infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

iyi fikir kuzum ..
ee doktora 1 yıllık evliyiz desen inanmaz mı

gülüm desem olur ama resmi işlemlerde cıkar ortaya ve tedavi olamam.ancak özellerde olabilirim suan.ben hacettepe üniversitesi hastanesini düsünüyorum tedavi için ondan 1 yıl resmi nikah lazım

ben anestezi ayptırayım en iyisi diyorum çok tırstm spekulumdan

anestezi yaptırma yan etkileri çok fazla netten araştır istersen.klıcı hasarlar bile bırakıormuş allah korusun.2 dk acısın bişi olmaz.spekulumun makas gibi olması seninle ne alaka içeriyi daha iyi gömek için biraz genişletiyo hepsi o boşuna stres yapıyosun şuanda.

en güzeli

biz 3 yıllık evliyiz dedik .. hicbiseye bakmadılar özelde.. parayı alıp asıladılar .. :26:

özelde yaparlar gülüm bizim gittiğim özel hastanedede yaparız dediler daha 2 aylık evliyken. ama üniversite hastanelerinde ve devlet hastanelerinde yapmazlar.bide tüp bebek için özellerde hapla yapılan asılamalar kabul ediimiyormus iğneyle olanlar kabul ediliyormus hani tüp bebek için 3 asılama sartı varmıs sanırım....adam akıllı bir üniversite hastanesinde tedavi olmak en güzeli....

şuanda bile bukadar korkuyorum işlem anı geldiğinde bayılırım herhalde çok korkağım ben çokkkkkk spekulum az mı acıtıyor yani

şuanda bile bukadar korkuyorum işlem anı geldiğinde bayılırım herhalde çok korkağım ben çokkkkkk spekulum az mı acıtıyor yani

allah seni :)..hiç acıtmıyo hiçççç.sen yatçan doktor alttan muyene ediyo gibi.hiç vajinal ultrasona aldımı doktor.

kızlar ben kaçar misafir gelecekmiş bugnde hastanede koşuşturmaktan yoruldm ev biraz dağınık şu eve çeki dzüen vereyim yaaa
size iyi sohbetler öpüldünz bu spekulum konusunda ikna olmuş değilim hala

:18: korkağım ben ya offfff offff

baskent üniversitesi yaptırdım bende

allah seni :)..hiç acıtmıyo hiçççç.sen yatçan doktor alttan muyene ediyo gibi.hiç vajinal ultrasona aldımı doktor.

sizlere güvenip aşılamayı anestezisiz yaptırır canım çok acırsa elimden çekeceğinz var işlem sırasında içimden 7 sülalenizi öperim eses nur duyguşum haberinz olsun ama işlem acısız geçersede burada kutlarız artık

güle güle datlım kolay gelsin hiç korkma acısa derdim hiç onu takıp acıdı diyen olmadı için rahat olsun cok öptüm canım

baskent üniversitesi yaptırdım bende

ankaradamı oldun canım asılamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…