrında değil sadece oğluna üzgün gözüküyor
sakince eşinde yanınızdayken açıkça konuş kayınvalidenle böyle olmz

iyi demişsin canım benim malesef doktr olup insan olamamışlr
amin canım benimmm

o üzgün duruyo eşimde onu savunuyo bna karşı

haklısın kuzum,benimkide kendini sucluyoo :2:

aynen canım bugün diyo ille kanda bi baktır baktırmıycam dedim diyoki olsun diyo.baktırdım dedim sonuc düsmüs gercektenmi diyo inanmadı demekki onunda ümidi varmıs deme etme bos Allah ne zaman uygun görürse.ama insan istiyor aile oldugunu anlayamıyo insan böyle sevgili gibiyiz sanki:))

canım aynen takmamak gerek ama tersleyemiyom işteen cok babamın annemin torunlarını görüp sevmelerini istiyorum.babam 65 annem 57 yasında.

erkekler daha çabuk umutlanıyor yinede bi yaptrsaydın canım benimmmm
kafaya takmışız 3 kişi olunca aile olunuyor halbuki bizde bi aileyiz

slm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne mutlu size.veren Allaha sükür.bende hipotroid ve pcos hastasıyım hangi ilaçları kullandınız??

erkekler daha çabuk umutlanıyor yinede bi yaptrsaydın canım benimmmm
kafaya takmışız 3 kişi olunca aile olunuyor halbuki bizde bi aileyiz

haklısın gülüm baktırdım deger 75 e düsmüs iğneden yani.aynen ama bebekleri görüncede dayanamıyoruminsanlar daha 4 aylık evlisin takma diyolar ben niye bu kadar takar oldum bilmiyorum hep cocuk arzum vardı evlenmeden öncede.ama doktorlar hep cocuk için bekleme bekleme deyip durdular genc kızlıktan beri cocugum olmayacakmı diye korkuyodum hep.o zamandan basladı bu korku.yas geldi 29 a...kısmet takdir Allahın.insallah bizlerinde olacak diyetisyene ve spora git gülüm verince daha kolay gelecek bebişler.benimde vermem gerek:26:insalalh hamiş olursun ve doktor gidip bakkkkkkkkkkkkkkk dersin insallah

Son düzenleme:

evettt canımm .. insallah evleerimiz ikiz bebislerimizle dolar
ahahhahahahah ikiz ikiz versin Rabbim insallahhhhhhhhhh bekleyisin ardından

hep aynı numara
canım dedğim gibi yap eşine de ben de çok üzülüyorum tam olarak aranız neden bozulduki

bnde anlamadım valla babannesi bizde kalıyo ben bakıyorum 88 yaşnda bnm annemde has. nede yatıcakmış babam aradı söledi bnde tek çocuğum biletimi aldım 24de gitcm annemn yannda kalcm dedim tmm dediler 1 ay kalırım dedim dün akşam yok diye 1 ay az 4 5 ayda bizim için kal o kadar kalınırmı dedi babannesine bakacm ya anamın yanında kalamıyım diye babannesinden banane ya annem varken onamı bakıcam bide

evettt canımm .. insallah evleerimiz ikiz bebislerimizle dolar
ahahhahahahah ikiz ikiz versin Rabbim insallahhhhhhhhhh bekleyisin ardından

insallah canım bende ikizleri cok severim insallah tek olsun saglıklı olsun onada sükrümüz var.insallah olur canım tatlı ikizin bi kız bir erkek.

esescim topiğin olduğunu bilmiyodummm benide eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…