sizlere güvenip aşılamayı anestezisiz yaptırır canım çok acırsa elimden çekeceğinz var işlem sırasında içimden 7 sülalenizi öperimeses nur duyguşum haberinz olsun ama işlem acısız geçersede burada kutlarız artık
sizlere güvenip aşılamayı anestezisiz yaptırır canım çok acırsa elimden çekeceğinz var işlem sırasında içimden 7 sülalenizi öperimeses nur duyguşum haberinz olsun ama işlem acısız geçersede burada kutlarız artık
güle güle datlım kolay gelsin hiç korkma acısa derdim hiç onu takıp acıdı diyen olmadı için rahat olsun cok öptüm canım
bende öptm sizler sohbete davam birazdan gelirim inşşllh
hahah acımaz canım sen kendini kasma olumlu düşün olumlu olsun.ordan 3-3 buçuk kilo bebek geliyo.küçücük aletten mi korkçan haydi cesaret.
smear yaptrmadım ama vajinal ultrason ince oval bir demir spekulum onun yanında gulyabani gibi duruyorr
inşllh bu gazla giderim herhalde haftaya anestezisiz olmaya baklım
sen gitmeden gir topiğe burdan sana iyice gaz verelimde cesaretli gidersin :).
Alanyaaaa
Alanyaaaa
anladım gülüm.afiyet olsun kısır kek falan ohhh
bende hissetmm inşllh ya spekulumdan çok korkyrm
anladım gülüm.afiyet olsun kısır kek falan ohhh
saol balımm nasılsın mutlu birgün olsun insallahh
An itibariyle pregnyl 5000 iğnemi olmuş bulunmaktayım.ilk denememiz yarın olacak inşallah bebiş gelir
haydi hayırlı olsun cnm,dua et bolboll .. Yasinimize katıll
17 yasin_i serifimiz var 41 e tamamlayalım insallahh cuma ya kızcelerimmm
günaydın kızcelerimmmmm:3
saol balımm nasılsın mutlu birgün olsun insallahh
haydi hayırlı olsun cnm,dua et bolboll .. Yasinimize katıll
17 yasin_i serifimiz var 41 e tamamlayalım insallahh cuma ya kızcelerimmm
Gunaydin gulum insallah
[/B][/B]
Gunaydin gulum insallah
günaydın eses07 canım nasılsın dün cam sildim perde yıkadım akşam saat 7 den sonra işim bitince wc ye gittim peçeteyle silince biraz kan gördüm sonra kesildi sabahta az kahve rengi leke geldi şuanda sanki gelio gibi yarın sabah muayeneye gideceğim bakalım ne olacak
kızlar gunaydınn....
cnm bi doktora gitsenee
yarın sabah 9 da randevum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?