- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
iyi fikir kuzum ..
ee doktora 1 yıllık evliyiz desen inanmaz mı
evet canım özel
gülüm desem olur ama resmi işlemlerde cıkar ortaya ve tedavi olamam.ancak özellerde olabilirim suan.ben hacettepe üniversitesi hastanesini düsünüyorum tedavi için ondan 1 yıl resmi nikah lazım
ben anestezi ayptırayım en iyisi diyorum çok tırstm spekulumdan
ben değil cnm arkadaş korkuo ..
nur naber bayagadır yoksun ..
iyi çok şükür cnm tekrar tedaviye başladım arada giriyorum.sen nasılsın bakalım
en güzeli
biz 3 yıllık evliyiz dedik .. hicbiseye bakmadılar özelde.. parayı alıp asıladılar .. :26:
anestezi yaptırma yan etkileri çok fazla netten araştır istersen.klıcı hasarlar bile bırakıormuş allah korusun.2 dk acısın bişi olmaz.spekulumun makas gibi olması seninle ne alaka içeriyi daha iyi gömek için biraz genişletiyo hepsi o boşuna stres yapıyosun şuanda.
hayırlısı kuzum .. bende napaım evde gelen giden .. klasik aynı ..
kenarları resimdeki gibi keskinmi peki sanki vajinamı parçalayacak gibi görünüyor kenarları
şuanda bile bukadar korkuyorum işlem anı geldiğinde bayılırım herhalde çok korkağım ben çokkkkkk spekulum az mı acıtıyor yani
özelde yaparlar gülüm bizim gittiğim özel hastanedede yaparız dediler daha 2 aylık evliyken. ama üniversite hastanelerinde ve devlet hastanelerinde yapmazlar.bide tüp bebek için özellerde hapla yapılan asılamalar kabul ediimiyormus iğneyle olanlar kabul ediliyormus hani tüp bebek için 3 asılama sartı varmıs sanırım....adam akıllı bir üniversite hastanesinde tedavi olmak en güzeli....
allah seni :)..hiç acıtmıyo hiçççç.sen yatçan doktor alttan muyene ediyo gibi.hiç vajinal ultrasona aldımı doktor.
kızlar ben kaçar misafir gelecekmiş bugnde hastanede koşuşturmaktan yoruldm ev biraz dağınık şu eve çeki dzüen vereyim yaaa
size iyi sohbetler öpüldünz bu spekulum konusunda ikna olmuş değilim hala
:18:korkağım ben ya offfff offff
2 defa oldum vajinal ultrason cnm
amin cümlemize canım.bnmde aynı ev işi giden gelen derken geçiyo günler
allah seni :)..hiç acıtmıyo hiçççç.sen yatçan doktor alttan muyene ediyo gibi.hiç vajinal ultrasona aldımı doktor.
kızlar ben kaçar misafir gelecekmiş bugnde hastanede koşuşturmaktan yoruldm ev biraz dağınık şu eve çeki dzüen vereyim yaaa
size iyi sohbetler öpüldünz bu spekulum konusunda ikna olmuş değilim hala
:18:korkağım ben ya offfff offff
baskent üniversitesi yaptırdım bende
tamam işte tecrüben var.smearde yaptımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?