infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ulen korkma,sakin ..
bizim suçumuz neee

hahah acımaz canım sen kendini kasma olumlu düşün olumlu olsun.ordan 3-3 buçuk kilo bebek geliyo.küçücük aletten mi korkçan haydi cesaret.

hahah acımaz canım sen kendini kasma olumlu düşün olumlu olsun.ordan 3-3 buçuk kilo bebek geliyo.küçücük aletten mi korkçan haydi cesaret.

inşllh bu gazla giderim herhalde haftaya anestezisiz olmaya baklım

smear yaptrmadım ama vajinal ultrason ince oval bir demir spekulum onun yanında gulyabani gibi duruyorr

o altin hepsini sokmuyo heralde canım açıyo bacağıın ters tarafından gibi düşün.görmek için iyice onunla bakçak nası görcek bşka türlü zaten sana acıyomu diye sorar doktorun rahatlatır.bitiyo bitiyo bitti gib fln :)

canım benim spekulumdan hiçççççççççççççççççççççç korkma gercekten acıtan bişey degil kac yasındaki teyzelere yapılıyo:)))hihicanım benim daha cok seyi kutlıycaz hadi yaptırda gel insallahhhhhhhhhhhhhhhh

bende hissetmm inşllh ya spekulumdan çok korkyrm

Korkma arkadaşım,bende çok fena tırsıyorum o alerten ama en son çektirdiğim sulu ultrasonda şunu anladım,korkunca stres oluyosun,stres olunca da vajen ağzı iyice kuruyo ve o zaman kuru kuru olduğu için sana yapıştığını hissediyorsun,kenarları kesmiyo,acı hissetmiyorsun ama görüntüden tıstığımız için kendimizi kasıyoruz kasıncada azcık acıtıyo gibi geliyo...halbuki acı yok.hem hsg hem sıs çektirmiş biri olarak söylüyorum.eses07 ye de kulak ver,rahat ol! İnşallah aşılamanda tutar:)

günaydın kızcelerimmmmm :3

günaydın eses07 canım nasılsın dün cam sildim perde yıkadım akşam saat 7 den sonra işim bitince wc ye gittim peçeteyle silince biraz kan gördüm sonra kesildi sabahta az kahve rengi leke geldi şuanda sanki gelio gibi yarın sabah muayeneye gideceğim bakalım ne olacak

[/B][/B]

Gunaydin gulum insallah

cnm bi doktora gitsenee

kızlar gunaydınn....

günaydın kızcem naber nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…